ja sem vtomhle topiku malej pan:p ja nic nerikam radsi moji kolegoveNagamma píše:Což můžeš ty seriozně a profesionálně ohodnotit. ...si báječnej, Píďo.Miki píše:A k čemu by to bylo? Vždyt to zanej stejnak neuměl.Bidas píše: nechces zacit zase hrat vampa?:p
Vampire
Hod me to do PM, idealne s pozici toho NPC/gaty... kouknu pak na to.Lucyfer píše:zdravim Vas
nijak som to tu nevidel nikde napisane a ani na webe, tak sa chcem spytat. Stone garga je funkcna ? pretoze uz 4. den je gata stale obsadena, tak ze ci to je take nastastie a stale tam niekdo chodi a ja to vzdy vystihnem v zly cas, alebo je tam nieco zle
Dik za odpoved,
srbqf
-
Ciarny Jazdec
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele:
Pravidlo o souctu statu plati pro naheho hrace bez equipu, boostu apod. Vamp moc equipu nenosi, tak holt se ty staty pridavaj speckou (stone impem) a je naprosto logicke, ze kdyz danemu morfu GM nastavej soucet 305, tak ze je spravne 305Malbord píše: Aspon se něco děje ale pravidlo o součtu statů?
srbqf
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim celou dobu se tu traduje, ze vamp v morfu je zvire proto kdyz chce resovat tak harfu nebo rybu nebo nahrdelnik a ted najednou to bude ete docela chytry zvire 
U tremere by to byl oete k pochopeni ale takovej brujah ...
Spis aby ses tu zavdecil tem lidem co porat vykrikujou ze je vamp na nic a chteji spesl_abilitu tak bys mel silu naopak pridat a ne ubirat... nakejch 170 zaklad a i Miki bude spokojenej kdyz si spocte jakej s tim udela overbust)
U tremere by to byl oete k pochopeni ale takovej brujah ...
Spis aby ses tu zavdecil tem lidem co porat vykrikujou ze je vamp na nic a chteji spesl_abilitu tak bys mel silu naopak pridat a ne ubirat... nakejch 170 zaklad a i Miki bude spokojenej kdyz si spocte jakej s tim udela overbust)
ajem very sory seer už mlčim :XBaltik píše:Pravidlo o souctu statu plati pro naheho hrace bez equipu, boostu apod. Vamp moc equipu nenosi, tak holt se ty staty pridavaj speckou (stone impem) a je naprosto logicke, ze kdyz danemu morfu GM nastavej soucet 305, tak ze je spravne 305Malbord píše: Aspon se něco děje ale pravidlo o součtu statů?
Nevím no, Kayi... Spíš jsem myslel že to bude navýšení Str , než inteligence, tu když budu potřebovat tak jsi ji nahodím... Ale Str , abych víc vydržel těžko.Kaj píše:Co by řekl stone imp na 155, 130, 20 ?
Bez rádobyvtipných poznámek a podobného smetí prosím :p
Stone imp má 160Strzáklad. To rači at Stone impa mohu morfovat i bez lorda , třeba jako +9 gun . Nebo +10 str +10 wrest , myslím jsi že takovej zabiják by z něj nebyl.
Rozdíl:
Garga:160STR , 100 wrest
Imp:170STR ,110 wrest
-Myslím si že takhle by to bylo spravedlivé.
- Morlith
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
ja by som pvoedal ze mu dajte tak 10 str a 10 intel, ono kaji narovinu, kolko je tych stone impov teraz a kolko ich bude? aby to bola tak imbalance abilita ? podla mna si to zasluzia, popr aj ten skil...
inac nevem ci sa nic nemenilo ale na ress treba stale 25 many nie ? (zo svitku)
inac nevem ci sa nic nemenilo ale na ress treba stale 25 many nie ? (zo svitku)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni