Amnestie
-
- Misspelling Chicken
Amnestie
Navrhoval bych amnestii pro lidi kteri pres leto skoncily v jailu.
Gm by tim ukazali ze taky dokazou hrace namotivovat..a dat mu sanci aby se priste prohresku nedopustil..Zatim ukazuji ze dokazi jen trestat casto dost prisne.
viz 2.afk - pochopil bych snizeni trenovaneho skillu..ovsem snizovat vsechny skilly je extremni.atak dal...
Upozornuji ze ja v jailu nejsu a nikdy jsem nebyl.
Gm by tim ukazali ze taky dokazou hrace namotivovat..a dat mu sanci aby se priste prohresku nedopustil..Zatim ukazuji ze dokazi jen trestat casto dost prisne.
viz 2.afk - pochopil bych snizeni trenovaneho skillu..ovsem snizovat vsechny skilly je extremni.atak dal...
Upozornuji ze ja v jailu nejsu a nikdy jsem nebyl.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Amnestie
Jsou pravidla a explicitně vypsané tresty za jejich porušení.
Čili každý, kdo je poruší, je porušuje s tím, že evidentně souhlasí s potrestáním - přecijen se tady za afk trestá skoro deset let, čili není to nějaká novinka, se kterou by se nedalo počítat .. tedy je to o výběru - chci být potrestán - jsem afk, nechci - nejsem.
Šanci aby se toho příště nedopustil má každý .. nechápu, jak by vznikala šance na nedopuštění se nějakým propouštěním z jailu (když ten jail je notabene asi to nejjednodušší na celým trestu).
Celé je to o výběru .. to je jako přijet na označený úsek měřený radarem (dp s jasně vyznačenými pravidly), jet tam schválně 2x co je povolená rychlost (spáchat nějaký prohřešek) a pak se divit a být nespokojen s tím, že je člověk potrestán (jail, snížení skillu, ban, aj.).
edit: Tje o té touze, místo hraní, zkoušet se systémem vyběhnout co to jen jde. Já se ptám proč, proč nehrát to, co mi hra nabízí a tak jak mi to nabízí - i když je to těžší ;] (ostatně i na singlu bývá víc obtížností a člověk nehraje jen ultraeasy, protože by mu pak dohrání nepřineslo takovou radost). Ale asi spíš jen řečnicky, aby se to tu nezvrhlo.
Čili každý, kdo je poruší, je porušuje s tím, že evidentně souhlasí s potrestáním - přecijen se tady za afk trestá skoro deset let, čili není to nějaká novinka, se kterou by se nedalo počítat .. tedy je to o výběru - chci být potrestán - jsem afk, nechci - nejsem.
Šanci aby se toho příště nedopustil má každý .. nechápu, jak by vznikala šance na nedopuštění se nějakým propouštěním z jailu (když ten jail je notabene asi to nejjednodušší na celým trestu).
Celé je to o výběru .. to je jako přijet na označený úsek měřený radarem (dp s jasně vyznačenými pravidly), jet tam schválně 2x co je povolená rychlost (spáchat nějaký prohřešek) a pak se divit a být nespokojen s tím, že je člověk potrestán (jail, snížení skillu, ban, aj.).
edit: Tje o té touze, místo hraní, zkoušet se systémem vyběhnout co to jen jde. Já se ptám proč, proč nehrát to, co mi hra nabízí a tak jak mi to nabízí - i když je to těžší ;] (ostatně i na singlu bývá víc obtížností a člověk nehraje jen ultraeasy, protože by mu pak dohrání nepřineslo takovou radost). Ale asi spíš jen řečnicky, aby se to tu nezvrhlo.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 04.09.2009 11:20:01, celkem upraveno 1 x.
Nexios
-
- Misspelling Chicken
Omlouvam se spatne sem to napsal . Ted uz je to jedno..
S hunterem souhlasim prakticky ve vsem co napsal . Pravidla jsou jasne napsany . Nejak vic bych se v tom nevrtal.
Byla by to..poprazdninova amnestie na dp...nic vic nic min.Proste jen tak... Gm by prinejmensim takovou akci prekvapily...
Za snizovanim pouze trenovaneho skillu si stojim . Pride me to logicky .
S hunterem souhlasim prakticky ve vsem co napsal . Pravidla jsou jasne napsany . Nejak vic bych se v tom nevrtal.
Byla by to..poprazdninova amnestie na dp...nic vic nic min.Proste jen tak... Gm by prinejmensim takovou akci prekvapily...
Za snizovanim pouze trenovaneho skillu si stojim . Pride me to logicky .
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to pride logicky.. od jiste doby uz radeji nic nemakruju, netrenim, nevyrabim, nevydelavam scriptama.. protoze bych si pak asi nemel s cim zajit jednou za cas dung.. takto to resim ja 
radeji si vsechny potiony, svitky, brneni koupim nez bych makroval znovu tezce vydobyte skilly
ano ovsem je jednoduzsi nebyt afk a koukat na to.. prosim.. kdyz to nekoho bavi.

radeji si vsechny potiony, svitky, brneni koupim nez bych makroval znovu tezce vydobyte skilly
ano ovsem je jednoduzsi nebyt afk a koukat na to.. prosim.. kdyz to nekoho bavi.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna to snižování pouze trénovaného skillu je, máš naprostou pravdu, logické.
Otázkou je, zdali má druhý prohřešek být už trest "tvrdý", aby si ten třetí člověk HODNĚ rozmyslel, nebo pouze nějaký ten trest, stejně jako první, jen o něco větší.
Osobně bych byl pro vůbec revizi trestů .. záleží ale asi na osobním cítění. Za něco se mi zdaj tresty dost nízké, za něco (semtam) vysoké. Ale to je zase na delší diskuzi ;p
K té akci samotné - nápad soucitný a hezký, otázka je opět jen ta, zdali je to žádoucí
Otázkou je, zdali má druhý prohřešek být už trest "tvrdý", aby si ten třetí člověk HODNĚ rozmyslel, nebo pouze nějaký ten trest, stejně jako první, jen o něco větší.
Osobně bych byl pro vůbec revizi trestů .. záleží ale asi na osobním cítění. Za něco se mi zdaj tresty dost nízké, za něco (semtam) vysoké. Ale to je zase na delší diskuzi ;p
K té akci samotné - nápad soucitný a hezký, otázka je opět jen ta, zdali je to žádoucí

Nexios
Nevim já si myslím že to něni špatnej nápad. Udělam si alchemku a pak budu chtít dotáhnout nevim třebas MF u mága. A pak budu chvilku AFK a přijít o alchemy ? AuHunter píše:Zrovna to snižování pouze trénovaného skillu je, máš naprostou pravdu, logické.

Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
-
- Misspelling Chicken
Dam pouze priklad .
Snizoval by se jen trenovany skill
1. afk skill -10% 500 logu , 2 dny jail. upozorneni...
2. afk skill -50% 1000 logu , x dni jail . posledni sance pred....
3. afk skill -100% 2000 logu x dni jail. komu neni rady tomu neni....
Moc sem to rozebirat nechtel ale natrenuju si poctive (tzn vzdy u toho sedim a hlidam si to) skill . Potom trenuju dalsi . Z nejakeho duvodu su afk . Stat se to muze i neumyslne.
A ztratim tim i ten poctive natrenovany skill .
Hledam tu logiku a stale to nejde .
:Mrakoplas - O to by v teto jednorazove a ze strany gm prekvapive akci (amnestie na dp) vubec neslo..jak by k tomu kdo prisel . ber to jako vtip nic vic.
:Raziel -Podle me si to spatne pochopil.Nechcu se tady dostavat do jine diskuze...Ano-At se afk kontroluje je to proti pravidlum. Bavime se o trestech...ty by se meli pozmenit.
Moc sem to rozebirat nechtel ale natrenuju si poctive (tzn vzdy u toho sedim a hlidam si to) skill . Potom trenuju dalsi . Z nejakeho duvodu su afk . Stat se to muze i neumyslne.
A ztratim tim i ten poctive natrenovany skill .
Hledam tu logiku a stale to nejde .
:Mrakoplas - O to by v teto jednorazove a ze strany gm prekvapive akci (amnestie na dp) vubec neslo..jak by k tomu kdo prisel . ber to jako vtip nic vic.
:Raziel -Podle me si to spatne pochopil.Nechcu se tady dostavat do jine diskuze...Ano-At se afk kontroluje je to proti pravidlum. Bavime se o trestech...ty by se meli pozmenit.
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Driv to bylo podobne a nejspis to nefungovalo..Estelendil píše:Dam pouze priklad .
Show is over motherlovers!
Jen tak co mě napadlo teď, rozdělil bych tresty i podle typu používaného skillu...a to jen jako náznak mé myšlenky - skilly výrobní - mining, fishing, alchemy, inscript, craft skilly, cartography - za tyhle vyšší tresty.....a skilly "nutné" pro hraní - jako meele skilly, mgr, heal, tact apod. za menší tresty....pokud se někomu má myšlenka líbí, může ji třeba rozvést, mě se nechce...je to jen co m napadlo...snad chápete co tím myslím 

- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Potom si chci ty "body" za svý roky sbírat, z toho už bych vytrénoval další postavu afk :P (byl bych celkem dost v plusu)Kelnor píše:Jediný co bych udělal je něco jako když se mažou body za přestupky na silnici po roce ...
Máš 1. afk prohřešek, rok nezlobíš, smaže se ti ... prostě za každý poctivý rok, jeden smazaný afk ...
To je tak jediná úleva, kterou bych uděloval, přijde mi to celkem fér.
K nápadu: Ano, mě tohle už napadlo dávno, myslím že je to dobrej nápad. (Akorát moje problémy se sdílenou ip to nevyřeší, no ;))
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(