Charita, cechy (z Mágů)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Charita, cechy (z Mágů)
Je správce charity Mágů aktivní?
Psal mi jeden Nb že mu dlouhodobě neodepisuje...
Psal mi jeden Nb že mu dlouhodobě neodepisuje...
Správce charity válečníků
- Legend Of Pain
- Pencil Master
No tady to spravcovstvi by me stejne zajimalo a ne jen u magu
Jestli tam ma cenu do tech beden neco hazet
Jestli to ti spravcove opravdu davaji zacatecnikum, nebo jestli si to(kdyz uz maji teda vubec zajem se o to zajimat) nenechavaji(kdyz je tam neco zajimaveho i pro ne)
Sazim na dobrotu lidi, ale zase si rikam tohle je dp
Vlastne jedinej komu sem v tomto(ani uz nevim proc) veril byl mir, yoshua a shadowsong(tomu sem, ale verit prestal)
Jestli to ti spravcove opravdu davaji zacatecnikum, nebo jestli si to(kdyz uz maji teda vubec zajem se o to zajimat) nenechavaji(kdyz je tam neco zajimaveho i pro ne)

Vlastne jedinej komu sem v tomto(ani uz nevim proc) veril byl mir, yoshua a shadowsong(tomu sem, ale verit prestal)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Sice mi nebude nikdo věřit ale stojím si za tím že to dělám poctivě a ještě tam dodávám z vlastního zásob...Mluvím o charitě WariorůPheme píše:No tady to spravcovstvi by me stejne zajimalo a ne jen u magu
Správce charity válečníků
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Do charity necromantov uz hodne dlhu dobu nic, co by sa aspon zacinajucemu hracovi hodilo, nepribudlo.. vsetok co posledne mesiace rozdavam davam z vlastneho, aj tak si myslim, ze viac ako to nic do zaciatku su im informacie ktore dostanu...Pheme píše:No tady to spravcovstvi by me stejne zajimalo a ne jen u magu
Jestli jednou za cas se zapomenu nekomu ozvat tak me to mrzi, ale taky s tym nic nenadelam kdyz mi napisou vzdy cez pracovni dobu..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Dobre no, nechtel sem na vas utocit
Shadowsong, tobe neverim, ale ne kvuli charite
Kdyz sem potkal zacinajiciho hrace snazil sem se jim rict par rad, ale protoze, co ja muzu komu radit
Vysvetloval sem jim, ze v cechu maji truhlu, nad ni cedulku a tam icq na ktere si maji napsat o par rad, tam, ze je dostanou
Jinak do rang truhlice sem daval kdysi animal boxy s jezditkama a doufam, ze z nich mel nekdo vanoce jako ja ze sveho prvniho konika a taky pak nasedal s warmodem
Shadowsong, tobe neverim, ale ne kvuli charite
Kdyz sem potkal zacinajiciho hrace snazil sem se jim rict par rad, ale protoze, co ja muzu komu radit
Vysvetloval sem jim, ze v cechu maji truhlu, nad ni cedulku a tam icq na ktere si maji napsat o par rad, tam, ze je dostanou
Jinak do rang truhlice sem daval kdysi animal boxy s jezditkama a doufam, ze z nich mel nekdo vanoce jako ja ze sveho prvniho konika a taky pak nasedal s warmodem

Ano to si pamatuju vozítka jsem napytlíčkoval ke standartní výbavě a rozdal kolem Vánoc. Radost byla veliká...Pheme píše:Jinak do rang truhlice sem daval kdysi animal boxy s jezditkama a doufam, ze z nich mel nekdo vanoce jako ja ze sveho prvniho konika a taky pak nasedal s warmodem
Ale poslední dobou vytahuju jen krvavý bandy (teda krom těch pár dobrodinců co mi tam občas hodí trein stafky a ostrý stafky)...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele: