moc pekny, dám sem jeden navrh
Co takhle kdybste ten jail uz konecne zrusili...logy si davejte tem vasim znamejm firmam treba, ale nechapu k cemu prospeje pobihani ve hre a sekani logu... vetsinou s automakrem nejakym a nebo to tomu dotycnymu stejne nekdo vyseka za uplatu... ptam se JAKEJ to ma smysl??
neni lepsi kdyz teda nebudou behat ty lidi chvili vubec? Ale ve virtualni hre, sekat virtulani logy, behat ve virtualnim verzeni sem a tam.... pfff
co takhle za prohresky davat block na urcitou dobu... napr. 1.afk - tyden block
2. afk - desli dobu
3.afk - nevim :p
u jinych prohresku vaznejsich atd postupovat indivuadualne.
za 10 let sem nepochopil k cemu ten jail vlastne je a co te ma naucit??
mam za tech 10 let 3 prohresky bohuzel u jedne postavy..... mam se tedka bat lognout???
afk alchemy rok 2003 - no comment
5x spam velice sprosteho slova v TK - 2 prohresek (marne jsem vysvetloval ze jsem byl v dungu a nenadaval hraci ale respu moba... prej to bylo tak vulgarni ze je to jedno..)
hromadny prohresek guildy ktery mi nebyl umazan ackoli jsem u niceho nebyl a byl sem nasledne propusten z vezeni...
to mam chapat jak??? Zavrit 30 acc a 26 jich pustit a nechat prohresek k cemu? k tomu prihlednuti??? tak dekuju pekne ze jsme se mohli nejak branit nez nam nekdo napsal DOSLOVA jsme prasata a LOCK
prijde Vam tohle jednani FER?--- ptam se jak to vite? koho znate? na zaklade ceho? od kdy se jedna za zady guildy, od kdy guilda ruci za lidi ktery ani nezna v realu ? uz se to tu resilo ale zase to dycky vyšumí do ztracena
takze v mem pripade kdyz tedka usnu u michani TMR bude postupovano jak?? nebo bude lepsi zdrzovat se jen na trhu?
dalsi vec pokud je nekdo dlaždič a mluvi sproste date mu krásne logy...
ale v tom případe absolutně nechapu proc je v prohreskach na webu např. tohle?
"
Hej Jebni ma do Jailu Jebko nemam cas teraz tak si svihni a nehon si tolko pero" Tak sem ho tam Jebnul... *None*"
jako stacilo napsat vulgarni mluva tečka.... co kdyz si to bude prohližet moje sedmileta sestra a ja ji budu vysvetlovat co znamena slovo "jebat" ??? (s timhle jste zacali Vy ako argument proc nemame ve hre mluvit sproste)
nechapu pak jakej je rozdil v tom kdyz nekdo rekne nadavku ve hre ktera za 3 sekundy zmizne. Ok beru to ale v tom pripade nechci aby se docela dle meho nazoru sprosta slova objevovala i v prohreskach na webu ...
pokud uz se stava DP tak moc moralnim serverem, ze uz si musim vybirat i pixely se kterejma se budu bavit a se kterejma jsem videt ve hre a mohl bych prijit do pomluv ze me nekdo vidi s timhle hracem atd... neuveritelny, kam se za ty leta DP dostalo!!
Jedina dobra vec je ze se vratil Balt,.... Gryf mi dycky v realu rikal at si ho vazime ze si to zaslouzi a ze je to fajn clovek, tak ho s prominutim neserte moc

)
no nic ,tak jsem se po 3 mesicích uklidnil a pujdu rozjet asi zase Crus,
hlavne se k nám proboha NIKDO nehlaste, mame tu povest prasatek tak si budem chrochtat ve vlastnim chlívečku jenom s prasatkama z Kralup..
tak se mějte, s některými z Vás nashle ve hře.