GMka teď měli dost práce s Despice 5. Ale taky by se mohl najít nějaky čas
udělat LOW nebo MEDIUM dungy. Je tu hodně dobrých dungů jak medium tak low .
Ale ty lidi to mají tak nachozené , že už je to nebaví a na High dungy nemají .. Ja se přiznám
že z High dungů jsem byl taky jen Ankh 3 (starý) a ,Pride ...
Ale i ty dungy pomůžou víc k hratelnosti než nějaky poklady .. Jak tu každý píše !!
Low a Medium dungy kdo nikdy nikdo nebyl a šance lehnout tam je taky pěkný =D ...
A v tom případě jesi už nejsou místa , kde ty dungy dělat tak aspoň nějaky dungy předělat ..
Hodně lidí chodí Shame a už se to dává bez mága ve 3 lidech .
Já vím , že shame už byl změněn za moje působení na DP už jednou byl ..
Kde sou ty časy kdy se lidi báli jít do některých dungů , kde jsou ty časy kdy shame se
chodilo v 8-12 Lidech. Ted co ve třech .. Ale nejde jen o Shame nejlepší by bylo udělat
nějaky new dungy ..Ani newim jak dopadl ten Blood Dung je otevřený ? a co DOOM ? taky
se chodí ?? Vím , že EMP patří mezi ty hráče tkerý jinačí dungy nechodí než High ...
Ale myslim , že by rád skočil a vyzkoušel i Medium či Low dungeon a ne jen aby zkoušel
High dungeonek ... Fakt jen prosím aby se to trošku zlepšilo ... Čekám velikou kritiku
, chod si despy .. ale za zkoušku nic nedám .. Jinak docela jsem rád , že i pro ty lepší
otevřeli GMka Despice 5tku a je vidět , že GMka se tý hře věnujou a mají o to zájem ..
Edit by Excelsior: Brutálně zmoderováno
Balt napsal k otázce vytvářeni nových dunů, že ano:p
Nový Dungy LOW,MEDIUM
Re: Nový Dungy LOW,MEDIUM
Viz novinky 
na dalsim 1-2 (spis odhadem medium) a 1 tezsim (doom) se pracuje, shame se t.c. predelava.

na dalsim 1-2 (spis odhadem medium) a 1 tezsim (doom) se pracuje, shame se t.c. predelava.
srbqf
Balte kdo předělává Shame a kdy bude otevřen ??Přibližně ??Baltik píše:Viz novinky
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A bude stanoven minimalní počet hráčů co to musí jít aby se to dalo dojít ?Bury píše:Balte kdo předělává Shame a kdy bude otevřen ??Přibližně ??Baltik píše:Viz novinky
neexistující stranka
Ralf tam neco hezkeho kutiSejra píše:A bude stanoven minimalní počet hráčů co to musí jít aby se to dalo dojít ?Bury píše: Balte kdo předělává Shame a kdy bude otevřen ??Přibližně ??

srbqf