Ma navrch v PvM POZOR NA TO!!Hunter píše:Jenže v týhle hádce jde vždycky hlavně o to, že sehantelnost pvp kůží a kostí je trochu rozdíl. Proto se mágoi "trochu" hůř staví def.Zneuzita píše:jestli tady zase něco vybrečííte, tak už budu vážně naštvaná,....
protože negr a mág jsou v současnej době naprosto vyrovnaný povolání. samozřejmně, je fakt, že když nějakej jouda mág běhá v teplákach a neumí si vyptí ani GH, tak se samozřejmě nemůžeme divit že ho pondá negr, že ?
V pvp vyrovnaní nejsou, to ví každej. Ale, jak už tu psal nějakej Mrakoplas, mág má zase navrch v pvp. Takže se to dá přežít.
Necrrovskej Fire bolt
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
AJAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJJAJA. Díky za koreXI, mistře. Dovol mi před tebe padnout v úkloně do prachu!Sir Artuhr píše:Ma navrch v PvM POZOR NA TO!!Hunter píše:V pvp vyrovnaní nejsou, to ví každej. Ale, jak už tu psal nějakej Mrakoplas, mág má zase navrch v pvp. Takže se to dá přežít.
Nexios
ja by sem magum teda snizil dmg cort por ci jak se to pise nebo menuje no hnus taka dmg....ani vfp take nema blééééMiki píše:Výhody v PvP postav Mage a Necr
Mage má +20 many a stenu.
Necr má +10 healing, Des Mani , Haluze, VFP , (lepši sehnatelnost +5 kostí?).
-se mi zdá že Necr je na tom furt lépe. Možná by bylo dobré mága trochu dotáhnout.
Co stáhnout třeba cast time kouzlu Energy Boltu o 1s?
Třeba na mága sehnat leathery je téměř nemožné , a když je člověk sežene , tak si je radši nechá na dung, protože je jich nedostatek.
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
to uz znizene je, davnejsie to bolo za 50 dmg do klera v black kompleteUther píše:ja by sem magum teda snizil dmg cort por ci jak se to pise nebo menuje no hnus taka dmg....ani vfp take nema blééééMiki píše:Výhody v PvP postav Mage a Necr
Mage má +20 many a stenu.
Necr má +10 healing, Des Mani , Haluze, VFP , (lepši sehnatelnost +5 kostí?).
-se mi zdá že Necr je na tom furt lépe. Možná by bylo dobré mága trochu dotáhnout.
Co stáhnout třeba cast time kouzlu Energy Boltu o 1s?
Třeba na mága sehnat leathery je téměř nemožné , a když je člověk sežene , tak si je radši nechá na dung, protože je jich nedostatek.

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ikdyz tomu neverim ani trosku, tak to i presto dokazuje, ze jedni z nejlepsich pvp hracu hraji magy ;pIllidan píše:Lucky píše:No protoze jsou nekri tak dobry tak nejlepsi pvp prsk dle meho nazoru je Wrall za maga. Tomu se nikdo ... a nebojim se to zopakovat, nikdo nevyrovna.
Poznam hned 2 lepsich magov ako je on .p
Ty ked si najlepsi pvp mag tak ja si to asi znova nainstalujem a pozrem sa nato som fakt napnuty kazdopadne musim sa popytat :pLucky píše:Illidan píše:Ikdyz tomu neverim ani trosku, tak to i presto dokazuje, ze jedni z nejlepsich pvp hracu hraji magy ;pLucky píše:No protoze jsou nekri tak dobry tak nejlepsi pvp prsk dle meho nazoru je Wrall za maga. Tomu se nikdo ... a nebojim se to zopakovat, nikdo nevyrovna.
Poznam hned 2 lepsich magov ako je on .p
Lucky ale vůbec nepsal, že je nejlepší mág na DP, ale Wrall, že je - s čímž souhlasímIllidan píše: Ty ked si najlepsi pvp mag tak ja si to asi znova nainstalujem a pozrem sa nato som fakt napnuty kazdopadne musim sa popytat :p

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
ahaSeverka píše:
to uz znizene je, davnejsie to bolo za 50 dmg do klera v black kompletehlasujem za vratenie dmg corp poru ako bolo

a ja su vosk ? =)))Michaels píše:nejlepsi mage- wrall nekr sombre/tombstone vamp ja :p
já su nejlepsi mag na dp =)Miky Mora píše: Lucky ale vůbec nepsal, že je nejlepší mág na DP, ale Wrall, že je - s čímž souhlasím.
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Hej tos me rozesmál:) Za maga musíš vyckat pockat si chvilku tich 20 many navíc je hrozná výhoda. JA kdyz jsem hrál davno za necra tak jsem byl jeden z nejlepsích pvperu ale obcas jsme treba umrel no ale jako kdyz jsem si udelal maga vsechny skilly na max za tejden a vytáhnul jsme do pvp tak nikdo nemel sanci fakt prísahám 

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: