Já s tím problém nemám, jen by se to dalo touhle informací zrychlit...vlastně i to se dá udělat genericky. jediný problém mám to v praxi neomezeně testovat, protože přístup mám jen přes známé.Pan Berns píše:Souhlasim s Morfem, včera jsme se o tom bavili a upřímně Papezi, asi jsi jedinej kdo má problém se scriptem, když požaduješ tohle to....příště zkus někomu napsat o script![]()
Jinak GM mort je tu opravdu déle, než 5 let..
GM mortar
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Takže už se od míchání přes GM mort dostáváme k jejich počtu ve světě či co?
Papeži: Možná by ses měl probrat do reality, hafo ale hafo let to je tak jak je a napsal tu někdy někdo něco o tom, že je hrozně moc strašný, že GM mort mixuje po 50ti? Nevzpomínám si, že by tu někoho něco takového napadlo a proč? Protože nikdo není tak hloupý, aby si sehnal na to scriptík, který napsal někdo inteligentní a né jeden, já mám ty scripty asi 3 od různých tvůrců, takže v čem je vlastně problém?
Jak to vidím já, jediný problém je, že jsi buď tak lenivý, že si neumíš sehnat script a klikáš to ručně a ano, to by mě taky štvalo, nebo máš jen chorobnou tendenci si něco dokazovat na foru a donutit GM k tomu, aby kvůli tobě trávili čas nad nějakou blbostí, kterou využiješ jenom ty.
Po pravdě pro nás co máme script to změní jen to, že přepíšem pár čísel. Nicméně tvoje představa o míchání na GM mortu je podle mě nesmysl a zbytečnost.
Kvůli jednomu člověku, takovýho úsilí....fuj
Papeži: Možná by ses měl probrat do reality, hafo ale hafo let to je tak jak je a napsal tu někdy někdo něco o tom, že je hrozně moc strašný, že GM mort mixuje po 50ti? Nevzpomínám si, že by tu někoho něco takového napadlo a proč? Protože nikdo není tak hloupý, aby si sehnal na to scriptík, který napsal někdo inteligentní a né jeden, já mám ty scripty asi 3 od různých tvůrců, takže v čem je vlastně problém?
Jak to vidím já, jediný problém je, že jsi buď tak lenivý, že si neumíš sehnat script a klikáš to ručně a ano, to by mě taky štvalo, nebo máš jen chorobnou tendenci si něco dokazovat na foru a donutit GM k tomu, aby kvůli tobě trávili čas nad nějakou blbostí, kterou využiješ jenom ty.
Po pravdě pro nás co máme script to změní jen to, že přepíšem pár čísel. Nicméně tvoje představa o míchání na GM mortu je podle mě nesmysl a zbytečnost.
Kvůli jednomu člověku, takovýho úsilí....fuj

Zpočátku jsem myslel, že změna ušetří 1 úkon přelévání lahvičky do kádě, ale není to tak.
Starý způsob:
GM mort - 50 potionů v kádi
lahev do kádě - 51 potionů v kádi
káď do cílové kádě - 1 potion v kádi
kád do láhve - prázdná káď + lahvička s lektvarem
Nový způsob:
GM mort - 51 potionů v kádi
kád do lahve - prázdná káď + lahvička s lektvarem
láhev do cílové kádě - prázdná lahvička
Pokud by se měl jeden krok ušetřit, pak by musel GM mortar míchat potion do kádě, kde je přesně 1 potion, a musel by míchat po 50ti, a i tak by změna neměla valný smysl, o jeden krok (a pauzu) ve skriptu míň nebo víc nehraje roli.
Tato změna tedy z mého pohledu nepřináší žádnou výhodu, naopak přináší dvě nevýhody:
1) nutnost předelat veškeré skripty, což není takový problém
2) špatně se počítá počet potřebných regů na x potionů. Např. místo 1200 regů na 100 potionů je to 1212 regů na 102 potionů
Starý způsob:
Nový způsob:
Pokud by se měl jeden krok ušetřit, pak by musel GM mortar míchat potion do kádě, kde je přesně 1 potion, a musel by míchat po 50ti, a i tak by změna neměla valný smysl, o jeden krok (a pauzu) ve skriptu míň nebo víc nehraje roli.
Tato změna tedy z mého pohledu nepřináší žádnou výhodu, naopak přináší dvě nevýhody:
1) nutnost předelat veškeré skripty, což není takový problém
2) špatně se počítá počet potřebných regů na x potionů. Např. místo 1200 regů na 100 potionů je to 1212 regů na 102 potionů

war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
Já se fakt musím smát, vy se opravdu tady umíte pohádat opravdu na jakékoliv téma
podle mě, nejlepší míchání na gm mortu by bylo 2x klik GM mortar, target na regy, trocha dělení = kád s potionama podle počtu regů, sphere ani umysl GM neznám, tak ani nevím jestli by to šlo.
Mi více vyhovuje 51 potionů jak jsem psal kdysi dávno jak jsem zakládal topic protože nikdy nemíchám tolik flašek jednoho druhu abych na to pouštěl makro, spíš potřebuju flašky od každého druhu...

Mi více vyhovuje 51 potionů jak jsem psal kdysi dávno jak jsem zakládal topic protože nikdy nemíchám tolik flašek jednoho druhu abych na to pouštěl makro, spíš potřebuju flašky od každého druhu...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jsem strašně línej sehnat si skript. Nejspíš to bude tím, že už jsem na něj jeden napsal. (Pro nevěřící: http://www.mrakoplash.stranky.org/forum ... php?id=995 , poslední příspěvek). Chtěl jsem jen vědět, jaké to jsou, abych ten skriptík přepsal tak, že by případně uměl míchat s 51 lektvary i 50 bez problémů. Protože jestli jsem to správně pochopil, po 51 lektvarech generuje mortar jen některé, nejpoužívanější, lektvary. To není, že bych něco kritizoval, naopak změnu celkově vítám. Asi jsem to nenapsal dost jasně.Marsyas píše:Papeži: Možná by ses měl probrat do reality, hafo ale hafo let to je tak jak je a napsal tu někdy někdo něco o tom, že je hrozně moc strašný, že GM mort mixuje po 50ti? Nevzpomínám si, že by tu někoho něco takového napadlo a proč? Protože nikdo není tak hloupý, aby si sehnal na to scriptík, který napsal někdo inteligentní a né jeden, já mám ty scripty asi 3 od různých tvůrců, takže v čem je vlastně problém?

- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Takže kvůli jedný osobě se mění celej systém?:-D achjo,bída bídaRaziel píše:Já se fakt musím smát, vy se opravdu tady umíte pohádat opravdu na jakékoliv témapodle mě, nejlepší míchání na gm mortu by bylo 2x klik GM mortar, target na regy, trocha dělení = kád s potionama podle počtu regů, sphere ani umysl GM neznám, tak ani nevím jestli by to šlo.

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda nemicham, ale kdyz to ctu tak nechapu co je to za nazor "my co mame skripty nam ej to jedno,a le prot y co ej nemaj to menit nema cenu" - HE?? Tak snad skritptu je to u prdelky a proc to pro ty ostatni enzmenit (a je fuk proc skript nepouzivaj prece).
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
?Spike píše: Starý způsob:
Nový způsob:
hemeneks more gadzo vazelina!
Proč jsi mě ke starému způsobu přidal ten červenej řádek, kterej jsem tam nenapsal a ani tam být nemá??Dave Lister píše:?Spike píše: Starý způsob:
Nový způsob:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Plague píše:Ja teda nemicham, ale kdyz to ctu tak nechapu co je to za nazor "my co mame skripty nam ej to jedno,a le prot y co ej nemaj to menit nema cenu" - HE?? Tak snad skritptu je to u prdelky a proc to pro ty ostatni enzmenit (a je fuk proc skript nepouzivaj prece).

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
neni to nahodou to, co ti zpusobi vo ten 1 ukon min? jinak totiz v prvnim pripade koncis s plnou lahvickou a prazdnou kadi a v druhym s prazdnou lahvickou a plnou kadi..Spike píše:Proč jsi mě ke starému způsobu přidal ten červenej řádek, kterej jsem tam nenapsal a ani tam být nemá??
hemeneks more gadzo vazelina!
on v druhym zpusobu ma ukon, kterej pocita s tim, ze mas mene lahvicek nez budes michat "kol" ... aby mu na konci kola zbyla prazdna kad, prazdna lahev a plna kad(do ktere se prelejva)...
pokud sem to dobre pochopil...
tedy tem, kteri michaji pro vlastni potrebu baltova zmena usetrila jeden ukon...
velkovirobcum baltova zmena prinesla pouze zmenu maker...
tedy tem, kteri michaji pro vlastni potrebu baltova zmena usetrila jeden ukon...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
tak nějak jsem to myslel, díkyMrakoplas píše:on v druhym zpusobu ma ukon, kterej pocita s tim, ze mas mene lahvicek nez budes michat "kol" ... aby mu na konci kola zbyla prazdna kad, prazdna lahev a plna kad(do ktere se prelejva)...

Mě nečteš? Pokud si ho tak lehce obstará ta je uplně jedno jestli to je tak či onak, takže ta změna ovlivní jen ty co míchaj (jak říkal někdo přede mnou) "pro sebe" a tem to pomuže, tak proč tolik nesouhlasu?DarthKnight píše:Plague píše:Ja teda nemicham, ale kdyz to ctu tak nechapu co je to za nazor "my co mame skripty nam ej to jedno,a le prot y co ej nemaj to menit nema cenu" - HE?? Tak snad skritptu je to u prdelky a proc to pro ty ostatni enzmenit (a je fuk proc skript nepouzivaj prece).:-D promiò,ae výsmìch na tebe
Každej bez rozdílu si ten skript obstará pokuï chce
protože je na mrakoplash.stranky.org
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele: