old Nb doly
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
old Nb doly
Každej si pamatuje na nb doly..po zrušení jsou stále zavřené a proto se ptám nemohli by se otevřít? Jedná se asi jen o pár statiků,vím dolů je na dp hodně ale jeden důl sem nebo tam,myslim že vadit nikomu nebude...

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Re: old Nb doly
Ten u deceitu i 771 1696?Reginald píše:Každej si pamatuje na nb doly..po zrušení jsou stále zavřené a proto se ptám nemohli by se otevřít? Jedná se asi jen o pár statiků,vím dolů je na dp hodně ale jeden důl sem nebo tam,myslim že vadit nikomu nebude...
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
jojo ty,mám za to že co jsem proběhl kolem decu tak nebyl a počítám že ani tedy nebude ten druhej..
edit: a mám pravdu ani ten druhý není otevřený..
edit: a mám pravdu ani ten druhý není otevřený..
Naposledy upravil(a) Reginald dne 20.01.2010 13:38:46, celkem upraveno 1 x.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No mám za to, že ani tohle už neplatí. Ži při výlezu ti to automaticky mázlo všechno co jsi nasbíral, akorát byla podmínka 10k, aby tě ten port pustil.Johny Matovic píše:Nb ma moznost nabrat si par gp do zaciatku vdaka nim :pReginald píše:já měl za to že nb doly jsou už zavřeny,takže pokud to nemá herní využití které mi uniká tak nešlo by otevřít?
No k tomu me neco napadlo (uplne z jineho duvodu), vecer to proberem...Acarus píše:tedka ti to nic nevezme si myslim. Ale vzehldem k x stovkam odlognutych postav zde se nikomu moc nechtelo to vyhazet nekam? ( otazka kam?) vsecky ty postavy bez nastaveni a tak no ... proto je to stale vicemene zavrene a nejde tam ze sveta.
srbqf
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
jo tohle chápu...Acarus píše:tedka ti to nic nevezme si myslim. Ale vzehldem k x stovkam odlognutych postav zde se nikomu moc nechtelo to vyhazet nekam? ( otazka kam?) vsecky ty postavy bez nastaveni a tak no ... proto je to stale vicemene zavrene a nejde tam ze sveta.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!