Vamp a endgame dungovani

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mara z Acoma píše:
Hunter píše:Hlavně v době, kdy byl stone pro lidi s 20 minutama volnýho času a nulovou investicí do gearu při dungování.
Dneska je to jinak? Pokud se tedy bavite o garge.
Mno dneska to je jinak hele. Řekl bych. Nevím tedy, jak moc složitý je quest na gargu, myslel jsem, že už to není v několika lidech průtah sbíráním mozečků. Ale tak nebo tak, tak pořád dříve neexistoval tak brutální dmg ostatních povolání. Viz šutrovky, specky (pala zbraně, silvery aj.), viz naprostá a dříve nevídaná equipová rozmazlenost a podobně.

Ono když se dřív garga srovnávala s +9 zbraní a mythem - a to tak, že max - já jsem třeba první Najino despy chodíval jako "toptrue" war i v bloodu s +7/9 jedno a +7/9 obouruč a to tak, že před revizí zbraní. V takový konkurenci se dal vamp ve stone gargoi považovat za dmg asi tak 100x levnější a přitom srovnatelný.
Nexios
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Hunter píše:Mno dneska to je jinak hele. Řekl bych. Nevím tedy, jak moc složitý je quest na gargu, myslel jsem, že už to není v několika lidech průtah sbíráním mozečků. Ale tak nebo tak, tak pořád dříve neexistoval tak brutální dmg ostatních povolání. Viz šutrovky, specky (pala zbraně, silvery aj.), viz naprostá a dříve nevídaná equipová rozmazlenost a podobně.
Prosimte to hodnotis odkud? Podle toho co si prectes na foru? Nebo z toho jak to bylo pred sesti lety? Pravda je, ze tu nikdy nebyla tak silna skupina hracu jak dnes pod vedenim empa, ktera si da cokoliv kdykoliv jakkoliv a podle toho se odviji i jeji eq a ktera urcije takovy "trend" v chozeni tech vetsich dungu (trend nebrat vampa, brat maximalni equip apod.). Ale mezi normalnima lidma je garga porad imba a pokud vim, tak se s ni par let nic nedelalo, jeji dostupnost tak hrozna neni.
Ja nevim no, odkud se vzalo ono podvedomi, ze vamp je nejhorsi povolani, co nic poradne neumi. Jestli to neni lidma.
V pvp je vamp docela ultimatni a stejne to vetsina hracu nevyuziva.

Ja jsem pro dat vampovi nejake nabijitko fame, nebo neco podobneho, zajimave osetreneho. Ale nejak vyrazne ho menit, pridavat dmg, to stejne podvedomi o vampovi nezmeni.
Show is over motherlovers!
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ja jsem pro dat vampovi nejake nabijitko fame, nebo neco podobneho, zajimave osetreneho.
mystik? :roll:
(dejavu :shock: )
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Shadowsong píše:
Ja jsem pro dat vampovi nejake nabijitko fame, nebo neco podobneho, zajimave osetreneho.
mystik? :roll:
(dejavu :shock: )
musela by se mu fakt ale pridat dmg, ted je ten mystik fakt delanej jen na to jit si pred dungem tu fame naharvit na krysy do ilsu, bo nic jinyho snim nezabijes ...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mara z Acoma píše:Prosimte to hodnotis odkud?
1) garga vs +7/+9/black/myth do top dungu = pohoda
2) stejná garga vs +9/specky/šutrovky/+25/topka/kdovícodalšího do top dungu = rozdíl od příkladu jedna

Bavím se o srovnávání s top dungováním. Nebavím se o tom, že nějaký průměrný hráč v průměrné guilde, co chodí jen low/mid dungy v low/mid equipu si dojde pro gargu a pak ho s ní nevemou do dungu.

Čili ještě jednou - tady se lidi bavěj o tom, že dřív nebyl problém gargu srovnávat s (na tu dobu) top vybaveným plechem, kdežto dnes už takové srovnání udělat nelze. A je jedno, jestli jsem si to přečetl na foru, zažil to před šesti lety, nebo dunguju s Empem.

Tvoje odpověď nereaguje na to, co píšu. Nezlob se.
Nexios
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

a ja som si vzdy myslel ze mystik je hlavne o tom aby som nabral tu fame (co su tu tak strane vela sklonuje) a nieco take ako ze to ma dokonca aj dmg beriem ako vedlajsi efekt. i ked vy by ste asi radsej nieco co mozete pouzit rovno aj z morfu a pri dablkliku vam to rovno prida fame lebo mystik je straasne narocny na pouzivanie...
mali sa urobit tie klanove mystiky co som navrhoval :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Jsem chtela spise naznacit, ze je mozna problem s tim, ze despy pravidelne chodi jedna skupina na dp. Pokud ona skupinka nebude chtit brat vampy, zmeni se vampove? Pokud z nejakeho dalsiho duvodu nebude chtit brat paly, zmeni se palove? Nebo jak?
Nerikam, ze vamp trosku pokulhava za nekteryma povolanima, ale nevim no, dat mu dmg adekvatni treba palovi? S parou, gargou ci impem, fire imunkou, sumama a jeste dmg v humanovi?

Shadowsong: mela jsem na mysli spise nejake jednorazove uloziste co prida narazove vic famy.. Nic proti mystiku :p
Show is over motherlovers!
Obycejny havran
Dark Paradise GM

Příspěvek od Obycejny havran »

Mara z Acoma píše:Jsem chtela spise naznacit, ze je mozna problem s tim, ze despy pravidelne chodi jedna skupina na dp. Pokud ona skupinka nebude chtit brat vampy, zmeni se vampove?
Hlavne konkretne ta skupinka ani vampa pouzit neumi, i kdyz uz ho tam maji, aspon co jsem videl. takze asi tak
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mara z Acoma píše:Jsem chtela spise naznacit, ze je mozna problem s tim, ze despy pravidelne chodi jedna skupina na dp. Pokud ona skupinka nebude chtit brat vampy, zmeni se vampove? Pokud z nejakeho dalsiho duvodu nebude chtit brat paly, zmeni se palove? Nebo jak?
Nerikam, ze vamp trosku pokulhava za nekteryma povolanima, ale nevim no, dat mu dmg adekvatni treba palovi? S parou, gargou ci impem, fire imunkou, sumama a jeste dmg v humanovi?
Souhlasím. Jen proto, že nějaká jedna skupina nechce brát nějaké povolání, tak to není důvod k jeho změně.

Nadruhou stranu mi příjde škoda, že jiná povolání se díky itemům v průběhu let docela zásadně hnula ve schopnostech (myslím tedy hlavně dmg, a survivability), kdežto vamp prakticky zůstal na místě. Rozhodně bych ty změny nerad viděl směrem "přidat dmg" "přidat str" a podobně. Spíš, jak už se tady někde jednou bavilo, nějakým jiným benefitem. Například kontra pasti a jíné, už jsem to tady někde na foru psal. A právě o tom imho měla být tahle diskuze - hlavně od vampů. Píšu tedy stále o vampoi v morfu.

Hodně lidí tu například navrhuje(te), aby měl vamp nějakej storeitem na alespoň malé množství fame. Myslím, že za zkoušku by se nic nedalo.

Obycejny havran: To, že ho neumějí využít, to je imho způsobeno i tím, že to není nutné. Pokud máš možnost vzít dobře equiplýho [cokoliv krom vampa], tak je to vždycky hodnotnější. Protože v dungu počítáš dmg a heal dmg. Zbytek na DP řešej zdi a sumy. Když to (skoro jen nepatrně) zjednoduším ;)
Nexios
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Obycejny havran píše:Hlavne konkretne ta skupinka ani vampa pouzit neumi, i kdyz uz ho tam maji, aspon co jsem videl. takze asi tak
priznavam se, sem lama :p
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Obycejny havran píše:
Mara z Acoma píše:Jsem chtela spise naznacit, ze je mozna problem s tim, ze despy pravidelne chodi jedna skupina na dp. Pokud ona skupinka nebude chtit brat vampy, zmeni se vampove?
Hlavne konkretne ta skupinka ani vampa pouzit neumi, i kdyz uz ho tam maji, aspon co jsem videl. takze asi tak
Tak to byl Wilzn ne? :ppp
nc
Kazdopadne, nač jednorázové uloziste fame ... to je preci lepsi aby clovek do dungu tahal i vybavu za humana a za tech 5 minut mlaceni byl lord. Kdyz vyhebne pride o vic veci nez jen o morf horizity a nastroje a nakou blbost jakoze konzervu na famu...
Ale kdyz sme u toho mystika a famy...
[lobing]co zavest zas bloodsucking knife, kterej taky saje famu a je rychlejsi nez stavajici mystik? :p
[/lobing]
Naposledy upravil(a) Lucky dne 01.02.2010 20:18:36, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

re hunter
okrem pokroku v itemoch nezabudaj aj na reviziu sumov, ktora vampa akurat tak obmedzila. (nechcem zas riesit fizzovost a neschopnost atd, ale niekedy skutocne nieje problem dostat sa na 0 aj bez toho aby si to vamp fizzoval sam)
a ja som nahodou urobil navrh na ability pre vampa, vyuzitelne v morfe a dokonca aj spojene s rakvami. ale dal som to do topicu vampire co som asi nemal, ked sa teraz lobuje tu :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Hunter píše:1) garga vs +7/+9/black/myth do top dungu = pohoda
2) stejná garga vs +9/specky/šutrovky/+25/topka/kdovícodalšího do top dungu = rozdíl od příkladu jedna

Bavím se o srovnávání s top dungováním. Nebavím se o tom, že nějaký průměrný hráč v průměrné guilde, co chodí jen low/mid dungy v low/mid equipu si dojde pro gargu a pak ho s ní nevemou do dungu.

Čili ještě jednou - tady se lidi bavěj o tom, že dřív nebyl problém gargu srovnávat s (na tu dobu) top vybaveným plechem, kdežto dnes už takové srovnání udělat nelze. A je jedno, jestli jsem si to přečetl na foru, zažil to před šesti lety, nebo dunguju s Empem.
pak je ale problem v tom, ze si lidi zvykly na "top" ekvip, berou do kazdyho dungu +9/myth i kdyz to neni treba ale lip to pak odsejpa.. to samy s vampem, lidi by ho treba brali, ale kdyz misto nej vemou wara usetrej +/- pul hodinku casu v dungu.. ale to neni problem vampa ale tech lidi, sou proste rozmazleny..
hemeneks more gadzo vazelina!
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Jenze tady Huntah mluvil o situaci o cca 4 roky zpet (mozna dyl), kdy stone garga potrebovala na morf jen stone krystal ( kterezito se dal ziskat projitim kvestu na 20 minut a jeste ti mohli pomahat dalsi lidi) a fame lorda. Takze misto 4 waru chodily do pride 4 gargy a ten nepomer mezi cenami a namahaou spojenou na ziskani ekvipu byly nesrovnatelne. Teyd byla jedina vyhoda v tom, ze garga se v dmg vyrovnala warovi s +9 a bylo jedno jestli vezmes gargu nebo wara.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ano souhlasim s tim, ze vamp je velmi slaboucke dmg oproti plechum s dnesnima da si rict uz "beznyma" vybavama
Mozna drive lidi meli jine duvody proc co hraji, nebo berou do dungu
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

možno ma budete linčovať a kameňovať a možno to nieje ani možné, ale čo tak lifesteal? Napr. buchnem za 50 dmg -pridá mi to 5 hp alebo tak,
Obycejny havran
Dark Paradise GM

Příspěvek od Obycejny havran »

Nymir píše:možno ma budete linèova a kameòova a možno to nieje ani možné, ale èo tak lifesteal? Napr. buchnem za 50 dmg -pridá mi to 5 hp alebo tak,
V cem ti to pomuze?
Tohle je hezka featurka k potvoram ktere nedavaj IK a tam si snad proboha nikdo nestezuje ze je vamp slabej...
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Obycejny havran píše:
Nymir píše:možno ma budete linčovať a kameňovať a možno to nieje ani možné, ale čo tak lifesteal? Napr. buchnem za 50 dmg -pridá mi to 5 hp alebo tak,
V cem ti to pomuze?
Tohle je hezka featurka k potvoram ktere nedavaj IK a tam si snad proboha nikdo nestezuje ze je vamp slabej...
bol to len nápad, trebárs by sa pomocou toho preboostil na nejaké poriadné hp a mal by výhodu že by vďaka tomu prežil HC situácie a ľudia by ho práve preto brali do dungu, alebo parta schitá flus tak on nemusí zaťažovať clerika ale doheali sa GBckom a mlátením....proste ma to len tak napadlo po tom čo som si prečítal že by bolo fajn zmeniť vampa tak aby bol pre partu osožný ale nie zmeniť ho pridaním str a dmg.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Dave Lister píše: pak je ale problem v tom, ze si lidi zvykly na "top" ekvip, berou do kazdyho dungu +9/myth i kdyz to neni treba ale lip to pak odsejpa.. to samy s vampem, lidi by ho treba brali, ale kdyz misto nej vemou wara usetrej +/- pul hodinku casu v dungu.. ale to neni problem vampa ale tech lidi, sou proste rozmazleny..
rozmazleny? jako nevim je fakt ze kedysi som to rly zral ale uprime teraz ak mozem byt o polhodku z dungu skor tak jako proc ne ?
to Lucky: ak dobry vamp vyrakvi v pride v stone... a nie koli CC alebo nejakej blbej nahode, tak v tom humanovy bude rakvit v podstate tak casto ze mu to pomale sosanie famy nepomoze, odskusane v praxi mnou a mnohymi dalsimi, ktorych som mal tu cest resovat ;)
preto by som videl ako jendorazovy gain pomerne pouzitelny
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Nymir píše:možno ma budete linčovať a kameňovať a možno to nieje ani možné, ale čo tak lifesteal? Napr. buchnem za 50 dmg -pridá mi to 5 hp alebo tak,
To sem navth ve vampim topiku ale k realizaci nedoslo. I kdyz by to byla pekna abilitka.
Morlith píše: to Lucky: ak dobry vamp vyrakvi v pride v stone... a nie koli CC alebo nejakej blbej nahode, tak v tom humanovy bude rakvit v podstate tak casto ze mu to pomale sosanie famy nepomoze, odskusane v praxi mnou a mnohymi dalsimi, ktorych som mal tu cest resovat ;)
preto by som videl ako jendorazovy gain pomerne pouzitelny
Jednorazovy gainmas v fame deedech např ?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět