Najde se tu někdo z mladší generace UO pařanů, kteří vydrží číst nebo reagovat na tomto fóru proti té sebrance vypelichanců, kteří většinou už ani nerefreshují účty, ale pořád je to táhne číst stránky této hry?
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Me to bavi hlavne diky huntrovi :p cywe.. je tu docela sranda.. kdyz zalozi Alino nebo jemu podobni nejaky funny topic. Vis co, aspon neni nuda v praci.
akorat nevim do jake skupiny patrim.. bohuzel tu nejsem od roku 1985 ale zase novacek taky nejsu
Já náhodou teď potkávám docela dost nových tváří...teda pokud to nejsou nový postavy těch starších hráčů, ale já myslim že ne, chovají se jako praví NBci
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Miky Mora píše:Já náhodou teď potkávám docela dost nových tváří...teda pokud to nejsou nový postavy těch starších hráčů, ale já myslim že ne, chovají se jako praví NBci
Miky Mora píše:Já náhodou teď potkávám docela dost nových tváří...teda pokud to nejsou nový postavy těch starších hráčů, ale já myslim že ne, chovají se jako praví NBci
Jmena?
A pak jsou tu hráči co se chovají jako holky za stejným cílem.
Jmena?
A pak jsou tu hráči co se chovají jako holky za stejným cílem.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]