Neda se na to divat bez bryli. Ale zkus to, treba ti to zpusobi epileptickej zachvat:pDelarock píše:Hele jde se na ten 3D Avatar divat bez tech 3D brejli a uvidim to v tu chvili 2D normalne, nebo to je ten obraz nakej proste zmrsenej aby to bylo ve 3D? :p snad chapete...
Filmy
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tož mohu je nasadit, ale bo sem tupozraky, tak muzu ostrit bud jednim, nebo druhym okem, ne obema naraz = mocny 3D obraz si neslozim :pHunter píše:Abychsetakzeptal. Proč nemůžeš nasadit třidé okuláre?Delarock píše:Njn, tak pujdu na dvědé a budu doufat ze jeste nakou dobu budou 2D filmy :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna sem dokoukal 4. serii Dextera a zaverecna scena me dostala
Dexter Season 4 Finale Ending - !Spoiler!
(ano, vim, neni to film..)
Dexter Season 4 Finale Ending - !Spoiler!

(ano, vim, neni to film..)
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Arcane Mystery
- Slime Flourisher
Black Dynamite (Černý Dynamit)
Masakr parodie na černého chucka norrise kterému nikdy nechybí vtipná hláška ani buchta po boku. Vzhledem k tomu že to přichází do kin, to nenajdete v dabingu, takže jedině origoš s titulkama.
http://www.csfd.cz/film/243183-black-dynamite/
A must see movie.
Masakr parodie na černého chucka norrise kterému nikdy nechybí vtipná hláška ani buchta po boku. Vzhledem k tomu že to přichází do kin, to nenajdete v dabingu, takže jedině origoš s titulkama.
http://www.csfd.cz/film/243183-black-dynamite/
A must see movie.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mechanik
Pěkný psychologický thriller
Braindead
Někdo to tady už zmínil, ale ten film je prostě nářez. Od půlky se jaksi ztrácí děj, ale to nikomu nevadí protože s otevřenou pusou nevěřícně kouká, co autor filmu ještě nevymyslí
Věc/Tvor
Zajimavý námět na film u kterého vám párkrát ztuhne krev v žilách. Jenom ten konec byl takový nemastný neslaný.
Schindlerův seznam
Nádherně vykreslené scény z období 2WW a židovské otázky, ze kterých si člověk dokáže udělat lepší obraz než z dokumentárních filmů. Jediné negativum, které mě na padá je fakt, že potřebujete 3 hodiny času.
Vykoupení z věznice Shawshank
Nádhernén drama s příběhem který prostě nemá chybu
Pěkný psychologický thriller
Braindead
Někdo to tady už zmínil, ale ten film je prostě nářez. Od půlky se jaksi ztrácí děj, ale to nikomu nevadí protože s otevřenou pusou nevěřícně kouká, co autor filmu ještě nevymyslí

Věc/Tvor
Zajimavý námět na film u kterého vám párkrát ztuhne krev v žilách. Jenom ten konec byl takový nemastný neslaný.
Schindlerův seznam
Nádherně vykreslené scény z období 2WW a židovské otázky, ze kterých si člověk dokáže udělat lepší obraz než z dokumentárních filmů. Jediné negativum, které mě na padá je fakt, že potřebujete 3 hodiny času.
Vykoupení z věznice Shawshank
Nádhernén drama s příběhem který prostě nemá chybu

Rob Roy (Ranger) - Dungeon master
Rob Roy II (Mage) - Solo harvester
Fabric (Cleric) - Lowbudget PvPer
Night Spirit (Necromancer) - PvPer
Rob Roy II (Mage) - Solo harvester
Fabric (Cleric) - Lowbudget PvPer
Night Spirit (Necromancer) - PvPer
Právě jsem dokou ... ehm ... přetrpěl Universal Soldier Regeneration
NEdoporučuji nikomu, ani největším nepřátelům(kdybych nějaké měl).
Žádný příběh, žádné efekty(kaskadérské kousky špatné a s jasně viditelnými dabléry).
Fakt, že tam byl Van Damme a Lundgren vůbec nic nezachránil, tak možná díky tomu bych tomu filmu dal 1 bod z 10.
Toto zde uvádím jako varování, kdyby se vám tento film kdy dostal do ruky na dvd, tak ho okamžitě skartujte, spalte a zahrabte minimálně deset metrů pod zem a pokud by se vám dostal na HD, udělejte to samé. A to i pokud byste byl náhodou zarytý fanoušek bývalých trháků s Van Dammem a podobně. Opravdu po dlouhý době se mi nějaký film vyloženě zhnusil(alespoň film, od kterého jsem tak nějak očekával něco víc, vzhledem k "předchozím dílům").
NEdoporučuji nikomu, ani největším nepřátelům(kdybych nějaké měl).
Žádný příběh, žádné efekty(kaskadérské kousky špatné a s jasně viditelnými dabléry).
Fakt, že tam byl Van Damme a Lundgren vůbec nic nezachránil, tak možná díky tomu bych tomu filmu dal 1 bod z 10.
Toto zde uvádím jako varování, kdyby se vám tento film kdy dostal do ruky na dvd, tak ho okamžitě skartujte, spalte a zahrabte minimálně deset metrů pod zem a pokud by se vám dostal na HD, udělejte to samé. A to i pokud byste byl náhodou zarytý fanoušek bývalých trháků s Van Dammem a podobně. Opravdu po dlouhý době se mi nějaký film vyloženě zhnusil(alespoň film, od kterého jsem tak nějak očekával něco víc, vzhledem k "předchozím dílům").