Bronz shield, Buckler, Kite dreveny, Metal kdyz uz stity tak vseckyMrs.Beanes píše:Pridat do hry Ice Heater (pekne do serie)
Pridat do hry Ice Kite Shield (kovovej)
třemi slovy
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Oj to by dopadlo!Hunter píše:Já?Prafotr Morava píše:By mě zajímalo, kdo by to tu pak řídil :p
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Cavo ty seš debil ... Gmka ted odvádí dobrou práci dělají nový dungy , předělávají Shame ...Prostě gratuluji hoši myslim , že server je ted v nejlepších rukouchCavalier píše:uplne oddelit pvp od pvm
vybirat za gm lidi co maj na to cas a hodlaj ho vyuzit jinak jak afk kontrolami
zrusit druhou sanci
//Redd: Nechci Ti mluvit do domněnek, ale kolik toho víš o práci GM mimo prohřešky. Nemusíme snad psát každou věc, co ve hře uděláme. Máš třeba potuchy o tom, kolik přijde denně page? S tím časem - mám pocit, že když dáme dohromady třeba můj logovaný čas ve hře s nejaktivnějším hráčem, tak budu mít víc.
PK jsou součástí hry a myslím, že to tak i zůstane.

a naozaj ma udivuje ze si mojou osobou tak posadnuty ze tu hladas mesice stare posty moje a snazis sa zo mna urobit debila :)bohuzial ja som uz raz taky:-(
ps.: 11.1 od 20:00-20:30 ta vyhodim z ignoru a mozes si zanadavat neboj secko si to precitam poctive a dufam ze ta to uz ukludni a prestanes tu resit mna a guildu a shame
Opakuji se.. ale s timhle souhlasim:p
odebrat reward zbraním nb status + jejich recyklovatelnost a potom využitelnost i pro lootera
zrušit str boost silver lukům
souhlasím s trhem přístupným i pro pk (a to tedy klasicky, jak to bejvalo)
zkazit šutrovky - klidně stejná dostupnost, ale ať to nedělá z jedný postavy druhou (boosty, ijska, apod.), na to už je itemů dost
znovupovolit klasické červenání - aby to fungovalo stylem: jsem modrý, zabiju modráka, jsem pk, nedostanu jail
vrátit zpátky na ice (popřípadě ho hodit někam jinam šikovně) hrad s portama a možností sekurkování
zrušit antizeďruny v cove
vrátit (spíše tedy postavit jinde) dung aka starej destard první patro
přidat nějaký rare cetky, který se daj s trochou snahy i využít - tedy se dá o ně přijít (jako třeba musty) do dungů
otevřít zadní vrátka na hb a zrušit cedule (jestli tam ještě nějaký jsou)
zrušit stojatý měšťáky
zavíst do loudungů (deceit třeba) pro pk povinnost pro vstup nějakej jakoquest - třeba 20 frakčních uší (kdo bude uzřen při nekalém získávání, delete bez soudu)
dát na konce dungů na poklik nějaký skillopřidávače (dojdu shame, poklikam na šutr a dá mi to 2% alchemky, timer tejden)
zrušit u mystiků požadavek karmy
udělat z medailonu věc, která se dá použít (v pvp)
vrátit starý fire (=bez resetu co den a půl; případné pvp/pk zde povoleno)
vlez na trh (i) ploškou (s timerem pro o/ch), jako dřív
odebrat reward zbraním nb status + jejich recyklovatelnost a potom využitelnost i pro lootera
zrušit str boost silver lukům
souhlasím s trhem přístupným i pro pk (a to tedy klasicky, jak to bejvalo)
zkazit šutrovky - klidně stejná dostupnost, ale ať to nedělá z jedný postavy druhou (boosty, ijska, apod.), na to už je itemů dost
znovupovolit klasické červenání - aby to fungovalo stylem: jsem modrý, zabiju modráka, jsem pk, nedostanu jail
vrátit zpátky na ice (popřípadě ho hodit někam jinam šikovně) hrad s portama a možností sekurkování
zrušit antizeďruny v cove
vrátit (spíše tedy postavit jinde) dung aka starej destard první patro
přidat nějaký rare cetky, který se daj s trochou snahy i využít - tedy se dá o ně přijít (jako třeba musty) do dungů
otevřít zadní vrátka na hb a zrušit cedule (jestli tam ještě nějaký jsou)
zrušit stojatý měšťáky
zavíst do loudungů (deceit třeba) pro pk povinnost pro vstup nějakej jakoquest - třeba 20 frakčních uší (kdo bude uzřen při nekalém získávání, delete bez soudu)
dát na konce dungů na poklik nějaký skillopřidávače (dojdu shame, poklikam na šutr a dá mi to 2% alchemky, timer tejden)
zrušit u mystiků požadavek karmy
udělat z medailonu věc, která se dá použít (v pvp)
vrátit starý fire (=bez resetu co den a půl; případné pvp/pk zde povoleno)
vlez na trh (i) ploškou (s timerem pro o/ch), jako dřív
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zajimava myslenka, respektive dve. Ke zbytku ohledne pvp se vyjadrovat nebudu, jelikoz ho nebeham. K uvolneni uzdy pkckum uz vubec ne, jelikoz se jejich existence a cinnost neshoduje s mym svetonazorem:pTharr píše: zavíst do loudungů (deceit třeba) pro pk povinnost pro vstup nějakej jakoquest - třeba 20 frakčních uší (kdo bude uzřen při nekalém získávání, delete bez soudu)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zakazane to nieje. ale skusis to a dostanes jailJoe píše:Tohle snad neni zakazany... Modry muze normalne zabit modreho.Tharr píše:znovu povolit klasické červenání - aby to fungovalo stylem: jsem modrý, zabiju modráka, jsem pk, nedostanu jail
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Od té doby co se zdražili killy se řeklo, že tyto případy už se neřeší = povolenéShadowsong píše:zakazane to nieje. ale skusis to a dostanes jailJoe píše:Tohle snad neni zakazany... Modry muze normalne zabit modreho.Tharr píše:znovu povolit klasické červenání - aby to fungovalo stylem: jsem modrý, zabiju modráka, jsem pk, nedostanu jail
Opakuješ no, a novinky taky nečtešTharr píše:Opakuji se.. ale s timhle souhlasim:p
.........

A jestli tě moc štve, že budeš mít na PK reward zbraně a roby k ničemu-smůla, můžeš si je vystavit.