afk kontroli

Vaše nápady a návrhy
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Toto ja vravím už rok minimálne, proste kím sa nezmení systém starý hráči budú odchádzať a nový nebudú prichádzať, DP padne.

Ale ja viem páni GM čo odpoviete na moj post, že vy nebudete robiť opatrenia zo zúfalosti, lenže musíte pochopiť že nových ludí inak nezískate, a pokiaľ ich ani získať nechcete, tak to rovno celé zrušte, aj tak mám taký pocit že sa to nadšenie, tá chuť do toho už vyparila.
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: afk kontroli

Příspěvek od Xviva »

Alino píše:ahoj maozem sa vas opitat maju tie afk kontroli vyznam ? pozeram si prohreski a vidim snahu GM rafla ktory odrovnal 12nbikov jailom

mne prijde blbe davat jail noobom ktori logli uo a snazia sa to hrat len ich to odrati to logovat by som niak prehodotil afk kontroli alebo upravil pravidla tak ze ked bude niekto afk dostane jail a logy ale neznizi mu to skill
lebo podla mna to ludi odrati ked dostane jail login a dole skill
24.08.2009 17:20 Finch 730d27 - AFK Alchemy. 1. AFK prohřešek. Trest dle pravidel. *Ralf*
24.08.2009 17:04 Swordfish 2f2844 - AFK mlácená. 1. AFK prohřešek. *Ralf*
24.08.2009 17:03 Piskot 855d86 - AFK mlácená. 1. AFK prohřešek. *Ralf*
23.08.2009 16:04 Rainbow 130999 ROD AFK Fishing. 1. AFK prohřešek. *Ralf*
23.08.2009 02:26 Rage Machine 2dd127 Order Warriors AFK Alchemy. 2 AFK prohřešek. *Ralf*
22.08.2009 22:57 Miley 035723 - AFK Healing. 1. AFK prohresek. *Ralf*
21.08.2009 17:40 Joan 01c36d - AFK Alchemy. 1. AFK prohřešek. Trest dle pravidel. *Ralf*
21.08.2009 17:35 Milasek 056b80 - AFK Alchemy. 2. AFK prohřešek. Trest dle pravidel. *Ralf*
18.08.2009 22:06 Zoroaster 14fd59 - 1.AFK prohřešek, Alchemy. Trest dle pravidel. *Ralf*
17.08.2009 19:49 Waloscore f8b708 - AFK Anatomy. 1. AFK prohřešek. Trest dle pravidel. *Ralf*
17.08.2009 19:21 Votary II d45c6a - 1. AFK prohřešek. Šipka, heal, meditace. Za probrání pouze logy. *Ralf*
17.08.2009 17:52 Iceman II be8f18 -BA- AFK Alchemy. 2. AFK prohřešek. Trest dle pravidel *Ralf*
17.08.2009 17:07 Puq 653f2f Legie 2. AFK prohřešek Alchemy. Trest dle pravidel. *Ralf*
15.08.2009 19:19 Esli cfd453 - AFK Šipka, heal. 1. AFK prohřešek. Trest dle pravidel. *Ralf*

Nevidim nikde nikoho potrestanýho za to, že se to "snazia hrat".
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Rikas ze je vsechny znas a jsou to hraci panicove, co maji teprve prvni postavu jo:pp? prosimte vetsina jsou jen dalsi postavy hracu, co tady hraji uz nejaky cas:p A maji tka dobre pravidla znat..
Jinak kazde nove GM zacina s tim, ze uchylku na afk kontroly zezacatku. Zadna novinka a je to mozna otravne, ale jsou to pravidla..
Nymir
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nymir »

Alino píše:seci ti ludia maju 1 prohresek mislis si ze sa budu kopat z jailu ?
no nie prvy, no nie kopat, mozno aj budu ale to je jedno, proste ked novacik tak velmi pravdepodobne pojde proste prec, a Xviva, afkovanie sice nieje hranie, ale makrenie je na tom rovnako, rozdiel je v tom, ze pri makreni cloveka prejde chut do hry.
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Nymir píše:
Alino píše:seci ti ludia maju 1 prohresek mislis si ze sa budu kopat z jailu ?
no nie prvy, no nie kopat, mozno aj budu ale to je jedno, proste ked novacik tak velmi pravdepodobne pojde proste prec, a Xviva, afkovanie sice nieje hranie, ale makrenie je na tom rovnako, rozdiel je v tom, ze pri makreni cloveka prejde chut do hry.
No ale právě 90% lidí co si udělá novou postavu a jde rovnou bouchat do cechu nejsou nováčci na serveru. Ti skuteční nováčci jdou prvně prozkoumávat svět, HBčka apod. Makrování skutečně nikoho nebaví a dá se tomu vyhnout. Ale ty co už ho znaj a chtěj rychle novou postav, tak právě jdou do cechu, makrovat apod. a proto tu ty tresty za afk jsou.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

co to je kontrol_i_ ?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Vidím reakci GM :) DP je DP, pro skill max jděte na _/Kelevar/Jinej server. Myth komplet se stejně jako skilly taky zadarmo dávat nebude, jenom proto, aby noví hráči mohli hned despovat. [/nadsázka]
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

to si snad robis srandu ze spravis chybu aj v 2 slovnom nazve topicu....sak to neni vobec realne
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
GM Ralf

Příspěvek od GM Ralf »

Proč 75% z kontrolovaných se může u makrování hlídat a ten zbytek ne? Pak to končí zbytečným jailem a snižováním skillu :)
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Ralf píše:Proč 75% z kontrolovaných se může u makrování hlídat a ten zbytek ne? Pak to končí zbytečným jailem a snižováním skillu :)
Neni to ani tak o kontrole jako o náhodě. Znam lidi co vytrejnili 3/4 svých postav AFKřením. A nic, já jsem si jenom při trejnu došel na cígo a měl jsem AFK prohřešek ale že jsem předtim u toho seděl 10 hodin a poctivě trejnil to už je jedno :)
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Revenge píše: Neni to ani tak o kontrole jako o náhodě. Znam lidi co vytrejnili 3/4 svých postav AFKřením. A nic, já jsem si jenom při trejnu došel na cígo a měl jsem AFK prohřešek ale že jsem předtim u toho seděl 10 hodin a poctivě trejnil to už je jedno :)
Je problem to na tech 5 minut vypnout?
Show is over motherlovers!
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Mara z Acoma píše:
Revenge píše: Neni to ani tak o kontrole jako o náhodě. Znam lidi co vytrejnili 3/4 svých postav AFKřením. A nic, já jsem si jenom při trejnu došel na cígo a měl jsem AFK prohřešek ale že jsem předtim u toho seděl 10 hodin a poctivě trejnil to už je jedno :)
Je problem to na tech 5 minut vypnout?
U mága ne, u alchemky ne, ale když boucháš ? Pak schánet buchnu když jsem rád že seženu jednu. Nebo ještě mi řekni že Ty když jsi chodil na záchod, na cího, pro něco k jídlu tak to vypínáš když boucháš v cechu waru.
Foukus
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Foukus »

Já ti nevim Alino, ale když sem tak četl ten seznam posledních AFK prohresku, tak většinou alchemka, magery. Nerikej mi, ze každej NB hráč hned ví všechno o yoku, má na to materiál atd. A ikdyby mu radil nějakej starší hráč a taky sponzoroval, pochybuju že by se zapomněl zmínit o tom, že AFK se tu trestá a že si to má ten dotyčnej hlídat.
*Život je jako bahno......umí v něm chodit jenom svině*

Bejvávalo:
Gobledon [Hunters] - The Paladin
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Revenge píše:U mága ne, u alchemky ne, ale když boucháš ? Pak schánet buchnu když jsem rád že seženu jednu. Nebo ještě mi řekni že Ty když jsi chodila na záchod, na cího, pro něco k jídlu tak to vypínáš když boucháš v cechu waru.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

No ja ti nějak nevim, nějakou dobu už tady hraju, ale když jsem si vykopal novou postavu, tak jsem nikdy nebyl v cechu do nekoho mlatit, vždycky všechno po světe.

Nějak mi souboj na život a na smrt s ettinem přijde zábavnější než tupě mlátit do druhyho takovyho.

(kecám Tracking jsem nahonil doma v klidu)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: afk kontroli

Příspěvek od Schonny »

Alino píše:ahoj maozem sa vas opitat maju tie afk kontroli vyznam?
...
AFK kontroly jsou tu proto, aby hraci netrenovali AFK.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Já si myslim že Redd zaučuje novýho padavana. A pokud je to klasická pois stěna, tak je to krásný. Můžem bejt rádi že to nekontroluje mistr. Až budem dostávat "jede jede mašinka","hody hody kamion".... bude hůř.
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Revenge píše:U mága ne, u alchemky ne, ale když boucháš ? Pak schánet buchnu když jsem rád že seženu jednu. Nebo ještě mi řekni že Ty když jsi chodil na záchod, na cího, pro něco k jídlu tak to vypínáš když boucháš v cechu waru.
Já ano :) A bejvalo slušností ("...a tráva byla zelenější..."), že na tebe druhá bouchačka počkala. Když wc, nebo oběd, nebo něco krátkého, počkají. Když něco dělšího, najdou si někoho jiného a ty to vypneš. Není zas takovej problém někoho najít na sparring.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Neee dalšý topyki od Alyna nevidržým. :?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Revenge
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revenge »

Amadeus píše:
Revenge píše:U mága ne, u alchemky ne, ale když boucháš ? Pak schánet buchnu když jsem rád že seženu jednu. Nebo ještě mi řekni že Ty když jsi chodil na záchod, na cího, pro něco k jídlu tak to vypínáš když boucháš v cechu waru.
Já ano :) A bejvalo slušností ("...a tráva byla zelenější..."), že na tebe druhá bouchačka počkala. Když wc, nebo oběd, nebo něco krátkého, počkají. Když něco dělšího, najdou si někoho jiného a ty to vypneš. Není zas takovej problém někoho najít na sparring.
Kdysi hrálo víc lidí. Nebo aspon cechy byli plnější. Když to srovnam před x lety tak byl cech waru full. Ted tam je 5-6 lidi. Ano pockaj pokud ste 3. Ale ne pokud tam je buchna navic. To znamená dojdu si na cígoa vypnu tu = netrejnim.
Zamčeno