Amnestie
Amnestie
Mame 20. vyroci svobody a padu komunismu tak mě napadlo ze by se na dp mohla uskutecnit amnestie a propustit vsechny vezne z vezení kteri se dopustili nejakeho maleho prohresku napr. afk ress na dualu atd. Myslim si ze tim to cinem by se krasne pripomelo 20 let svobody a demokracie 

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Prafotr Morava píše:Kolik tam máš postav?
No........ asi jednu:) Ale nedelam to samozdrejme proto abych ztoho vezení vypadnul ale jen tak proste aby se pripomelo to vyrocí no...

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Amnestie
Mně by to spíš připomnělo, raději cituji:Darkness píše:Mame 20. vyroci svobody a padu komunismu tak mě napadlo ze by se na dp mohla uskutecnit amnestie a propustit vsechny vezne z vezení kteri se dopustili nejakeho maleho prohresku napr. afk ress na dualu atd. Myslim si ze tim to cinem by se krasne pripomelo 20 let svobody a demokracie
.. a tak bych to raději nepřipomínal ;PWikipedie píše:Svou první a nejrozsáhlejší amnestii vyhlásil president Václav Havel 1. ledna 1990 u příležitosti svého zvolení do funkce (rozhodnutí presidenta republiky č. 1/1990). Při ní byly prominuty tresty do dvou let u úmyslných trestných činů, resp. do tří let u nedbalostních trestných činů a v případě trestů úhrnných a souhrnných. Masivní nárůst kriminality, k němuž po propuštění 23 260 osob (více než dvou třetin všech vězňů) došlo, se stal důvodem široké kritiky Havlova rozhodnutí.
Nexios
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Amnestie
Nepletes si ten datum s aprilem?Darkness píše:Mame 20. vyroci svobody a padu komunismu tak mě napadlo ze by se na dp mohla uskutecnit amnestie...

zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: