Vystřiháno z +10 Silver zbraní

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Kdyz ti warr zatahne tetivu z lootu na prodej na trhu, tak to se ovsem zamysli s kym hrajes.

A Balt psal, ze tetiva nepadala, bylo to zrejme omylem a jiz to je opravene.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Arcane Mystery píše:...
bych se vsadil ze toho co vam to slohl znam :D taky sme meli tu cest..
hemeneks more gadzo vazelina!
Arcane Mystery
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Arcane Mystery »

2 Dave Lister: Nene kámo, nebudu jmenovat a víceméně mě to ani nepřekvapilo. Nemám nic proti libovolné volbě itemů, ale jsou prostě chary co hraje člověk hlavně, po dungu by tedy měl koukat na věci pro jeho povolání, nehledě na mamon. Bohužel i přesto že znám opravdu hodně skvělých lidí, je to tak 50/50. S Těma prvníma 50ti si to risknu a se zbylýma 50ti jedině že bych šel ve verite a maximálně deceit.

2 Ducky: No vzhledem k tomu že uspořádám vlastní výpravu tak jednou za měsíc(kdy jsem ale opravdu spokojený s lidma co se mnou jdou) a do sestavy jiných vyprav nemůžu vůbec mluvit(ale měl bych). Jak to říct, musim líp házet kostky po dangu. Ale na to si nestěžuju konkrétně, jen mě napadlo že je dobrý nápad zmínit to co všichni aspoň jednou zažili. Jde mě prostě o čest a slušnost víc než o pixely, tak často odcházim o holi ale vždycky se bavim. Takže je to úměrná cena za zábavu.
(dík za připomenutí že je to opravené, možná to rozlomí můj skeptismus)

OOT:

Tak jsem si vzpoměl na skvělou výpravu. Byla to taková Strangers mix výprava někdy v létě minulého roku. Destard 1+2, já šel ranga přesto že jsem měl domluveného mága a měl jsem arch a hůlku. No ale tak bylo třeba ranga a Raynor to chtěl prskat. Nebyl jsem proti až do doby než jsem si všiml detailu, a to že to mage šel v +10 kůžích s +20 mageskou. Bez morfu. První krize, až na mě a nějakého plecha všichni kápli za prvníma dveřma D2. Další hromadný výleh byl u adamitek-všichni jsou už mrtví Dave(a BB za stalagnitem a Gorgenas cc nade mnou). No a jak jsme si pak následně skočili do gaty do poslední místnosti dvojky, tak jsem se přidal k ležícím i já. Žádná zeď, ani PFko. Klamák jsem sice hodil(za ty 3 sekundy co jsem byl naživu) ale efekt to nemělo. Přežil tam tušim Snake z DoHRu nejdýl ale taky si ustlal. Ponaučení? Nenechat Raynora mágovat:p a když tak určitě ne tam kde jde BB ranga.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ponaučení? Nenechat Raynora mágovat:p
pod to sa kludne podpisem :lol:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Arcane Mystery píše: Tak jsem si vzpoměl na skvělou výpravu. Byla to taková Strangers mix výprava někdy v létě minulého roku. Destard 1+2, já šel ranga přesto že jsem měl domluveného mága a měl jsem arch a hůlku. No ale tak bylo třeba ranga a Raynor to chtěl prskat. Nebyl jsem proti až do doby než jsem si všiml detailu, a to že to mage šel v +10 kůžích s +20 mageskou. Bez morfu. První krize, až na mě a nějakého plecha všichni kápli za prvníma dveřma D2. Další hromadný výleh byl u adamitek-všichni jsou už mrtví Dave(a BB za stalagnitem a Gorgenas cc nade mnou). No a jak jsme si pak následně skočili do gaty do poslední místnosti dvojky, tak jsem se přidal k ležícím i já. Žádná zeď, ani PFko. Klamák jsem sice hodil(za ty 3 sekundy co jsem byl naživu) ale efekt to nemělo. Přežil tam tušim Snake z DoHRu nejdýl ale taky si ustlal. Ponaučení? Nenechat Raynora mágovat:p a když tak určitě ne tam kde jde BB ranga.
Není od věci doplnit ze na tom posledním skoku byly klamáci co tam šlapaly pasti.Nějaké ptáky a wywerny.Rád bych viděl mága co by tam něco dokázal udělat :)
Tím pádem jsem tam já jako začínající mág nedokázal vůbec nic :p
Bez chyb se člověk nenaučí nic.Někteří se učí celý život :ppp

Ať žije OT.
Správce charity válečníků
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Jak šici brečej, že rang má + 10 HP zadarmo v dungu to je nefér. Ach ta závist.

Mozna kdyby jste si uvědomili, že pak vám ten rang někde zachrání ekvip i díky těm 10 HP :-)

Udivujou mě ti, co si na to stěžujou, opravdu nemají kamaráda Ranga, kterému by těch 10HP v dungu přáli? :-)

Asi ne, hold bojovat jedno povolani proti druhemu, tamten ma todle lepsi nez ja. Proc na to koukat pohledem skupiny. Lepsikoukat na svuj osobni prospech a plnost sve sekurky :-)
Bury
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bury »

Han Gamms píše:Jak šici brečej, že rang má + 10 HP zadarmo v dungu to je nefér. Ach ta závist.

Mozna kdyby jste si uvědomili, že pak vám ten rang někde zachrání ekvip i díky těm 10 HP :-)

Udivujou mě ti, co si na to stěžujou, opravdu nemají kamaráda Ranga, kterému by těch 10HP v dungu přáli? :-)

Asi ne, hold bojovat jedno povolani proti druhemu, tamten ma todle lepsi nez ja. Proc na to koukat pohledem skupiny. Lepsikoukat na svuj osobni prospech a plnost sve sekurky :-)
Hane Souhlasím s tebou =D rang s +10 HP navíc mě zachránil několikrát prdel i já za Ranga jsem někdy zachránil výpravu díky tomuhle luku ... Je pravda , že by se to hodilo na víc postav ale uvědomte si že ten rang má sakra malý základ HP .. A zaco to chcete používáat dál ??? Warior ?? Už takhle má furt 300 HP chcete rovnou ješte +10 HP ... Jediný komuch by to možná přidal nějakou zbran por prsky Silver .. Ale muselo by se to udělat jen pro ně ..

"JINAK RAYNOR JE DOBRÝ MAG " (Jen tahá blbé kleriky !!MEZEK =D)
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Ja bych chtěla +10 STR silver kladívko :wink: craft only :P
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Breezeway píše:Ja bych chtěla +10 STR silver kladívko :wink: craft only :P
To je mnohem pravdepodobnejsi nez pro jina povolani ;)
srbqf
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Night Storm píše: jednou sem za ranga zachranil ratmany tim ze mi po zemetrasu zbylo presne 10hp a vsichni ostatni to nak neustali... tehdy neexistovat +10hp silver luk tak mame ten vecer asi po nalade.. :)
a ja si zas raz pametam, ked v risi na masko od dragon spektry prezil len dex za negra v topku a ostal mu 1HP, a ja morfnuty v drakovi som si ustlal....
rang s overboostom si ustlal tiez... a kebyze nemal to topko tak mame skazeny vecer... to mam dat topik aby sa zvysila padavost topiek teraz?
fakt si myslis ze je to argument ? :)

nemyslim ze je to boj proti povolaniam.... skor snaha o objektivny pohlad, a vezmi si ze za kazdy bod str sa kruto plati...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Han Gamms píše:Jak šici brečej, že rang má + 10 HP zadarmo v dungu to je nefér. Ach ta závist.

:clap: Preci jen nejsem jediny ve vesmiru :lol:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

To právě vůbec není o nějaké závisti či dokonce, že by někdo někomu něco nepřál. Nebát se ale rozhodně ničeho, jednou si to určitě uvědomíš - že změny v herním nastavení jsou na trochu jiných základech a třeba pak přestaneš v bližních primárně hledat takové negativní emoce a pohnutky :wink:
Hunter píše:Nerad bych kecal, nejsem doma a nemůžu to vyzkoušet, ale. Ostatní silverky afaik +10 str nikdy nedávaly. Když už se s tím bude něco dělat, tedy změna na toggle+, tak se plánuje ten bonus přidat všem obyčejným silver zbraním, nebo to je stále jen o boostu na skok pro ranga, ranga a nic než ranga, k tomu nám dopomáhej rang?
:?:
Nexios
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Hunter píše:To právě vůbec není o nějaké závisti či dokonce, že by někdo někomu něco nepřál. Nebát se ale rozhodně ničeho, jednou si to určitě uvědomíš - že změny v herním nastavení jsou na trochu jiných základech a třeba pak přestaneš v bližních primárně hledat takové negativní emoce a pohnutky :wink:

Chápu, že můsíš mít na foru vždy posty s nejvyzrálejším názorem.
Poté mě prosím pouč.

" Proč by měl rang mít +10 HP zadarmo, když já to mít nemůžu, te není spravedlivé. Když to nemohou mit všichni ať to nemá nikdo."

Vůbec se tam neobjevuje závist a nepřejícnost, že? A to každý cca půl rok kdy se tento topik pravidelně objevuje.

Na forko nepíši pokud k tématu opravdu nemám co říct.

A nějaký notorický poučovač a upřesňovač situace, z nadhledu "old skůl hráče" ?

Založ si v Pokecu Topic... Jak to vidí Hunter.. a tam si reaguj na vyvstalé situace na forku, třeba to bude mít úspěch a pravidelné čtenáře.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Han Gamms píše:Poté mě prosím pouč.

" Proč by měl rang mít +10 HP zadarmo, když já to mít nemůžu, te není spravedlivé. Když to nemohou mit všichni ať to nemá nikdo."

Vůbec se tam neobjevuje závist a nepřejícnost, že? A to každý cca půl rok kdy se tento topik pravidelně objevuje.
Koukni, z tvého pohledu (zdá se) bude každá změna, která není posílením, špatná. Sleduj.

Důvod proč odebrat silver lukům tu imho chybu, kterou se teď honosí je imho hlavně ten, že ho jiné silvery nedávají. Od tebe jsem rozhodně zatím nečetl proč by měly luky bonus dávat a ostatní zbraně ne. Ale velice rád bych se to dozvěděl. Pokud bych přišel na forum a napsal: "pls pls moc, přidejte všem silverám +10 str bonus", tak bych byl jistě středem pozitivní hráčské pozornosti, možná krom pár zapšklých rangů. Ale jinak, jelikož by to bylo posílení, tak by všichni psali: "jasně, supr nápad". Když napíšu, aby se odebral bonus lukům, tak čtu: "závist ty vago, nepřejícnost".

Věc se má jenže ve výsledku tak, že tady píšu o tom, že bych rád, aby byla zrovna taková věc stejná pro všechna povolání. Ale jelikož si nemyslím, že by bylo v zájmu hratelnosti to, aby měl každej do dungu +hpčka za item v hodnotě 2gp, tak jsem zvolil cestu nikoliv hráčsky populární, ale hráčsky nepopulární. Někomu něco sebrat, sakra, to se prostě nedělá - leda že bys někomu něco nepřál a/nebo záviděl. Pro mě by byly ale obě cesty naprosto stejně hodnotným řešením; důvod, proč jsem zvolil cestu závisti a nepřejícnosti, je uveden výše.
Han Gamms píše:Založ si v Pokecu Topic... Jak to vidí Hunter.. a tam si reaguj na vyvstalé situace na forku, třeba to bude mít úspěch a pravidelné čtenáře.
Skvělý nápad, popřemýšlím. Už teď vím, že bych měl alespoň jednoho fanouška ;]
Nexios
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Hunter píše:...
Já se tu nebavím o změně, je mi to buřt, věc GM. Nelobuji za zrušení ani za zachování. Chtěl jsem jen aby se lidé na to podívali i z hlediska skupiny v dungu.

Odsoudil jsem pouze lidi, kteří křičí. Hele, hele támhle ten má todle ale to by mít teda neměl a už vůbec ne za 2gp. Slepě ani nevidí, že tím podsekávají větev i sami sobě :-)

Nemluvil jsem k tobě se závistí a nepřejícností, ale ty sis to na sebe evidetně stáhl. Potrefená husa nejvíc kejhá, že. Komentoval sem vícero reakcí, k této věci, které se na foru objevují co půlrok.

Nevím tedy, proč do mě valíš, nějaké důvody proč by to být takto nemělo. Nehledně na to, že jsi tím nikterak nevyvrátil, můj postřeh se závistí a nepřejícnosti z vícera příspěvků od vícera autorů.

Takže stále čekám, na důkaz že ty reakce lidí "vůbec nejsou o nějaké závisti či dokonce, že by někdo někomu něco nepřál."
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Kuci ale veci o tom kdo co zavisti do pokecu, jo?
srbqf
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Baltik píše:Kuci ale veci o tom kdo co zavisti do pokecu, jo?
No aby tu pak něco zbylo :-)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já si s tim dám práci a když se mi v práci bude něco půl hodiny kopírovat, tak ty offtopicy zabanuju.

edit: tak snad pročištěno; moralistické slohy sem
Soap
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Hunter píše:
Han Gamms píše:Založ si v Pokecu Topic... Jak to vidí Hunter.. a tam si reaguj na vyvstalé situace na forku, třeba to bude mít úspěch a pravidelné čtenáře.
Skvělý nápad, popřemýšlím. Už teď vím, že bych měl alespoň jednoho fanouška ;]
Ja bych to asi taky sledoval. A mozna bych udelal i skupinu na Facebooku!
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Wrall Nightmare píše:A mozna bych udelal i skupinu na Facebooku!
tak ji klidne zaloz, stejne je na fb milion jinejch dmntnejsich skupin :p
Odpovědět