Zdravím,
zrovna jsem byl tento quest, ale v první místnosti s god spiderem a dvěma malými upíry byli natahaní upíři z další místnosti, kteří, jak se vraceli na svoje pozice, stáli u dveří... je to pak trošku HC.
Myslím, že na questech by měli mít všichni stejné podmínky a ne že někdo to trošku doprasí tomu co půjde po něm ... nešlo by tam dát něco proti tomuhle?
Odkaz gargoyla
Re: Odkaz gargoyla
No to same se naprosto bezne stava v kazdym dungu ....Raziel píše:Zdravím,
zrovna jsem byl tento quest, ale v první místnosti s god spiderem a dvěma malými upíry byli natahaní upíři z další místnosti, kteří, jak se vraceli na svoje pozice, stáli u dveří... je to pak trošku HC.
Myslím, že na questech by měli mít všichni stejné podmínky a ne že někdo to trošku doprasí tomu co půjde po něm ... nešlo by tam dát něco proti tomuhle?
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
V dungu je to ale o něčem jiném, tam nejsi sám a obvykle se dá jakékoliv takové překvapení vyřešit dobře hozenou zdí nebo hromadou sumů nebo klamáků. Na solo questu tohle nemáš, zvlášt jak nemáš kde hidnout kvůli těch natahaných potvor a klamáka ti hned sežere pavouk. Ne že by to vůbec nešlo dát skoro jsem je vyzabíjel... ale proč by někdo měl mít potvory tam kde mají být a někdo takové ne zrovna milé zpestření?Arim píše: No to same se naprosto bezne stava v kazdym dungu ....