To bude to php co sem psal nekde jindeBaltik píše:Hele napis me na icq jestli to je v nejakym stavu,,,, Engine dohromaty zmatlam, ale formatovani atd. musi nekdo jinejAcarus píše:No co hotpix chlapci radsi, forum celkem i jako funguje.

Od noveho roku je to porad zakazane, ale jsou stanoveny limity do kterych je to jen prestupek.Johny Matovic píše:A ked uz ste pri tej trave ... ;p
Ako to mate teraz u vas s tim drzanim mensieho mnozstva?
Uz to nie je trestne?:p
Já ti to vysvětlím. Je legální to koupit, je legální to vlastnit a pokud jsi majitel hašišovýho baru, můžeš to prodávat. Můžeš to mít i u sebe, ale ... no to je fuk...Johny Matovic píše:A ked uz ste pri tej trave ... ;p
Ako to mate teraz u vas s tim drzanim mensieho mnozstva?
Uz to nie je trestne?:p
Já bych byl pro opačný postup, protože něco přepisovat je to nejhoršíBaltik píše:Dohodneme se takhle: Ja dam dohromady aby to umelo uploadit/downloadit image, preformatovat, udelat thumbnail, pridat koment apod. (proste dynamiku) v necem non-valid mezi html/2.0 a html/3.2 v default barvach apod. a ty z toho udelas valix xthml/1.0 strict + valid css1 co soucasne i hezky vypada
Ty limity jsou tedy nyní stanoveny zákonem? Nechce se mi to, projednou, hledat - může mi to někdo linknout?Baltik píše:Prave ze nebyl. O tom presne je tahle zmenaHunter píše:Mno limit (tedy množství funkční látky) onoho "většího než malého množství" je (nebo byl?) stanoven už letá letoucí.
V tom se neda absolutne ladit...Redd píše:Já bych byl pro opačný postup, protože něco přepisovat je to nejhoršíBaltik píše:Dohodneme se takhle: Ja dam dohromady aby to umelo uploadit/downloadit image, preformatovat, udelat thumbnail, pridat koment apod. (proste dynamiku) v necem non-valid mezi html/2.0 a html/3.2 v default barvach apod. a ty z toho udelas valix xthml/1.0 strict + valid css1 co soucasne i hezky vypadaJá Ti napíšu všecko, jak se to má stránkovat, jak co má vypadat a ty si do toho pak akorát dopíšeš PHP.
ee, takhle to melo bejt puvodne, ale odlozili to.. urcili jen kolik si muzes pestovat kyticek - do 5 je to prestupek, pokuta do 15000,-Baltik píše:Od noveho roku je to porad zakazane, ale jsou stanoveny limity do kterych je to jen prestupek.
Zatim byla zverejnena tusim ze vyhlaska vlady o prirodnich, na synteticke se ceka ale ty napady byly nesmyslne (2g heroinu = 200 davek = 20 letalnich davek = evidentni blbost)
http://www.lidovky.cz/drzeni-15-gramu-m ... _domov_taiDave Lister píše:...Baltik píše:...