Vamp a endgame dungovani

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Pheme píše:No, zajimal by me pomer hracu s vampem, kteri ho berou jako lacinyho nosice GB(a to se jim na nem libi) a tech kteri ho pravidelne hraji a vyuzivaji vse, co umi
dalo by se rict, ze jdou spocitat na prstech jedny ruky
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Bidas píše:
Pheme píše:No, zajimal by me pomer hracu s vampem, kteri ho berou jako lacinyho nosice GB(a to se jim na nem libi) a tech kteri ho pravidelne hraji a vyuzivaji vse, co umi
Coz vubec neni naskodu veci. Vamp proste neni a nikdy nebyl (snad az na obdobi velke hracske invaze stonegargoyl) povolani pro masy.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Kaj píše:
Bidas píše:
Coz vubec neni naskodu veci. Vamp proste neni a nikdy nebyl (snad az na obdobi velke hracske invaze stonegargoyl) povolani pro masy.
Jo super není na škodu , když ti ve výpravě řeknou lidi proč deš vampíra , vždyt je napíkačů. Většinou eště dodaj, vem pala nebo wara. Protože to co umí upír zastanou ostatní povolání. Rovnou upíra jako rasu zruště, protože jsi myslim že na DP už vamp nemá budoucnost.

Zapoměl jsem dodat že vamp je přece ultimátní a univerzální postava. Vamp je dobrej , možná tak ve stouně. A jakmile umře tak je prostě jenom břemeno , který táhne zbytek výpravy dolů. Dejte vampoj Plate brnění a můžeme se bavit.

Jinak, aby byl vamp použitelnej v Human formě, tak by se musel změnit plášt Brujah a místo tactici by se mu musel dát Fencing. Jako to navrhoval Wizzy v uzavřené části pro Upíry.

Navrhoval jsem tam věci pro upíra za Stone Impa, ani jedno GMko mi nebylo schopný odpovědět! Super.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Miki píše: Jo super není na škodu , když ti ve výpravě řeknou lidi proč deš vampíra , vždyt je napíkačů. Většinou eště dodaj, vem pala nebo wara. Protože to co umí upír zastanou ostatní povolání. Rovnou upíra jako rasu zruště, protože jsi myslim že na DP už vamp nemá budoucnost..
Jop, to jsou přesně ty masy, pro který ten vamp není. :)
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Kaj píše:
Miki píše: Jo super není na škodu , když ti ve výpravě řeknou lidi proč deš vampíra , vždyt je napíkačů. Většinou eště dodaj, vem pala nebo wara. Protože to co umí upír zastanou ostatní povolání. Rovnou upíra jako rasu zruště, protože jsi myslim že na DP už vamp nemá budoucnost..
Jop, to jsou přesně ty masy, pro který ten vamp není. :)
Já si právě myslím, že ty lidi s kterejma já hraju rozhodně vědí proč to říkají. Vampa hraju aktivně , a nemyslím si že ho hraju špatně. A opravdu musím říct že ve velké skupině nemá upír uplatnění , protože ho tam zastoupí ostatní povolání. A v málejch skupinkách choděj právě ty šmucko vampové s pár GB.

Když už, tak ty upíry rozlište , dejte Impoj nákou výhodu oproti ostatním upírům (využitelnou výhodu). Šlo by vůbec naskriptit, aby horizity při morfování kontrolovali jestli má člověk splněnej qwest "cesta za kamenou hvězdou"? Jestli jo, tak by se mohl dát bonus (STR horizitům , jenom pokud máš splněného Impa) - ale asi je to nereálné.

Ten Stone Imp není rozhodně lehkej qwest. Možná bych řekl že v dnešní době nejtežší na DP. Rozhodně vím že za to nebyla slíbená patřičná odměna v podobě "nečeho". Ale rozhodně by jsme si to zasloužili.
Naposledy upravil(a) Miki dne 25.01.2010 19:14:24, celkem upraveno 1 x.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše: Já si právě myslím, že ty lidi s kterejma já hraju rozhodně vědí proč to říkají.
Protoze war ma tolik HP, ze ho na blokovani potvory muze tahat kazda lama co umi jen poslouchat na TS.
Na to clovek nemusi mit doktorat na matfyzu aby na to prisel :)
srbqf
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Hmm. Nevim teda, jak funguje war vám, ale ten můj od LLL klidně IK dostane.
Nexios
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:
Miki píše: Já si právě myslím, že ty lidi s kterejma já hraju rozhodně vědí proč to říkají.
Protoze war ma tolik HP, ze ho na blokovani potvory muze tahat kazda lama co umi jen poslouchat na TS.
Na to clovek nemusi mit doktorat na matfyzu aby na to prisel :)
Jenže upír se táhne na univerzálnost, ale svoji univerzálnost právě může ukázat na tech suprovejch solo qwestech . Jinak prostě svůj potenciál neukáže , protože ho převálcujou ostatní povolání.

Vamp ve stoně, umře -> sežere fame deed ( při dnešní koncepci dungů , je otázka kdy znova umře) -> fame deedy dojdou (morfne humana) je zněj missujcí human s KVF imunkou a blade spiritem a parou.

Blade Spirit je využitelnej jenom v pár případech.
Para -> no budiž...
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Jinak vůbec u upíra nechápu Klan Brujah , proč dává Tacticu a né bojovky? Ta tactica má bejt náký placebo Efekt? (joo ,dávat to +10 tactica super) - využítelnost "0".
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

No máš na výběr ze tří klanů ne? Jinak asi bojovka by byla lepší, jenže... :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Prafotr Morava píše:No máš na výběr ze tří klanů ne? Jinak asi bojovka by byla lepší, jenže... :p
Nojo,to by se totiž se upír v jednom bojovém skillu dorovnal paladinoj. To by asi spadnul svět. Dokud by měl upír chain brnění tak by se pal nemusel bát.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše: Jenže upír se táhne na univerzálnost, ale svoji univerzálnost právě může ukázat na tech suprovejch solo qwestech . Jinak prostě svůj potenciál neukáže , protože ho převálcujou ostatní povolání.
Jako nabehnes k drakovi s palatem, prezijes flusanec, na draka hodis PF a dustojnym krokem odkracis zpet.
Vamp ve stoně, umře -> sežere fame deed ( při dnešní koncepci dungů , je otázka kdy znova umře) -> fame deedy dojdou (morfne humana) je zněj missujcí human s KVF imunkou a blade spiritem a parou.
Ja ten problem vidim nekde trochu jinde. Vcera jsem treba videl takove nejmenovane PKcka kterejm to slo i v ironu co pada z potvor a vampika kterej to zvladal i po par RK ;)
srbqf
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:
Miki píše: Jenže upír se táhne na univerzálnost, ale svoji univerzálnost právě může ukázat na tech suprovejch solo qwestech . Jinak prostě svůj potenciál neukáže , protože ho převálcujou ostatní povolání.
Jako nabehnes k drakovi s palatem, prezijes flusanec, na draka hodis PF a dustojnym krokem odkracis zpet.
Ja ten problem vidim nekde trochu jinde. Vcera jsem treba videl takove nejmenovane PKcka kterejm to slo i v ironu co pada z potvor a vampika kterej to zvladal i po par RK ;)
Myslíš toho vampa v Pride říši? Kdo to asi mohl tak být....
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Miki píše: Myslíš toho vampa v Pride říši? Kdo to asi mohl tak být....
Nedele 24.1. vecer Hated - dosli 23:15 odchod doplnim z logu.
srbqf
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

bojovej by byl asi lepsi...ale co tim basnik asi chtel rict...snad jen, ze by asi vamp byl uz moc silnej?:p

U vampa je vic veci co nedavaj smysl....je to proste vic rp zalezitost. Coz pro hrace co vampa hrajou nakej patek a prirostl jim k srdci nemuzou prekousnout...a kdyz mas i kvesty vsechny hotovy...muzes zacit trenit toho wara a nebo se smirit s tim, ze v dungu budes podle lidi na vic :P
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Bidas píše:muzes zacit trenit toho wara a nebo se smirit s tim, ze v dungu budes podle lidi na vic :P
A nebo se ty lidi lidi snazit presvedcit prikladem, ze tam jen do poctu rozhodne nejsi.
srbqf
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Baltik píše:
Bidas píše:muzes zacit trenit toho wara a nebo se smirit s tim, ze v dungu budes podle lidi na vic :P
A nebo se ty lidi lidi snazit presvedcit prikladem, ze tam jen do poctu rozhodne nejsi.
No ono i v morfu, za Stone Impa, jsem zabíjal třeba včera SK v pride říši. 6x za sebou jsem missnul a pak se jednou trefil. A všichni na Vt se mi smáli.
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Baltik píše:
ale ja uz jsem si svoje odehral, uz nikoho nepresvedcim, ze hraju jinak nebo onak:p
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja som bol s brujahom vzdy spokojny. kto si ten dar nevazi, nezasluzi si byt brujahom! :mrgreen:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Miki píše:
Baltik píše:
No ono i v morfu, za Stone Impa, jsem zabíjal třeba včera SK v pride říši. 6x za sebou jsem missnul a pak se jednou trefil. A všichni na Vt se mi smáli.
Za pala je to obcas stejny, za wara taky obcas misnes nechapu co tu chces dokazat tim, ze vamp misuje a jini ne(tolik).

Jak pise song. qft
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Odpovědět