Carentain Fist píše:
nebud sprostej ty smrade nechápu že do tohodle topicu furt pišeš to že sem tě nevzal do guildy a ted tu budeš spamovat nesmysli je fakt z tvojí strany ostuda..jeho názor vidím stejně akorát gm to budto chtěj vidět nebo nechtěj asi takhle..
Já zas nechápu, jaktože sem ještě píšeš ty, na dp už nehraješ, tak bys neměl prudit ani na jeho foru...
Ale ne, ať píše, dyť je to prča . On je takovej ten internetovej drsňák k smíchu ...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Carentain Fist píše:
nebud sprostej ty smrade nechápu že do tohodle topicu furt pišeš to že sem tě nevzal do guildy a ted tu budeš spamovat nesmysli je fakt z tvojí strany ostuda..jeho názor vidím stejně akorát gm to budto chtěj vidět nebo nechtěj asi takhle..
Já zas nechápu, jaktože sem ještě píšeš ty, na dp už nehraješ, tak bys neměl prudit ani na jeho foru...
Ale ne, ať píše, dyť je to prča . On je takovej ten internetovej drsňák k smíchu ...
ještě si vylej srdíško já z tebe mam docela srandu se na sebe podivej co si dokázal ty já aspon zalozil guildu kterou kazdej na dp nesnášel ty seš jen hated máte 5 dobrejch lidi na uo se sejdete dva a pojedete sem tam nějakýho njuba ale díky nam se snizil počet chození dungu dost rapidně co sem slyšel docela sranda pak zvěsti typu BHW že prej tedka běhal v equipech s kamenovkama mno když sme tu byli my tak iron platka 5 regu jo to byla strasna sranda...pišeš sem ty svoje kidy který ztracej poentu prde:)
Prafotr Morava píše:
ještě si vylej srdíško já z tebe mam docela srandu se na sebe podivej co si dokázal ty já aspon zalozil guildu kterou kazdej na dp nesnášel ty seš jen hated máte 5 dobrejch lidi na uo se sejdete dva a pojedete sem tam nějakýho njuba ale díky nam se snizil počet chození dungu dost rapidně co sem slyšel docela sranda pak zvěsti typu BHW že prej tedka běhal v equipech s kamenovkama mno když sme tu byli my tak iron platka 5 regu jo to byla strasna sranda...pišeš sem ty svoje kidy který ztracej poentu prde:)
minimalne zustane v pameti te normalnejsi poloviny DP
ty zustanes v pameti u dětí (ted to nechapej primo jako vek ale spis chovani)
4164181 postu o tom jak ti to vlastne neva, jak de dp dopr.., porad dokola rozebirat ze si smazanej, ze ste neco dokazali.... jak dlouho o tom jeste budes postovat ??
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 14.08.2009 00:23:26, celkem upraveno 1 x.
Night Storm píše:minimalne zustane v pameti te normalnejsi poloviny DP
ty zustanes v pameti u dětí (ted to nechapej primo jako vek ale spis chovani)
4164181 postu o tom jak ti to vlastne neva, jak de dp dopr.., porad dokola rozebirat ze si smazanej, ze ste neco dokazali.... jak dlouho o tom jeste budes postovat ??
ty to ještě nechápeš asi co? mě je to jedno já se bavím jen tím že mi sem lezou lidi a čuměj na to čtou to a spamujou tu svoje nesmysli ty to bereš moc osobně prostě vysvětlím ti to jako marsyas vynikající člověk pořád sme kámoši ikdyž jsme se prasily jak svině po tom co od nas odešel prostě on mi jednou na sraze řekl mě to baví prudit lidi je mi 24 abavím se tím když něškomu dám hk rk full je to prostě sranda a to samí na forku když někdo spamuje a nervuje se u toho kompu takhle to vidím já:)
The Hardy píše:
oo mocný pvp co vyzval johnyho sem se málem podělal když mi to povidal na icq ty pevepere:D
sem s johnym zadnej duel nemel:p
ne bo by tě vyklepal s rukou v prdeli asi takhle mrakouš:)
Na nejmenovanem webu je tedka video s rukou v prdeli a ten clovek mi neprijde ze by byl ve stavu kterej by umožnoval hrani UO . Ale to je jenom osobni nazor . Btw ten clovek vypada ze je na to trenovanej . Je johny trenovanej na hrani s rukou v prdeli ?
RAPIDNE se snizil pocet chozenych dungeonu a harpagons furt chodil v topkach jejej neco mi nesedi
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Legend Of Pain píše:jéj tieto diskusie o tom kdo má vačšieho kačera. nostalgia ide na mňa
ano přispěl si inteligentně do diskuze děkujeme vypadněte..
Ty mas nador na mozgu.Utekaj doktorovi.(Prispel som inteligentne do diskusie dakujem sam sebe a vypadnut by si mohol ty.) poburujuci odkaz odstraneny :p
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 14.08.2009 10:30:29, celkem upraveno 2 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.