Neuvazovali ste lidi , ze by zas pk meli sveho boha? drive to fungovalo , a bylo to hezke, nechci lobovat za pk(nehrajza ne), ze by delal ruzny pvp q apod..
Michaels píše:Neuvazovali ste lidi , ze by zas pk meli sveho boha? drive to fungovalo , a bylo to hezke, nechci lobovat za pk(nehrajza ne), ze by delal ruzny pvp q apod..
Michaels píše:a ja si furt rikal, že neco mam v hlave i kdyz sem modrak, porad me neco svadelo z cesty , do akci, nebezpeci a lotrilosti .p a uz vim co to je :evil:
Kofein?
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
jaka by byla jeho funkce?
kdo by to delal?
jak by hrace motivoval?
jakej myslis, ze by mnel vliv na pocet aktivnich pk na servru?
co by bylo jeho protizavazim na strane modrych?
napomoc pri zabijeni, nahodne vypinani gz ve mestech
modraci maj na sve strane gz, hazerd by treba bostama zasuport pk treba na 300 hp kdyz pudou dobijet mesta apod , pocet aktivnich pk je vcelku dost
Severka píše:Sa hlasim dobrovolne! Typek s invulom, co by nemohol lootit, ale by mohol zabijat a podporovat PK... pls pls
Coz je blbost
Pokud mas invul, nemuzes zabijet (pokud nemas teda GM prava), tim uz vubec neresim ze krome vyse jmenovanych cinnosti tam jde o koordinaci rudochu, pohlidat si je aby to nekde nejak moc neprehaneli atd.
Ja myslim, ze pokud Al-Hazred, tak jedine v Igorove podani.
Severka píše:Sa hlasim dobrovolne! Typek s invulom, co by nemohol lootit, ale by mohol zabijat a podporovat PK... pls pls
Coz je blbost
Pokud mas invul, nemuzes zabijet (pokud nemas teda GM prava), tim uz vubec neresim ze krome vyse jmenovanych cinnosti tam jde o koordinaci rudochu, pohlidat si je aby to nekde nejak moc neprehaneli atd.
Ja myslim, ze pokud Al-Hazred, tak jedine v Igorove podani.
Aspon pro ozkouseny, ete kdyz byl tak me to bavilo :p tak snad doufam ze budu mit acc v poradku po nedeli, budu hodnej balte
ja si myslim,že by to byl dobrej nápad..jak z RP hlediska...jakože božstvo...tak i z normálně "playing" hlediska a navíc už by se neříkalo tak razantně že DP je Anti-PK server