Je to tak 10 a vic let zpet, ten slum se jmenuje Praha.Hunter píše:Mno Dane, netuším ze kterého slumu na okraji amerického velkého města (aka Dangerous Minds) pocházíš, ale já jsem fakt to, co se děje dneska na školách nezažil. Mám mladší sestru a u nich ve třídě třeba kluci usřihnou holce cop dlouhej po pás, holky zase naopak třeba polejou spolužákovi oblečení flaškou inkoustu. A když o hodine pošlou učitelku do <> a jdou za to na kobereček k řediteli, tak z toho maj srandu a vůbec je to nestresuje. A jelikož nejsou vychovaný z domova a učitel je vychovávat nesmí, tak minimálně na základkách učitelé skutečně neví, co s nima dělat.
Jinak, naprosto souhlasim s Baltovo příspěvkem kousek výše. Alespoň to nemusim psát taky.
Btw Dane? Kterej z těch tří typů lidí jsi na škole byl ty? Ten páťák, co mlátil druháky; druhák co byl bit od páťáků; nebo ten, co se založenejma rukama koukal na to, jak někdo druhýho šikanuje? ;P

To video sem videl, vetsinou se to pred tema x lety lisilo akorat tim, ze kdyz byl jeden na zemi, tak ho ten druhy uz nemlatil. A taky se vetsinou nemlatili mezi sebou lidi s rozdilem 2 a vic let veku. Ale nejake rvacky nebyly zas tak vyjimecne.
Jinak Dan byl ten ctvrty typ ze tri, ten co se mlatil se stejne staryma.