Taky nesnasite pocit,kdyz mate po flopu full house a jeste tu hru prohrajete? Podelte se o sve pocity a zazitky...
Me se keprikladu na turnaji na final table v all in o posledni neplaceny misto stalo,ze jsem po flopu mel full house a prohral na poker ve 2kach... potesi,coz
Nasoska píše:Taky nesnasite pocit,kdyz mate po flopu full house a jeste tu hru prohrajete? Podelte se o sve pocity a zazitky...
Me se keprikladu na turnaji na final table v all in o posledni neplaceny misto stalo,ze jsem po flopu mel full house a prohral na poker ve 2kach... potesi,coz
mne sa stalo nieco podobne mal som postupku som myslel super vyhrata hra a tipek vyhodil kralovsku postupku no...stava sa
No jo, klasika, nedavno me tohle stalo 10 dolaru . Ovsem asi nejhorsi zazitek byl 2x prohranej all-in na KK, pricemz souper mel AA, dve hry za sebou stejnej souper..... to sem myslel ze se poseru....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Ja mel v ruce AA na flopu KK, 9 dalsi karta 9 typek all ja taky a posledni karta A juuuuuu
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Jednou, kdyz jsem byl v kasinu, tak se tam davaly drinky zdarma a kdyz jsem mel asi tak 6 mochit, tak jsem do nej drbl a polil stul a vsechno na stole. takze jsem dostal do drzky a vyhodili me a ani mi nevratili muj vklad:((