vyzera to jak od autorov rec ;p btw stihackam fakt netrva 5 sekund otocit saMorpheus píše:Ufo ve Španělsku

vyzera to jak od autorov rec ;p btw stihackam fakt netrva 5 sekund otocit saMorpheus píše:Ufo ve Španělsku
Americké šrotovné: ničeho nedosáhlo, ekonomice uškodiloAsh píše:Jojo, jakoze supr ze to nekdo odsuzuje, ale pokud jste si cetli nove zpravy, tak Skodovka diky tomu uz zase vyrabi i v patek, protoze v Nemecku to zvysilo odbyt aut a vydelame na tom i my. Takze tak z moji strany... Jinak byl bych pro, kdyby proste neco podobneho bylo i u nas, zvlast u tech malych prcku by to bylo pak vyhodne pro kazdeho, koupit si nove.Kaj píše:Dost drsně přitažené za pačesy.Hunter v únoru píše:Šrotovné.
Stará auta jsou lepší než nová a na šrotovném vydělá nejvíc stát. No fuj.
O tom, že dotyčnému zcela uníká základní smysl šrotovného, kterým je právě snaha aby lidé začali utrácet (i když nemusí), raději ani nemluvě.
A to je prosím jako co ? Mám jen já takovej pocit, že toto se nikdy nestalo a pravděpodobně nikdy nestane - už jen z toho důvodu, jaké by to mělo globální následky na všechny zadlužené státy - vzájemně se vždycky podrží - mít nad hlavou pomyslnou sekeru si nedovolí ani jeden z nich.Mrakoplas píše:..., ktere povedou k totalnimu krachu statu...
No neboj sa par statov uz krachlo ;pUlter-Bes píše:A to je prosím jako co ? Mám jen já takovej pocit, že toto se nikdy nestalo a pravděpodobně nikdy nestane - už jen z toho důvodu, jaké by to mělo globální následky na všechny zadlužené státy - vzájemně se vždycky podrží - mít nad hlavou pomyslnou sekeru si nedovolí ani jeden z nich.Mrakoplas píše:..., ktere povedou k totalnimu krachu statu...
Dobře, ale to byly spíš období insolvence především nevyspělých zemí, popř. rozvojových zemích.Johny Matovic píše:No neboj sa par statov uz krachlo ;pUlter-Bes píše:A to je prosím jako co ? Mám jen já takovej pocit, že toto se nikdy nestalo a pravděpodobně nikdy nestane - už jen z toho důvodu, jaké by to mělo globální následky na všechny zadlužené státy - vzájemně se vždycky podrží - mít nad hlavou pomyslnou sekeru si nedovolí ani jeden z nich.Mrakoplas píše:..., ktere povedou k totalnimu krachu statu...
a par este urcite v blizkej dobe krachne
A tám nás směřují, naši levicově smýšlející občané..Mrakoplas píše:
..., ktere povedou k totalnimu krachu statu...
Podivej se na Maďarsko to je takový typický příklad zkrachovalé země po vládě levice...Vše nasvšdčuje tomu že ČR pujde ve stopách Maďarska.Ulter-Bes píše:Dobře, ale to byly spíš období insolvence především nevyspělých zemí, popř. rozvojových zemích.Johny Matovic píše:No neboj sa par statov uz krachlo ;pUlter-Bes píše:A to je prosím jako co ? Mám jen já takovej pocit, že toto se nikdy nestalo a pravděpodobně nikdy nestane - už jen z toho důvodu, jaké by to mělo globální následky na všechny zadlužené státy - vzájemně se vždycky podrží - mít nad hlavou pomyslnou sekeru si nedovolí ani jeden z nich.
To byl samozřejmě vtip - každý může volit koho chce a má na to své výsostné právo.Big Bud píše:proč by chudý člověk neměl volit pravici? To je volovina... zaleží na nějakých tvých ideálech apod...
+lotysko,lytvaRaynor píše:Podivej se na Maďarsko to je takový typický příklad zkrachovalé země po vládě levice...Vše nasvšdčuje tomu že ČR pujde ve stopách Maďarska.Ulter-Bes píše:Dobře, ale to byly spíš období insolvence především nevyspělých zemí, popř. rozvojových zemích.Johny Matovic píše: No neboj sa par statov uz krachlo ;p
ježiš i Havel už zachrchlal nějaký svůj blábol .... btw zajímavý článek a docela se s ním ztotožňujiHunter píše:Klaus je zlý, zlý špatný!
Blogy moc nemusim, protože ve finále je to zabitý čas, ale když už jsem ti to trochu proklikal, tak tenhle se povedlHunter píše:Klaus je zlý, zlý špatný!