Já si myslím že té hře chybý někdo kdototam troŠku srovná Podle mě to nemá žádnou ůroveň vedetotu banda amatérů ty bojovné skupinky , chce to nějákýho Tyrrana a Vládce Bimba , co vy nato ? Kdoje pro abych se vrátil
Fetovat a já ? Sis mě asi s někým spletl ne ? Jsem oddaný píč a hulič , co vy děláte natom slovensku , toje vaše věc Už máš strach ? A to jenom slyšíš , že uvažuji otomto zase začít hrát ? TOje dobře buď hodný a uŠetŘímtě
Fetovat a já ? Sis mě asi s někým spletl ne ? Jsem oddaný píč a hulič , co vy děláte natom slovensku , toje vaše věc Už máš strach ? A to jenom slyšíš , že uvažuji otomto zase začít hrát ? TOje dobře buď hodný a uŠetŘímtě
nevim stary ;p len mi to tak prislo z tych tvojich postov :p bud si omladol o 10 rokov alebo to co som spomenul hore ;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
nevim stary ;p len mi to tak prislo z tych tvojich postov :p bud si omladol o 10 rokov alebo to co som spomenul hore ;p
JJ omládlsem Vidíš jsem kouzelník , tyjo ma magery fakt leze , ale pomalu obávámse že uní zase zestárnu než ju natrénuju , čekalsem reakce teda od víc lidí
Denne umira spousta lidi, denne spousta lidi kychne, denne se pokaci tisice stromu, denne se nekomu ucpe zachod a nekteri lide zustanou velmi zvlastni naporad..
nekoho s dobry citem pro hru kdoz by si s tim vyhral by to chtelo ale pro tebe bych bimbo nehlasoval, uz jen kvuli tomu ze sis kdysi hral na to ze za tvyho klera klika tvoje "real sestra" a nechal si me ji nabalovat kvuli vecem?
Nait Magusanus píše:nekoho s dobry citem pro hru kdoz by si s tim vyhral by to chtelo ale pro tebe bych bimbo nehlasoval, uz jen kvuli tomu ze sis kdysi hral na to ze za tvyho klera klika tvoje "real sestra" a nechal si me ji nabalovat kvuli vecem?
toto by malo ist do topiku "neco pro pobaveni"
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Nait Magusanus píše:nekoho s dobry citem pro hru kdoz by si s tim vyhral by to chtelo ale pro tebe bych bimbo nehlasoval, uz jen kvuli tomu ze sis kdysi hral na to ze za tvyho klera klika tvoje "real sestra" a nechal si me ji nabalovat kvuli vecem?
LOOL, Tak keď toto Bimbo dokázal, tak to teda klobúk dolu :D:D:D:D:D
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...