Smysl zrušení recklátorů?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Ulter-Bes píše:Mělo se to oznámit dopředu - hráči by tak měli šanci mc, které mají zhodnotit v takové podobě, jak se je snažili sbírat. Je to tak trochu podraz...

Možnost proměnit MC po průchodu něčím menším je fajn, ale trochu se bojím, aby se tím rapidně nezvětšila návštěvnost jednoho místa a tím i toto místo nepřetěžovalo - ať kempením pk, nebo uklamanými modrými výpravami, které čekají na resp. hlídačů, popř. jsou zklamané, že při frekvenci chození toho místa nejsou poklady apod. - řešení by mohlo být jednoduché - rozmístit recyklátorů více (třeba do poloviny low dungů apod.)

Jinak nápad se sólo místem třeba na 20-30 min., popř. místem třeba jen pro dva hráče mi přijde dobrý - hráčů dost ubylo a tak se potkat s více lidmi bývá stále větší problém a když už se potkají, chtějí spolu jít větší výzvy.
Presne řečeno.. :) Podraz pro některé hráče :) Aspon teda já kdybych měl třebas 0.5M MC a ted jsou mi skoro k nicemu a spolihal jsem na ne na vybavovani do dungu..
Jinak stim solovkou pohoda zní to krásně, ale recyklator na trhu aby nedělal zbrane mi prijde zbytecne..
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Tak dame sazky ne? :) Bude neco nebo nebude z tech naslibovanych planu? Pripomina to scenar, ktery na DP je celkem bezny ... Udelame zmenu, nasereme spoustu lidi ... Naslibujeme spousty veci ktery hnedka potom udelame ... Ano bude to zajimave mame to i v planu ...

Ouha nejak neni cas ... Potom neni ani nalada ... Ano zmena se provedla, ale ten zbytek mozna nekdy casem, tedka je na starosti spousta dalsich a dulezitejsich veci, nez delani nejakych priblblych Q ktere stejne nikdo plnit nebude :-P

Utopie? Pesimismu? - Doufam ze ne ....
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

2 Arim: kometa no :p
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Arim píše:Tak dame sazky ne? :) Bude neco nebo nebude z tech naslibovanych planu? Pripomina to scenar, ktery na DP je celkem bezny ... Udelame zmenu, nasereme spoustu lidi ... Naslibujeme spousty veci ktery hnedka potom udelame ... Ano bude to zajimave mame to i v planu ...

Ouha nejak neni cas ... Potom neni ani nalada ... Ano zmena se provedla, ale ten zbytek mozna nekdy casem, tedka je na starosti spousta dalsich a dulezitejsich veci, nez delani nejakych priblblych Q ktere stejne nikdo plnit nebude :-P

Utopie? Pesimismu? - Doufam ze ne ....
Nepřipomíná Vám to český politiky?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Oznameni dopredu je stejne nefer ... takhle je to nefer pro vsechny. Co chudaci co sou 14 dni pryc a nemuzou lognout apod.
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Acarus píše:Oznameni dopredu je stejne nefer ... takhle je to nefer pro vsechny. Co chudaci co sou 14 dni pryc a nemuzou lognout apod.
Ale no tak...

Určitě chápeš, jak to bylo myšleno... navíc rubrika "Co se děje v trávě" je jen o 3 topicy výše - vždycky se bude řvát, ale když se řve dopředu, je tu šance na podchycení chybek dopředu a ne až po provedení změny.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Tolik keců kuli tomu, že musíte zvednout zadek a jít do dungu....

Četl jsem jen první tři stránky, ale i to mě stačilo. Proboha o co jde? Prostě si nasbíráte MC pak se zvednete a dojdete k reciklátoru. Je jen o kousek dál. Fakt strašně těžký a nepřekonatelný, zvlášť když se veme jejích pozice....

Aspoň vzroste cenna +9 a klesne cenna MC....pro nás co nejsou líný to je +.
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Ackerman píše:Tolik keců kuli tomu, že musíte zvednout zadek a jít do dungu....

Četl jsem jen první tři stránky, ale i to mě stačilo. Proboha o co jde? Prostě si nasbíráte MC pak se zvednete a dojdete k reciklátoru. Je jen o kousek dál. Fakt strašně těžký a nepřekonatelný, zvlášť když se veme jejích pozice....

Aspoň vzroste cenna +9 a klesne cenna MC....pro nás co nejsou líný to je +.
Pro nas co u toho nesedime pet hodin denne a zvednout zadek a jit si vymenit MC znamena jeden dung minus je to VELKY MINUS.
Je pravdou ze na konfort toho, ze me nekdo napsal hele jdem dung jdes taky. Neni problem, sezenu equip, nemam zbran, skaknu na trh k recyklatoru jsem si zvykl ... Tedka to bude o shaneni po znamych a kamosich a nebo taky o tom, ze ten dung nepujdu no, aspon dalsi duvod omezit sezeni u ty bedny :)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No rozhodne je nesmysl aby ten recyklator byl jen v jednom dungu. Uz vidim jak to tam Hated kempi se svou 24 hodinovou hlidkou:p

A chtelo by to nekde na web napsat kolik je na jakou zbran potreba MCcek:)
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Hajek II. píše:kolik je na jakou zbran potreba MCcek:)
A já vidím reakci GM a dalších lidí: "Vypozorujte si to ;)"
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Hajek II. píše:No rozhodne je nesmysl aby ten recyklator byl jen v jednom dungu. Uz vidim jak to tam Hated kempi se svou 24 hodinovou hlidkou:p

A chtelo by to nekde na web napsat kolik je na jakou zbran potreba MCcek:)
24hodinová hlídka, kempení? Ale kde že? Já sem nekempil dung ani nepamatuju, zas tak horký to nebude :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Miky Mora píše: 24hodinová hlídka, kempení? Ale kde že? Já sem nekempil dung ani nepamatuju, zas tak horký to nebude :)
Tak to mas docela kratkou pamet 8) Co ja si naposledy pamatuju, tak to neni moc dlouho, co jsme zrovna Tebe nacapali, jak kempis doly...
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Arime sázim na to že se na to vykašlou :) A jak bylo řečeno ne každýmu je 12 a jeho domácí ukoly jsou jen v tom že si spočte malou násobilku a maže na UO. Někdo má duležitější věci a UO je pro něj odreagování že si vleze vezme věci a jde dungařit. a ne aby si tejden scháněl věci a lidi aby mohl něco jít..
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Koukam ze kazdej tu place ze nepude dung kdyz nema zbran, ale co takhle katastrofickej scenar, ze by ten dung sel s horsi zbrani? Tryzni me za vas predstava jak jeden dva lidi ve skupine maj +7, dyt s tema se neda dojit ani Wrong to je prece jasny :p On uz na trhu nepada desp equip, vazne katastrofa :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Ja si myslim, ze primarne se place ne proto, ze by to bylo s tema vice low zbranema slozitejsi, ale je tam prima umera uroven zbrane -> doba stravena v dungu. A uprimne, taky me uz nebavi se prdet nekde vice jak 3-4 hodiny.
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Rampa McKvak píše:Ja si myslim, ze primarne se place ne proto, ze by to bylo s tema vice low zbranema slozitejsi, ale je tam prima umera uroven zbrane -> doba stravena v dungu. A uprimne, taky me uz nebavi se prdet nekde vice jak 3-4 hodiny.
Ač nikde nepláču, tak s tímto souhlasím.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Asi tak. A nikdo tu nepláče jen kroutí hlavou co se tu vymejšlí za kraviny. Nevim no podle mě zbytečnost a možná dsobrej nápad o kterým pochybuji že se někdy dotáhne. + o něco složitější připrava na dung.
PS: Až příště pujdu dung tak se odvolam na forko aby nedržkovali že jdu s +5/+7
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Inkvizitor Dan píše:Koukam ze kazdej tu place ze nepude dung kdyz nema zbran, ale co takhle katastrofickej scenar, ze by ten dung sel s horsi zbrani? Tryzni me za vas predstava jak jeden dva lidi ve skupine maj +7, dyt s tema se neda dojit ani Wrong to je prece jasny :p On uz na trhu nepada desp equip, vazne katastrofa :p
Říká ten pravej :-D,ten kterej by radši počkal 20minut na jinej dmg s +9 kvérem ,než aby vzal někoho s +7 zbraní :-D
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A kde bude možné, jen tak pro informace, sehnat training zbraně?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Papez píše:A kde bude možné, jen tak pro informace, sehnat training zbraně?
Někde to tu je už psano :-p Hledej :)
Správce charity válečníků
Odpovědět