Smysl zrušení recklátorů?
Nevím co natom bude fajn tahat se s MCčkama do dungu, hlavně když člověk zapomene nato že už nemá +9 tak pujdu kvuli někomu kdose zblaznil a snaží se tu z toho udělat barevnej svět v hrsti dunga s +7.... Starší hráči co nemají tolik času a hrají for fun tvou změnu vřele přivítají.... :-X v dropu sice +9padaj dobře ale podivej se coto je hammer pick, Pitchfork šak to nema dmg ani do zombie....
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
od ceho ten recyklator je? potreboval sem zbran co mi chybela (jednoruc / dvojruc od urcityho skillu do páru) a za chvilinku sem sel dung.. bum mam zbran.. nebo kamaradovi chybela zbran.. nebo nekdo na trhu nutne potreboval koupit tak sem ho nalezite mohl oskubatRedd píše:Budou nový questy. Pár dní. Kdo z vás, kdo tu nadává, tahá z recyklátoru jiný zbraně, než +9?

tohle si ted znicil.. ale treba se konecne zbavim tech executionerek
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hele Lamz to vidis děně černě...Redd tady říká že budou nový možnosti co s mc udělat.Vymyslí nějaký další využití.Jedina změna je v tom že když si nasbíráš mc na +9ku tak budeš muset běžet nekam do dungu abys sis z toho udělal zbraň.Což je vlastn ůčel dp lítat někde po dungách,že :p
Jako máš vypravy pro mystiky tak bude mít jednou za čas výpravu pro +9ky...
Ty ho tu za to snad až sprostě kamenuješ.To fakt neni hezký...
Spousta změn se mi vůbec nelíbila ale tohle vypadá docela dobře myslim.
Jako máš vypravy pro mystiky tak bude mít jednou za čas výpravu pro +9ky...
Ty ho tu za to snad až sprostě kamenuješ.To fakt neni hezký...
Spousta změn se mi vůbec nelíbila ale tohle vypadá docela dobře myslim.
Správce charity válečníků
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
toto je kvalitny nazorMara z Acoma píše:Vau.. Tak jsem rada, ze uz me tyhle veci netrapi a ze uz logovat neplanuju. To jste vymysleli kdy, v pondeli po deseti panacich ne? Co misto s*rani se s takovyma pitchovinama udelat jednorazovy kvest? Nebo aspon neco PRO hrace ;p

Lamz píše:Četl jsem jsi to vše a z těch vašich změn v posledních 2 letech semi dělá zle a nejspíš nejsem sam. Vy už se asi musíte hodně nudit co ? Místo toto, aby jste dělali nějaké užitečné Questy, vymýšlíte jak odradit co nejvíc lidí...
toto je kvalitny nazor

toto je nekvalitny nazorRedd píše:Tak si můžeš vzít šutrovku, jsou zbraně z formy...
Všechno bude ve hře dál, jen trochu jinak. Tím dungeonem to nekončí. Přečti si všechny odpovědi.

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Nevim koho kamenuju Raynore. Jo DP je o lítání po dungách vždy tomu tak nebylo. Nevim někdo vymyslí blbost tak s ní nemusím souhlasit. Ja vím, že tobě se bude libit, když seti budou sypat MC z pojezdu v dungach. A fakt nechapu tu logiku člověk zbejra MC a pak si chce normálně v klidu udělat zbraň a ne běhat jak magor po Dungach a tam měnit zbraně toje trošku víc než ujetý.
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
emp to aj tak presiel uz v dobe ked zemi vladli goa'ldi
ked uz ta zmena recyklatorov, bude sa rozsirovat aj arzenal zbrani dostupnych z mc? pamatam si ze naposledy som tam nevedel nieco najst ale uz fakt neviem co :p
ked uz ta zmena recyklatorov, bude sa rozsirovat aj arzenal zbrani dostupnych z mc? pamatam si ze naposledy som tam nevedel nieco najst ale uz fakt neviem co :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem tuto novinku slysel z druhe ruky a bez detailu. To jsem se jen zasmal nad stupidnosti tohoto napadu, ale jak tu ctu podrobnosti, tak se jen tesim, co se na nas prichysta. Jen tak dal, at se nedloubeme jenom v zadku. Doufam, ze v zaveru vse dopadne lepe, nez si vsichni zprvu predstavili. MC, MC, MC -prodam za 150gp kus
(to je jen ftip :p).

ja se teda necham prekvapit co z toho nakonec vyleze ale posledni dobou se delaj opravdu zajimavy veci na tomto servu jako zbytecny predelani gm mortu ted reciklator sem zvedavej co bude dalsiho , opravdu by obcas stalo pred tim nez se udela nejaka zmena zauvazovat nad tim jestli je to opravdu zmeka k lepsimu
tak od buduceho tyzdna tak to je super .tak to snad zmazem az ked to bude hotove ne? ta prejde zajtra elektricka a v zivote nebudem mat zbran z MCcok?Redd píše: Od příštího týdne budou rozmísťovány questíky, kde si budete moct měnit zbraně. Obtížnost bude podle toho, jakou zbraň budeš chtít. Klasické recyklátory budou dva. Jeden na +9 a jeden na +7