ja myslim ze to je stale low dung horizite nechat lowShadowsong píše:po tom co som konecne presiel nove tk som sa chcel spytat ci by sa tam nemohol hodit medium horizit k pokladu a ako vidim uz to tu nejaku dobu je. nove tk si rozhodne medium zasluzi.
Kdo dá solo a kdo má většího fénixe (z TK)
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Na téma jestli je TK Low či medium by se dalo dlouho diskutovat...ae myslím si ,že by si TK po změnách které prodělalo medium zasloužilo...Přecejen je po změnách je tam pár pasáží ,které při neznalosti toho dungum,dali označit za "složité nebo těžké " ...jinak je to stále krásné místo na harw cobíků 

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
mne to je v podstate jedno mne sa to zdalo byt moc low na medium horizite ked si zoberes ze v novom cove je medium horizite co je hlavne pre neskusenu skupinu skoro neprejditelne a tk sa da ist teoreticky v dvoch len kto ma chut na 6 hodinove tkcko? a novy cove v dvoch? No chcel by som videt ako by sa daval abbot alebo water serpenta....DarthKnight píše:Na téma jestli je TK Low či medium by se dalo dlouho diskutovat...ae myslím si ,že by si TK po změnách které prodělalo medium zasloužilo...Přecejen je po změnách je tam pár pasáží ,které při neznalosti toho dungum,dali označit za "složité nebo těžké " ...jinak je to stále krásné místo na harw cobíků
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
i shame sme dali s morfike ve dvou cove malickost, tk i nove dojdu sam... a kdyz sme u toho i desp 1 se da dojit ve dvou, a sou tu i lidi co hodali sami ....Stich píše:mne to je v podstate jedno mne sa to zdalo byt moc low na medium horizite ked si zoberes ze v novom cove je medium horizite co je hlavne pre neskusenu skupinu skoro neprejditelne a tk sa da ist teoreticky v dvoch len kto ma chut na 6 hodinove tkcko? a novy cove v dvoch? No chcel by som videt ako by sa daval abbot alebo water serpenta....DarthKnight píše:Na téma jestli je TK Low či medium by se dalo dlouho diskutovat...ae myslím si ,že by si TK po změnách které prodělalo medium zasloužilo...Přecejen je po změnách je tam pár pasáží ,které při neznalosti toho dungum,dali označit za "složité nebo těžké " ...jinak je to stále krásné místo na harw cobíků
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hej tak mi predved ako date v dvoch cove ja sa pojdem pozerat v duchoviKing píše:i shame sme dali s morfike ve dvou cove malickost, tk i nove dojdu sam... a kdyz sme u toho i desp 1 se da dojit ve dvou, a sou tu i lidi co hodali sami ....Stich píše:mne to je v podstate jedno mne sa to zdalo byt moc low na medium horizite ked si zoberes ze v novom cove je medium horizite co je hlavne pre neskusenu skupinu skoro neprejditelne a tk sa da ist teoreticky v dvoch len kto ma chut na 6 hodinove tkcko? a novy cove v dvoch? No chcel by som videt ako by sa daval abbot alebo water serpenta....DarthKnight píše:Na téma jestli je TK Low či medium by se dalo dlouho diskutovat...ae myslím si ,že by si TK po změnách které prodělalo medium zasloužilo...Přecejen je po změnách je tam pár pasáží ,které při neznalosti toho dungum,dali označit za "složité nebo těžké " ...jinak je to stále krásné místo na harw cobíků
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Co je tam nerealne dat?Ja myslim že se to da dat do pohodyStich píše:kign bol si vobec covecko odkedy sa zmenilo? v dvoch je nerealne dat abbota, skok ku drakom alebo ostrovyjedine ze by to boli gm v tom pripade by to uz bolo realne ale aj tak dost hardcore

silnej ot co?:p
Správce charity válečníků
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle souhlasím s Kaprem..jde to dát i ve dvou..když staré CV dali dva né tak "zkušení" hráči (a myslím,že kapr umí hrát dobře za všechny chary) tak proč by nový nešlo dát ve 2?V despu 1čce máš taky nepříjemné potvory a dalo se to ve 2 nebo s resserem v hidu..King píše:stichi kolik das ze te naucime s morfikem projit cove ve dvou ... zadarmo ani kure nehrabe
Argument,že to nejde neexistuje