guards do baraku

Vaše nápady a návrhy
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

guards do baraku

Příspěvek od Dave Lister »

Prohřešky píše:18.01.2010 20:01 Lusinka 10ad0f - Guards guards a jako náhodou do baráku, s přihlednutím k minulosti Karibik a Prudič. *None*
nepsal tu nahodou nekde Acarus ze guardeni pk v baraku se resit nebude a ze si maj postavit barak ze soch? nebo v tomhle pripade slo o neco jinyho? vysvetlit prosim, at v tom mam poradek!
hemeneks more gadzo vazelina!
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Proto tam asi bude dodatek vzhledem k minulosti ...
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

a on guardil pk v baraku? treba o tom tam nevidim ani zminku.

Ja bych je jinak nesetril, nejednou se mi stalo kdyz sem stal za sedou postavu v baraku v britaine a kolem sel nejaky modrak ze rval z venku guards guards nebo to skousel i summonem na zed... bezduvodne, bez uspechu..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: guards do baraku

Příspěvek od Lucky »

Dave Lister píše:
Prohřešky píše:18.01.2010 20:01 Lusinka 10ad0f - Guards guards a jako náhodou do baráku, s přihlednutím k minulosti Karibik a Prudič. *None*
nepsal tu nahodou nekde Acarus ze guardeni pk v baraku se resit nebude a ze si maj postavit barak ze soch? nebo v tomhle pripade slo o neco jinyho? vysvetlit prosim, at v tom mam poradek!
Barak ze soch nekolikrat denne zazdeny zapeefkovany(bhw,law,cove_majty_pvperi,DPC_ressrobkari), dostat se do nej je obcas nemozne, chranene domy se chodi guardit.
A ted mi rekni kde mam bydlet :p
Jelikož se ani jedno z tohohle neresi (tohle je vyjimka, na to kolirkat me zgardili doma) tak je to potom tezke. Vse by vyresilo portovani do domu, odpadlo by reseni kdo koho zgardil i kempeni baraku. To se tu nekde resilo, bezuspechu.
Jnak bych si dovolil tedy ...
Pravidla píše: Je zakázáno zneužívat systém stráží:
úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry
E 2 Tonda:
Ptat se sofie na pk to je proste epic fail.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 22.01.2010 17:34:38, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Těch pravidel bych se držel. Někteří to vážně už přehánějí
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

tendle topic sem chtel taky zalozit, ale vidim ze me nekdo predbehl. Pripadam si jak blbecek, kdyz vyguardim vraha v domku su za to trestanej!!! Kdyz vyguardi nekdo me do domku su za to zase trestanej(karibik a spol), ze pry nemam v GZ co delat... tak kde to sme?

driv sem se bavil ze Sofi a todle byla odpoved :

Sofia (05:10 popoludní) : ahoj, PK nema v guard zone co delat - pridam do pravidel
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Castian píše:a on guardil pk v baraku? treba o tom tam nevidim ani zminku.

Ja bych je jinak nesetril, nejednou se mi stalo kdyz sem stal za sedou postavu v baraku v britaine a kolem sel nejaky modrak ze rval z venku guards guards nebo to skousel i summonem na zed... bezduvodne, bez uspechu..
vsak proto tam pisu jestli slo o neco jinyho ze by me to zajimalo.. rad bych vedel jak to bylo abych si z toho mohl vyvodit co se smi a co ne..

2Lucky: to uz je holt udel pk, ze to maj o neco tezsi nez modraci.. barak ze soch v kterym par pk obcas prebejva mam a ty problemy co popisujes sem treba nikdy nezazil, asi te hodne nemaj radi no..

a kdyz vemu to pravidlo
Pravidla píše:Je zakázáno zneužívat systém stráží:
úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry
tak mi z toho vyplyva ze kdyz pk na nikoho neutoci muze se prochazet po gz a nikdo ho nesmi zguardit, chapu to teda spravne? jestli ne tak by to chtelo ty pravidla trochu preformulovat.. a hlavne by nebylo na skodu aby se gm dohodli mezi sebou, kdyz acarus to dovoli a jiny gm za to tresta..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dave Lister píše:
2Lucky: to uz je holt udel pk, ze to maj o neco tezsi nez modraci.. barak ze soch v kterym par pk obcas prebejva mam a ty problemy co popisujes sem treba nikdy nezazil, asi te hodne nemaj radi no..
Co neni muze byt, staci udelat nejaky povedeny tah a muzes na svuj baracek ze soch zapomenout jako na snih v lete. Nebo ho minimalne videt sede. Je to proste problem, je to nedoreseny no.
Dave Lister píše: tak mi z toho vyplyva ze kdyz pk na nikoho neutoci muze se prochazet po gz a nikdo ho nesmi zguardit, chapu to teda spravne? jestli ne tak by to chtelo ty pravidla trochu preformulovat..
Hele takle... pokud je pk v mestske gz tak klidne guardi. Pakli ze je pk ve svem baraku, kde bytova gz je, tak bych negardil, Nedostanes se do problemu. Pukud na tebe pk vystartuje tak (u kazdeho baraku venku ej gz jinak by se logicky nedalo gardit) muzes vzdycky zabehnout log out/ guards a nikdo ti nic vycitat nebude.
Dave Lister píše: a hlavne by nebylo na skodu aby se gm dohodli mezi sebou, kdyz acarus to dovoli a jiny gm za to tresta..
Nezbyva nez souhlasit.

Pokud vybehne, neco zkousi, nedava to a zabehne tak taky guards ...
Naposledy upravil(a) Lucky dne 22.01.2010 18:33:56, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:Hele takle... pokud je pk v mestske gz tak klidne guardi. Pakli ze je pk ve svem baraku, kde bytova gz je, tak bych negardil, Nedostanes se do problemu. Pukud na tebe pk vystartuje tak (u kazdeho baraku venku ej gz jinak by se logicky nedalo gardit) muzes vzdycky zabehnout log out/ guards a nikdo ti nic vycitat nebude.
a pokud na me vystartuje pk, zjisti ze to nedava a zabehne do svyho baraku v gz? me prijde fer ho zguardit..

sice se tohle nestava nejak moc casto, ale nebylo by na skodu udelat v tom jasno a jednoznacne urcit, kdy pk nesmim guardit..
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Já myslim, že pravidelné běhání kolem mýho baráku stylem Repeat guards until pk.dead() nebyl zrovna fér příklad použití stráží, to je jasný..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Dave Lister píše: sice se tohle nestava nejak moc casto, ale nebylo by na skodu udelat v tom jasno a jednoznacne urcit, kdy pk nesmim guardit..
Kdyz ti zdrhne do baracku je situace diametralne odlisna od tohodle, jako odcamcat pocamcat.
Hidnutej modrak tesne za zdi cekajici s prstem na makru az nekdo logne je konkretne situace, ktera je hodne za hranici unosnosti, zvlast pokud rozhodne nema bezproblemovou minulost.

S tim jednoznacne urcit, chapu o co ti jde a z pulky bych ti dal za pravdu. Ta druha pulka bohuzel zni tak, ze jakmile neco napises byt uplne presne, tak nejpozdeji do dvou tri dnu se objevi vychcanek kterej najde nejakou obskurni skulinku jak prudit a zacne ji houfne zneuzivat.

Porteni do baraku jsem jednoznacne zamitl ciste z technickych duvodu - muselo by se omezit vyhradne a pouze na majitele coz by stejne nic neresilo.
srbqf
Brejechcenko
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Brejechcenko

Příspěvek od Brejechcenko »

A co true wamp v hostincové zóně?
Já si nestihnul ani otevřít dveře od bytu a u mě byl modrák "Patetoza Questo" s guards nad hlavou... samozřejmě s fullem.. blood róba, blood komplet, speara of... mno budiž, ale ten rang mi nenechal ani káď s krví... občas člověk nad některými nechápavě kroutí hlavou
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

jedine co mozes urobit je ,info a poslat jeho id, cas a miesto nejakemu gmku a cakat ci to posudi ako zneuzivanie strazi alebo nie...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Zneuzita
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zneuzita »

mně zas přijde dost ubohý od BHW kilnout PK a počkat až odkopne na ress do Denu, nechat ho resnout a pak relognout na druhou postavu a vítězoslavně ihned po resu mu dát ještě jedno rk než udělá 2 kroky od kříže :roll:
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Baltik píše:Kdyz ti zdrhne do baracku je situace diametralne odlisna od tohodle, jako odcamcat pocamcat.
Hidnutej modrak tesne za zdi cekajici s prstem na makru az nekdo logne je konkretne situace, ktera je hodne za hranici unosnosti, zvlast pokud rozhodne nema bezproblemovou minulost.

S tim jednoznacne urcit, chapu o co ti jde a z pulky bych ti dal za pravdu. Ta druha pulka bohuzel zni tak, ze jakmile neco napises byt uplne presne, tak nejpozdeji do dvou tri dnu se objevi vychcanek kterej najde nejakou obskurni skulinku jak prudit a zacne ji houfne zneuzivat.

Porteni do baraku jsem jednoznacne zamitl ciste z technickych duvodu - muselo by se omezit vyhradne a pouze na majitele coz by stejne nic neresilo.
ok, tohle me v podstate zajimalo, dik..

a k tomu portovani, neslo by aspon udelat tech par policek pred barackem anti-fieldy/zdi? nedalo by se pak kempit stylem "uz porti z trhu v ada robce domu, nahazejte tam pf, sumy a zazdete mu vchod"
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Brejechcenko

Příspěvek od Lucky »

Brejechcenko píše:A co true wamp v hostincové zóně?
Já si nestihnul ani otevřít dveře od bytu a u mě byl modrák "Patetoza Questo" s guards nad hlavou... samozřejmě s fullem.. blood róba, blood komplet, speara of... mno budiž, ale ten rang mi nenechal ani káď s krví... občas člověk nad některými nechápavě kroutí hlavou
To beha bobr ne? Nj law pojal schaneni equipu velice originalne :p
Hated

Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Brejechcenko píše:A co true wamp v hostincové zóně?
No nestacil mu prudic na Xoxo za gardeni po treningu v cechu, tak sum s nim do lapaku.
pravidla píše: úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry
Naposledy upravil(a) Baltik dne 23.01.2010 17:52:07, celkem upraveno 1 x.
srbqf
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Zneuzita píše:.... odkopne na ress do Denu.....
Ty mas runu do Denu? Chci zabit Metzgera !
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Lucky píše: To beha bobr ne? Nj law pojal schaneni equipu velice originalne :p
Uz nebeha uz bruci.
srbqf
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental