tobe by zas prospelo objevovat pravidla ceskeho pravopisu..Raynor píše:Nevim co to slovo znamena a ani mě to nezajmá :p jen se mi nelibi ze tu pises sra*ky.Nikdy nenapises nic k tematu jen tu porad do někho ryješ...Je to o ničem.Možná bys měla prestat s tim svim 24/7 macrováním a kynutím u pc.Skus třebas oběvovat reálný svět.Myslím že by ti to prospělo
Pohádka o velmi zlé bráně
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Na některé věci už je pozdě...Dave Lister píše:tobe by zas prospelo objevovat pravidla ceskeho pravopisu..Raynor píše:Nevim co to slovo znamena a ani mě to nezajmá :p jen se mi nelibi ze tu pises sra*ky.Nikdy nenapises nic k tematu jen tu porad do někho ryješ...Je to o ničem.Možná bys měla prestat s tim svim 24/7 macrováním a kynutím u pc.Skus třebas oběvovat reálný svět.Myslím že by ti to prospělo
Správce charity válečníků
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja si mojim kyjom na hlavu nedociahnemRampa McKvak píše:Raynor píše: Nevim co to slovo znamena a ani mě to nezajmá :pBravo, ted jsi se zaradil nekam mezi stredoveke dogmatiky a neandrtalce, co zrovna ceka na mamuta na vetvi a skrabe se kyjem po hlave.

ked uz taky seriozny a produktivny topic... :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
A tebe ve skole neucili, ze spravne se pise "ses" a ne "jsi se"? Fakt miluju takovy lidi, ktery ostatnim nadavaji za pravopis, ale sami delaji zakladni chyby.Rampa McKvak píše:Raynor píše: Nevim co to slovo znamena a ani mě to nezajmá :pBravo, ted jsi se zaradil nekam mezi stredoveke dogmatiky a neandrtalce, co zrovna ceka na mamuta na vetvi a skrabe se kyjem po hlave.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A Tebe ve skole neucili, ze si mas nejdriv precist a pochopit obsah sdeleni?Wrall Nightmare píše: A tebe ve skole neucili, ze spravne se pise "ses" a ne "jsi se"? Fakt miluju takovy lidi, ktery ostatnim nadavaji za pravopis, ale sami delaji zakladni chyby.

Pac jakoze edit: ja na jeho pravopis nenarazim ani v nejmensim

Lucky píše:Ne doopravdy nebudeme kempit duchy to je fakt silne pod urovni.Vasilij Zaicev píše:Podla mna ked chcu pok pojazdovat desp nech to robia jak kovaren
Nula sem nula tam. Kazdej sme nakej no, ale pojezd D4 tu je poprve to je pravda.
co si rikal?09.01.2010 22:04 Tiya 0d57b1 Hated Je pěkné že nám i PK našli cestu do nového dungeonu, ale mít tam odlognutého ducha je trestné. 1500 logu. *None*
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister