GM mortar
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jinak Plague asi nehraješ celou dobu co hraju já...GM mort využívám už pár let a nikdo nikdy si nestěžoval že to míchá po 50 potionech...Až po 7letech používání? Takže nevím na čí straně je lenost...
Takže argumentovat tuhle změnu s argumentama,který vymyslí i malý dítě a ještě nejsou podložený ničím.... si strč za klobouk
Takže argumentovat tuhle změnu s argumentama,který vymyslí i malý dítě a ještě nejsou podložený ničím.... si strč za klobouk

To že si nikdo nestěžuje neznamená, že to všichni milují, jen se s tím prostě smířili a zase tak jim to žíly netrhá. Já si taky prostě napsal makro a je mi to fuk. Ale rozhodně to enznamená že to takhle všem vyhovuje víc, než kdyby to míchalo přímo.
A za druhé, neviděl jsem d tebe jiný argument proti změně než to, že je to zbytečný - no logicky když ty už sis zvykl že
A za druhé, neviděl jsem d tebe jiný argument proti změně než to, že je to zbytečný - no logicky když ty už sis zvykl že

"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslíš,že logickej argument je xy lidí pro 50 potionu a jen 1 či 2 proti?Plague píše:To že si nikdo nestěžuje neznamená, že to všichni milují, jen se s tím prostě smířili a zase tak jim to žíly netrhá. Já si taky prostě napsal makro a je mi to fuk. Ale rozhodně to enznamená že to takhle všem vyhovuje víc, než kdyby to míchalo přímo.
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
JJ více méně takyLong John píše:Imho nechci dělat machra, ale prostě změna Gm mortaru na míchaní po 51 potech nic neřeší.Tady se mělo řešit to (Idea ) ,aby když je v kádi 50 potů a přelejete jí tak by se vylila celá a zbyla jen prázdná káď. Tím by byly, si myslím, obě strany spokejené.(/ Idea )

jop ale jak psal balt je tam problém že sphera neumí pracovat ze zbytkem tzn stejnak se tam bude muset nastavit pevnej počet . Takže si myslím jen předělat přelívání bude jednoduší.Prostě ať se káď co má 50 potů v sobě přeleje beze zbytku a je to.DarthKnight píše: JJ více méně takyae IDEA by byla klik na mort,klik na regy,klik na kaď a smichat všechno
Ono to ma nejakej duvod že to nepreleje vsecko. Takhle to udela jen stara - 50 a nova + 50. Jenze kdyby to melo lit vsecko tak se musi osetrit krajini pripady a tim padem odebrat item a dat jinej....
Imho to není problém ... když v kádi zbyde jedna a vyliješ jí do flašky tak máš prázdnou káď tak by to neměl být problém předělat , nebo se pletu ? Neříkám že jsem nějakej programátor ale tohle napsat je na cca 10min.Plague píše:Ono to ma nejakej duvod že to nepreleje vsecko. Takhle to udela jen stara - 50 a nova + 50. Jenze kdyby to melo lit vsecko tak se musi osetrit krajini pripady a tim padem odebrat item a dat jinej....
Tak jsem to nemyslel
Jasne neni to problem napsat, jen je mi divne ze to tak nenapsali kdysi. Takze asi nejaky "sferacky" duvod, ze prave kdyby to melo i brat itemy a osetrovat krajni pripady tak to buguje... Ale jako to je odhad. Programatorsky to problem neni vubec.

Zdravim,
premyslel jsem, ze kdyz se udelala zmena na 51 potionu, coz jsem nepochopil proc, tak by se mohla udelat mozna i jina zmena.
Dalo by se nejakym zpusobem primet mortar michat vice lektvaru?
Dalo by se mortar udelat s nekolika mody? (po kliku se ukazuje nabidka, tak mozna zmenu modu provadet nejakym jinym predmetem a mortar by mohl trochu menit barvu - neco jako sperkovnice. Pak se bojim, aby se pri zmene modu napriklad nejak neodemkl ze stolu apod.)
Uvital bych napr. tri mody (50; 100; 500) lektvaru.
Kdo tu bude chtit oponovat a smat se, ze je to k nicemu, tak si zkuste umichat 50K lektvru a pak neco rikejte..
cau
premyslel jsem, ze kdyz se udelala zmena na 51 potionu, coz jsem nepochopil proc, tak by se mohla udelat mozna i jina zmena.
Dalo by se nejakym zpusobem primet mortar michat vice lektvaru?
Dalo by se mortar udelat s nekolika mody? (po kliku se ukazuje nabidka, tak mozna zmenu modu provadet nejakym jinym predmetem a mortar by mohl trochu menit barvu - neco jako sperkovnice. Pak se bojim, aby se pri zmene modu napriklad nejak neodemkl ze stolu apod.)
Uvital bych napr. tri mody (50; 100; 500) lektvaru.
Kdo tu bude chtit oponovat a smat se, ze je to k nicemu, tak si zkuste umichat 50K lektvru a pak neco rikejte..
cau
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
50k potionu(priklad Great Strength) = 6M Mandrake Rootu... realne si rekneme, ze je to docela zly argument:p Pochybujem, ze sa niekto raz k takemuto vykonu odhodla/dostane..
Skus to treba cez makro, jak to tady dela kazdy, kdyz ho nemas klidne ti ho poslu ale urcite na tom neco bude, kdyz uz se udelala zmena, at se udela dalsi zmena:)
Je to k nicemu
Skus to treba cez makro, jak to tady dela kazdy, kdyz ho nemas klidne ti ho poslu ale urcite na tom neco bude, kdyz uz se udelala zmena, at se udela dalsi zmena:)
Je to k nicemu
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Dovedu si lehce představit, že když budu mít od 5ti nejpoužívanějších potionů (TMR, GH, GC, TR, GS) 10 000 kousků (což není zrovna problém zpotřebovat - my jsme během roku vypili jen rožínátek 12 000 a to jsme byli 3 hráči, tak jsme v dost reálných číslech i v řádu jednotlivců, popř. skupin hráčů - pokud se budu bavit o guildách, tak není problém v takových číslech balancovat.Castian píše:50k potionu(priklad Great Strength) = 6M Mandrake Rootu... realne si rekneme, ze je to docela zly argument:p Pochybujem, ze sa niekto raz k takemuto vykonu odhodla/dostane..
Je to k nicemu
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo