Amnestie
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ono su tie tresty teraz nastavene tak neak krkolomne pretoze vlastne len podporuju dalsie makrovanie ... zoberme si priklad clovek maxne alchemku teraz sa pusti do bojoveho skillu chytia ho pri tom a musi znovu opet xy hodin makrovat uz namaxovanu alchemku ...jak zlovestne..................
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Trochu vas nechapu.. Tento server je zalozen na tom, ze se tu nesmi afk makrovat, je to tak od uplneho zacatku naprosto jasne dano. Kazdy, kdo tu zacne hrat - a je alespon trochu inteligentni - si precte pravidla, kde je to napsano. Proc potom umazavat (odpoustet a pod) jednotlive prohresky?
A k snizovani skillu.. Shozeni vsech skillu po prvnim prohresku je celkem drsne, ale pokud je to tak nastaveno pro vsechny, je to spravne.
A k snizovani skillu.. Shozeni vsech skillu po prvnim prohresku je celkem drsne, ale pokud je to tak nastaveno pro vsechny, je to spravne.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Jako amnestie se mi moc nezdá, leda že by se jako náznak ubralo několik logů.
Ad snížení všech skillů: jako je to hodně nelogické, místo aby se prostě afk kontrolovalo, takže se nevpylatilo to risknout, tak to odnese logika a normalita...
Ad snížení všech skillů: jako je to hodně nelogické, místo aby se prostě afk kontrolovalo, takže se nevpylatilo to risknout, tak to odnese logika a normalita...
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Dal jsem ne, určitě bych to nechal tak jak to je, nápad sice hezký ale zase jen zvýhodnění těch co porušují pravidla, kdybych to tak měl říct. Ať si jen natrénujou zpátky, já byl v Jailu osobně jen jednou, první trest a jediný a s toho být AFK mě to docela vyléčilo
i když tohle AFK bylo jen surfování na netu... a není problém si někde sehnat Non AFK helper což je vychytávka která mě několikrát zachránila od dalšího jistého jailu, není to žádná ochcávka ve stylu yokařského makra. Vysekneš si kus okna a dáš si to třeba do pravého horního roku a surfuješ, jsi na fórku, sleduješ film... jako teď třeba já 

Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Další co ty pravidla opravdu nečetl...Alino píše:ako mi xces povedat ze to afk je tak ze ked trenim napr mageri a mam max lachemi tak mi znizia o 30 alchemi aj mgr ?
Asi se to tady ještě nevyskytlo tak že pro Alina a další

Je to pravidlo a tak to jePravidla píše: * 1.AFK prohřešek všechny skilly -5%, 2 dny jail, 500 logů
* 2.AFK prohřešek všechny skilly -30%, 7 dní jail, 2000 logů
* 3.AFK prohřešek všechny skilly -60%, 14 dní jail, 4000 logů

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
-
- Misspelling Chicken
Jaky to je zvyhodneni ? To ze se by se snizil jen trenovany skill podle me zvyhodnovani rozhodne neniLegolend píše:Dal jsem ne, určitě bych to nechal tak jak to je, nápad sice hezký ale zase jen zvýhodnění těch co porušují pravidla, kdybych to tak měl říct. Ať si jen natrénujou zpátky, já byl v Jailu osobně jen jednou, první trest a jediný a s toho být AFK mě to docela vyléčiloi když tohle AFK bylo jen surfování na netu... a není problém si někde sehnat Non AFK helper což je vychytávka která mě několikrát zachránila od dalšího jistého jailu, není to žádná ochcávka ve stylu yokařského makra. Vysekneš si kus okna a dáš si to třeba do pravého horního roku a surfuješ, jsi na fórku, sleduješ film... jako teď třeba já

Tady de o jedno .
Porusil sem pravidla a budu potrestanej ok . Dostanu jail,logy..v poradku. Snizeni vsech skillu uz je neadekvatni ..a je to do oci bijici . Snad se snizi jen skill pri jehoz trenovani jsem se dopustil prohresku .
A byl bych rad aby jsem kazdej porad dokola nepletl AFK . O tom tady rec vubec neni .
UsmevneEstelendil píše:
Jaky to je zvyhodneni ? To ze se by se snizil jen trenovany skill podle me zvyhodnovani rozhodne neniA taky si to pochopil po svym...jasny at si kazdej za afk prohresek natrenuje skill zpet ..opet logicky . Ovsem jen ten jeden skill u kteryho byl chycenej ....Predesli skilly si dejmetomu trenoval s programem jak uvadis..a peclive si to hlidal .
Tady de o jedno .
Porusil sem pravidla a budu potrestanej ok . Dostanu jail,logy..v poradku. Snizeni vsech skillu uz je neadekvatni ..a je to do oci bijici . Snad se snizi jen skill pri jehoz trenovani jsem se dopustil prohresku .
A byl bych rad aby jsem kazdej porad dokola nepletl AFK . O tom tady rec vubec neni .

[b]Tobi's a Good Boy[/b]
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nemuzu si jeste odpustit narazku na tvou zmatenost.. Jak by ti mohli snizit skill, pri jehoz treningu te chytli, kdyz vubec nemluvis o afk?Estelendil píše: Snad se snizi jen skill pri jehoz trenovani jsem se dopustil prohresku .
Mozna by bylo idealni, kdyby se pri takovychto trestech zrusili logy a byla urcena jen minimalni doba pobytu v jailu + skilly dolu. Ale jinak se proste musi prohresky trestat tvrde, takze tak jak je to nastaveno je spravne, ne-li prilis benevolentni.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Misspelling Chicken
Nebo tvou zmatenost ? Ja se nebavim o afk . Ja se bavim o trestech za afk.Me píše:Nemuzu si jeste odpustit narazku na tvou zmatenost.. Jak by ti mohli snizit skill, pri jehoz treningu te chytli, kdyz vubec nemluvis o afk?Estelendil píše: Snad se snizi jen skill pri jehoz trenovani jsem se dopustil prohresku .
Mozna by bylo idealni, kdyby se pri takovychto trestech zrusili logy a byla urcena jen minimalni doba pobytu v jailu + skilly dolu. Ale jinak se proste musi prohresky trestat tvrde, takze tak jak je to nastaveno je spravne, ne-li prilis benevolentni.
Pokud to driv takhle bylo a nefungovalo to..jak nekdo psal....nejsu si jistej.
Driv fungovalo vse..a lip ale to je na jinou diskuzi.
A jaky je vyjadreni nejpovolanejsich ?
Srovnej si to..Estelendil píše:Nebo tvou zmatenost ? Ja se nebavim o afk . Ja se bavim o trestech za afk.Me píše:Nemuzu si jeste odpustit narazku na tvou zmatenost.. Jak by ti mohli snizit skill, pri jehoz treningu te chytli, kdyz vubec nemluvis o afk?Estelendil píše: Snad se snizi jen skill pri jehoz trenovani jsem se dopustil prohresku .
Pokud to driv takhle bylo a nefungovalo to..jak nekdo psal....nejsu si jistej.
Driv fungovalo vse..a lip ale to je na jinou diskuzi.
A jaky je vyjadreni nejpovolanejsich ?
Tak v tom pripade nechapu, proc sem pises, kdyz o tom vis h***o.
Nejpovolanejsi urcili pravidla takto, coz si myslim je dostatecne vyjadreni jejich vule, co by jsi chtel vic?
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Je to zvýhodnění, zvýhodnění v tom, že bys trénoval narozdíl od nynějších pravidel jen jeden skill zase spátky, kdyby tak tak leda že by ti ho snížili o hodně větší než 5% při prvním prohřeškuEstelendil píše:Jaky to je zvyhodneni ? To ze se by se snizil jen trenovany skill podle me zvyhodnovani rozhodne neniLegolend píše:Dal jsem ne, určitě bych to nechal tak jak to je, nápad sice hezký ale zase jen zvýhodnění těch co porušují pravidla, kdybych to tak měl říct. Ať si jen natrénujou zpátky, já byl v Jailu osobně jen jednou, první trest a jediný a s toho být AFK mě to docela vyléčiloi když tohle AFK bylo jen surfování na netu... a není problém si někde sehnat Non AFK helper což je vychytávka která mě několikrát zachránila od dalšího jistého jailu, není to žádná ochcávka ve stylu yokařského makra. Vysekneš si kus okna a dáš si to třeba do pravého horního roku a surfuješ, jsi na fórku, sleduješ film... jako teď třeba já
A taky si to pochopil po svym...jasny at si kazdej za afk prohresek natrenuje skill zpet ..opet logicky . Ovsem jen ten jeden skill u kteryho byl chycenej ....Predesli skilly si dejmetomu trenoval s programem jak uvadis..a peclive si to hlidal .
Tady de o jedno .

ADD ať sem každý netahá AFK, přeci se bavíme o trestech za AFK což je snižování skillu (nejenom) tak jak se nebavit o AFK když se bavíme o trestech

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
-
- Misspelling Chicken
Podivej spis me slo o to ze me vubec nezajima nejakej afk helper . Tvuj pribeh o tom jak si byl afk ...kdyz si surfoval po netu a jak predchazet afk.Legolend píše:Je to zvýhodnění, zvýhodnění v tom, že bys trénoval narozdíl od nynějších pravidel jen jeden skill zase spátky, kdyby tak tak leda že by ti ho snížili o hodně větší než 5% při prvním prohřeškuEstelendil píše:Jaky to je zvyhodneni ? To ze se by se snizil jen trenovany skill podle me zvyhodnovani rozhodne neniLegolend píše:Dal jsem ne, určitě bych to nechal tak jak to je, nápad sice hezký ale zase jen zvýhodnění těch co porušují pravidla, kdybych to tak měl říct. Ať si jen natrénujou zpátky, já byl v Jailu osobně jen jednou, první trest a jediný a s toho být AFK mě to docela vyléčiloi když tohle AFK bylo jen surfování na netu... a není problém si někde sehnat Non AFK helper což je vychytávka která mě několikrát zachránila od dalšího jistého jailu, není to žádná ochcávka ve stylu yokařského makra. Vysekneš si kus okna a dáš si to třeba do pravého horního roku a surfuješ, jsi na fórku, sleduješ film... jako teď třeba já
A taky si to pochopil po svym...jasny at si kazdej za afk prohresek natrenuje skill zpet ..opet logicky . Ovsem jen ten jeden skill u kteryho byl chycenej ....Predesli skilly si dejmetomu trenoval s programem jak uvadis..a peclive si to hlidal .
Tady de o jedno .
A byl bych rad aby jsem kazdej porad dokola nepletl AFK . O tom tady rec vubec neni .dal bych to tak na půlku dolů ať je co dělat protože v součtu těch skilů -5 od každého to bude koštovat možná víc
ADD ať sem každý netahá AFK, přeci se bavíme o trestech za AFK což je snižování skillu (nejenom) tak jak se nebavit o AFK když se bavíme o trestechAFK je přece důvod těch trestů nebo se bavíme o rohlíku bez mouky ?
Jde o momentalni tresty .
Ok je to pro tebe zvyhodneni a dal si ne . Nakonec jsi to i oduvodnil . To uplne staci .)
Pro nekoho to zvyhodneni je pro nekoho ne .
Tim to pro me konci a foru se budu vyhybat jako doposud .
PS: Me : Nechapu proc sem pises kdyz o tom vis h***o.