Vendor - Moc vazis
Vendor - Moc vazis
Chci se zeptat zda je to nakej sadistickej ucel, nebo jestli se to da nejak opravit aby se dalo kupovat napriklad regy ikdyz vazim vic. Neni nadto tam jak debil stat a cekat az si se mnou ten obchodnik bude chtit znovu promluvit. Myslim ze momentalne je to nastaveny hodne pod nosnosti postav
Pokud to nekde uz je, tak se omlouvam nenasel sem to.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nesmies na nich stat ked plnis toulec, inak to bugne a zmiznu tiPapez píše:Občas krade i koule - takhle jsem potřeboval vložit pár šípů do toulce, položím je na zem, dám, co mám v báglu a najednou koukám, co má být na zemi, nikde. Prostě zmizly, že by je nenašli ani Mulder se Scullyovou.
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Dexxter píše:nesmies na nich stat ked plnis toulec, inak to bugne a zmiznu tiPapez píše:Občas krade i koule - takhle jsem potřeboval vložit pár šípů do toulce, položím je na zem, dám, co mám v báglu a najednou koukám, co má být na zemi, nikde. Prostě zmizly, že by je nenašli ani Mulder se Scullyovou.
Njn, já zrovna nedával pozor, kam je dávám. Okolí jsem pak prohledal jak přes Circle of transparency, tak i přes sphereserver tak i přes skript prohledávající okolí (použití yoko fce uo.findtype). Prostě z dalších úžasných bugů, co člověka stojí zbytečně spoustu času.Hunter píše:a nezapadly ti pod terén?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
aky je ten bugfix stary? ja len ze som nikde nezaregistroval nejake oznamenie ze pri praci zmazem to na com stojim...Acarus píše:Kdyz delate cokoliv novej item, popr neco nekam davete/vyndavate z neceho, popripade obchodujete s vendorem, jsou veci pod hracem automaticky mazany. => bugfix
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit