takze v norsku se nezabiji a nekrade?:)Rampa McKvak píše:...
myslim, ze ty ruzovy brejle trefil kamo:p
Ty ses taky dobrej Vygum, vid? Samozrejme, ze se krade a zabiji vsude. Ale tam narozdil od tady se nekrade naprosto vsechno, co neni privazany petikilovym retezem.. A rozhodne je tam i daleko mene nasilnych trestnych cinu, ci trestnych cinu vseobecne. Cim to jen muze byt, co? Kdyz tam ten represivni aparat je v prepoctu na obyvatele daleko mensi nez u nas? Hm, zkus zapnout tu mekkou tkan, co mas v hlave, treba Ti to dojde casem.Mrakoplas píše:takze v norsku se nezabiji a nekrade?:)Rampa McKvak píše:...
myslim, ze ty ruzovy brejle trefil kamo:p
vyssim zivotnym standartom?Clovek vacsinou nepotrebuje kradnut ked sa ma dobre a s nim aj vetsina ludi okolo neho.Rampa McKvak píše:Ty ses taky dobrej Vygum, vid? Samozrejme, ze se krade a zabiji vsude. Ale tam narozdil od tady se nekrade naprosto vsechno, co neni privazany petikilovym retezem.. A rozhodne je tam i daleko mene nasilnych trestnych cinu, ci trestnych cinu vseobecne. Cim to jen muze byt, co? Kdyz tam ten represivni aparat je v prepoctu na obyvatele daleko mensi nez u nas? Hm, zkus zapnout tu mekkou tkan, co mas v hlave, treba Ti to dojde casem.
Jójó. Tje právě ono. Sry Nycte, ale tohle je přesně to, co nechápu. Tak vy si stoupnete doprostřed GZ, kde chybí jedno políčko a zabíjíte. A pak jste udivení, že vás někdo mázne za zneužití? No jo, kdobytobyl čekal, že to jedno políčko tam není od začátku DP schválně připravené, aby si do něj stoupla pk a sundávala modráky u banky. Že.Nycte píše:Tak tak... Ara je sice 8==>, ale v tomto pripade neurobil nic proti pravidlam takze nevidim dovod na mazanie ( koniec koncov nas tiez zmazali za rare zosta zato ze sme stali mimo gz ktora tam nebola snad od zaciatku dp:p)
No jasne ja netvrdim ze to bolo ok co sme urobiliHunter píše:Jójó. Tje právě ono. Sry Nycte, ale tohle je přesně to, co nechápu. Tak vy si stoupnete doprostřed GZ, kde chybí jedno políčko a zabíjíte. A pak jste udivení, že vás někdo mázne za zneužití? No jo, kdobytobyl čekal, že to jedno políčko tam není od začátku DP schválně připravené, aby si do něj stoupla pk a sundávala modráky u banky. Že.Nycte píše:Tak tak... Ara je sice 8==>, ale v tomto pripade neurobil nic proti pravidlam takze nevidim dovod na mazanie ( koniec koncov nas tiez zmazali za rare zosta zato ze sme stali mimo gz ktora tam nebola snad od zaciatku dp:p)
A k DP? Otázka je, co s DP. Jestli z něj hráči chtějí mít utopii, nebo alespoň trochu reálné prostředí. Ono se nedá nic dělat, je to pořád jen hra, kterou hrát nemusíš, pokud ti prostředí nevyhovuje. Asi se nedá nic dělat, ale pokud se chce někdo s lidičkama jen kamaradit, tak by měl asi zvolit jinou hru. Kupříkladu Pet Society si myslím, že by vyhovovala.
Mno to máš jako v rl ale zrovna. Ukradneš žvejku, každej to přejde. Ukradni jedinečnou žvejku v platinovym obalu s diamanty a už to asi někoho zajímat bude...Nycte píše:Druha vec je ze toto sa dialo uz davno za Cias DJW (cech craftov, nad brit bankou) a nikto nikdy nikoho nemazal maximalne sa zjavil mestak...Ale ako nahle sme my zabili nieco rare ( mozno aj nespravnemu cloveku nechcem ale kydat ) tak sa to hned zacalo riesit mazanim.. A o to tu ide ze aj tych 50 pouziti FF sa neriesilo az ked niekto prisiel o mamon zacalo sa to brat ako z neuzitie nastavenia
Tak mi rekni duvod, za co bych mel na svuj narod byt dnes hrdy? (krom historie, piva, drivejsich sportovnich uspechu). Dyt delame ostudu vsude, kam vlezem. Se smichem si na nas ukazuje uz cela Evropa a ma nas jen za prachproste vysiraky, hasterivce a zlodejicky. Na to mam byt hrdy? Dyt i ten lev by blil, kdyby videl, jak to tady dnes mame. Jediny, na co jsem do urcite miry hrdy, je cinnost nasich soldatu v misich - kde si je kazdy pochvaluje. Jenze, to se mi zas otevira kudla v kapse z onech "hrdych" cechacku, co je nazyvaji zoldaky...Mrakoplas píše:kamo ty si ocividne hrdej na to bejt cech:pRampa McKvak píše:.
Osobně si myslím, že to v krvi nemáme, ale je to problém posledních generací jako důsledek degenerativní výchovy společnosti a smýšlení jednotlivců, že tyto skutečnosti jsou normální a mnoho znás v nich vidí svojí výmluvu a omluvu pro skutky amorální. (Viz prvorepubliková mentalita, pro vzor třeba Hovory s TGM.)Rampa McKvak píše:P.S.: Psal jsem to hlavne proto, jelikoz to podal tak, ze lidske spolecnosti na celem svete se nutne museji chovat de facto dle vzorce, ktery ma v krvi nas narod.
Vole emigruj a drz uz hubuRampa McKvak píše:Tak mi rekni duvod, za co bych mel na svuj narod byt dnes hrdy? (krom historie, piva, drivejsich sportovnich uspechu). Dyt delame ostudu vsude, kam vlezem. Se smichem si na nas ukazuje uz cela Evropa a ma nas jen za prachproste vysiraky, hasterivce a zlodejicky. Na to mam byt hrdy? Dyt i ten lev by blil, kdyby videl, jak to tady dnes mame. Jediny, na co jsem do urcite miry hrdy, je cinnost nasich soldatu v misich - kde si je kazdy pochvaluje. Jenze, to se mi zas otevira kudla v kapse z onech "hrdych" cechacku, co je nazyvaji zoldaky...Mrakoplas píše:kamo ty si ocividne hrdej na to bejt cech:pRampa McKvak píše:.