Hraci ubyvaji
Ty jsi dalších z těch, co si očivině spletli shard co? Tento topic je o návrzích, jak zvýšit dění ve světě, oživit hru. Já myslím, že přidání nových harw míst je dobrý nápad, jak alespoň oživit hru pro ty, co tu již hrají. Tobě jako modrákovi by se určitě líbilo přidat nový místa, kde bysis mohl harwit naprosto bez rizika potvory, ale jakmile máš možnost, že by tě tam sjely pk, tak to ee co? Klasická úvaha BH_like modráka, co to prostě nechápe a nikdy za žádnou cenu nepochopí.Lifespring píše:Plačete tu, že nemáte koho zabíjať za pk tak je velmi potrebné pridať harv zóny, nech chudáčikovia môžte znepríjemňovať hru tým ktorí o pvp nestoja? No to je prevratný nápad ako zabrániť ubúdaniu hráčov z DP...si to dajte patentovať rovno.
Ani neviem prečo to nazývate pvp keď idete do toho len s úmyslom zabiť modráka, lotnúť a ísť ďalej ale v pohode =)
Ad té druhé části co si napsal - Asi tak jako vy dete do dungu na PvM zabít potvoru, lotnout jít a jít si v pohodě dál. Nechápu člověka, kterej prostě nechápe smysl PK. My jsme vrazi, lupiči, lapkové, zbojníci, kteří obvykle (no už to tak prostě bývá) zabíjíme lidi a připravujeme je o jejich cennosti. Vy (PvM) hráči jste dobrodruzi, lidi, co jdou do dungeonu pokořit příšery a krást jim jejich lup. Je to prostě tak. To tu můžu opakovat 100x, ale je to k ničemu. Holt jen omezenci to nepochopí...

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
O hodne vetsi hlavni skily postavy po jejim vytvoreni
Ale jestli by to prilakalo hrace, kteri by za to stali..asi ne, to si spis udelaji postavy lidi kteri uz hraji
Nebo prijdou decka si zablbnout, coz by pocet hracu asi zvedlo, ale nevim jestli i jeji "kvalitu"
Porad na me na netu utoci reklamy na naky online hry, je fakt, ze uo a uo na dp asi nebude znat tolik lidi
Ale jestli by to prilakalo hrace, kteri by za to stali..asi ne, to si spis udelaji postavy lidi kteri uz hraji
Nebo prijdou decka si zablbnout, coz by pocet hracu asi zvedlo, ale nevim jestli i jeji "kvalitu"
Porad na me na netu utoci reklamy na naky online hry, je fakt, ze uo a uo na dp asi nebude znat tolik lidi
a jako takovy ma bejt vas zivot silne nesnadny, mate byt honeni a pronasledovani... zabijeni a praseni... jsem tedy rad, ze chapes smysl nb run (call police) ... dale mi prijde jako totalni blbost, ze mate vlastni mesto ... myslim, ze by ho meli modraci zabrat a dat se tam gz... rune book to samy...Miky Mora píše: My jsme vrazi, lupiči, lapkové, zbojníci, kteří obvykle (no už to tak prostě bývá) zabíjíme lidi a připravujeme je o jejich cennosti.
pristup do banky pouze za poplatek tak 20 k...
hmhm? to zni divne ne?:p
nebo snad vazne chcete, aby vam gm hazeli modraky nejlepe uz mrtvy pod nohy? chcete harv zony ve svete... to uz ale mate a jak je tam plno!
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Mrakoplas píše:a jako takovy ma bejt vas zivot silne nesnadny, mate byt honeni a pronasledovani... zabijeni a praseni... jsem tedy rad, ze chapes smysl nb run (call police) ... dale mi prijde jako totalni blbost, ze mate vlastni mesto ... myslim, ze by ho meli modraci zabrat a dat se tam gz... rune book to samy...Miky Mora píše: My jsme vrazi, lupiči, lapkové, zbojníci, kteří obvykle (no už to tak prostě bývá) zabíjíme lidi a připravujeme je o jejich cennosti.
pristup do banky pouze za poplatek tak 20 k...
hmhm? to zni divne ne?:p
nebo snad vazne chcete, aby vam gm hazeli modraky nejlepe uz mrtvy pod nohy? chcete harv zony ve svete... to uz ale mate a jak je tam plno!
A nechtěl bys radši pk uplně smazat ?

Nevšiml sem si, že by pk měli svoje město. Doby, kdy měli pk svoje město jsou už dávno za náma a moc dobře si ho pamatuju

JInak sem pro zrušení noob dolu.
Hele Miki, kdyz ses takovej vrah a lupič atd. co kdybys hral pure pk, jako kdysy za starejch času, zadny relogy na modraka, zadnej modrak, zadny pvm, zadný suporteni postavy věcma co uloupíš (nebudu komentovat to jaky se tu pouzivaj "fair play" veci na zjisteni kde je vyprava nebo kam jde...)
stary R.I.P, nemyslim ze si je ty pamatujes. To byli opravdovy pure pk a byli dle meho nazoru kořením serveru a nečím víc.Rozhodne nepouzivali scripty ala Gara apod. Až se jim v nečem začneš rovnat,.....až se jim kdokoli z pk tady začne rovnat aspon rošku chovanim a přístupem he hře... tak se ti omluvim, ale jinak ses totalni hovno a nikoli PK ktery by bylo neco jinyho nez dalsi reloger, špicl, atd.
pk zdar a čus .p
stary R.I.P, nemyslim ze si je ty pamatujes. To byli opravdovy pure pk a byli dle meho nazoru kořením serveru a nečím víc.Rozhodne nepouzivali scripty ala Gara apod. Až se jim v nečem začneš rovnat,.....až se jim kdokoli z pk tady začne rovnat aspon rošku chovanim a přístupem he hře... tak se ti omluvim, ale jinak ses totalni hovno a nikoli PK ktery by bylo neco jinyho nez dalsi reloger, špicl, atd.
pk zdar a čus .p
mna jednu stranu sme pk, mame vas zabijet jooo...Johny X píše:
A nechtěl bys radši pk uplně smazat ?![]()
Nevšiml sem si, že by pk měli svoje město. Doby, kdy měli pk svoje město jsou už dávno za náma a moc dobře si ho pamatuju![]()
ale na druhou stranu, mame byt praseni a honeni neee ?:p
osobne sem pro zruseni jen urcite sorty pk... te sorty co jen prasi a fuli, co jen hunti mamon a nic jineho ji nezajima... co meri uspesnej den podle toho, kolik gp(v prepoctu) si nalotila... tak takove bych smazal hned
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Myslím si, že tenkrát jak hrál R.I.P, tak pk měli uplně jiné možnosti.Mallory píše:Hele Miki, kdyz ses takovej vrah a lupič atd. co kdybys hral pure pk, jako kdysy za starejch času, zadny relogy na modraka, zadnej modrak, zadny pvm, zadný suporteni postavy věcma co uloupíš (nebudu komentovat to jaky se tu pouzivaj "fair play" veci na zjisteni kde je vyprava nebo kam jde...)
pk zdar a čus .p
1. bylo pk město
2. byla možnost jít s pk na trh
3. nebyli žádní hlídači v dungu
4. pvp probíhalo na mnoha více místech (například se chodilo hodně na poušť a další lokace)
5. bylo minimum antipk zon
6. obchod fungoval velmi dobře a hráči neměli ještě takovej mamon
Ale no tak...fullilo se odjakživa. Už tím byla pověstná pk gilda Perestrojka nebo Šmoulové, kterou tady asi moc lidí nepamatuje a samozřejmě později R.I.P.Mrakoplas píše:mna jednu stranu sme pk, mame vas zabijet jooo...Johny X píše:
A nechtěl bys radši pk uplně smazat ?![]()
Nevšiml sem si, že by pk měli svoje město. Doby, kdy měli pk svoje město jsou už dávno za náma a moc dobře si ho pamatuju![]()
osobne sem pro zruseni jen urcite sorty pk... te sorty co jen prasi a fuli, co jen hunti mamon a nic jineho ji nezajima... co meri uspesnej den podle toho, kolik gp(v prepoctu) si nalotila... tak takove bych smazal hned
Takže tohle brečení, že mě nějaké pk zfullilo, je uplně směšné.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Hele Mrako vcera me prekecali at lognu. 2x sem chcipl (napresilu jak jinak :pp )Mrakoplas píše:
mna jednu stranu sme pk, mame vas zabijet jooo...
Ale mimo to sem pomoch zabit fufaka v domku, co me udelal zabeh jakej sem dlouho nevidel( ps: nechat svalne otevreny dvere any ti tam pk vbehlo a tys ho na 4x4 zabil a kdyz se nahodou nepovede tak si to fotit a hned chtit pk jail to asi moc ee) a rozdal sem asi 7 HK a slotl cast mythu a +9 wmko kdyz nakej rare panak podcenil situaci ... jo a jeste jeden klobouk.
Myslis ze prasim?
Pokud ano tak bys me chtel vzit moje posledni poteseni ?

To bys mi snad neudelal.
pozor! ja se bavim osfuleni pvm modraka v prirode...Takže tohle brečení, že mě nějaké pk zfullilo, je uplně směšné
tak mi prosim vysvetli, vcem je teda ta podstata vaseho prispevku pro k zabave na servru:p
ja myslel, ze to je pvp (jako souboj)...
to mne bavi, proto mam pk rad...
ale ubozaci, co te sjedou 3v1 a daj ti hr rk ful... to neni zabava a takovy pk si dle meho podporu nezaslouzi... meli by ste se naucit aspon trosku ferove chovat a pak teprv brecet o podporu ze strany gm...
i kdyz chapu, ze ses zas jeden z tech , co kdyz nesouhlasime, tak sme idioti:p
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Seš fakt uplně mimo.... A to že tě BHW sjedou 10 vs 1 a oberou tě do 0, tak to už je vlastně uplně normální jo ?Mrakoplas píše:tak mi prosim vysvetli, vcem je teda ta podstata vaseho prispevku pro k zabave na servru:pTakže tohle brečení, že mě nějaké pk zfullilo, je uplně směšné
ja myslel, ze to je pvp (jako souboj)...
to mne bavi, proto mam pk rad...
ale ubozaci, co te sjedou 3v1 a daj ti hr rk ful... to neni zabava a takovy pk si dle meho podporu nezaslouzi... meli by ste se naucit aspon trosku ferove chovat a pak teprv brecet o podporu ze strany gm...
i kdyz chapu, ze ses zas jeden z tech , co kdyz nesouhlasime, tak sme idioti:p

Pak se div, že některá pk tě taky zfullí. Proč by ne, oko za oko, zub za zub.
Tohle bych vůbec neprobíral. Každej má svobodnou volbu, jestli ti dá full, nebo tě ressne bez lotu.
PK = vrah, loupežník, záporák , kde je napsáno, že má být hodný

Asi jen ve tvých naivních představách.
Já chci jen aby měli pk aspon z části stejné možnosti jako dřív. Dneska jsou těžce šikanovaní a utlačovaní a to se ti samozřejmě líbí co ?Mrakoplas píše:jak sem uz rikal...
rikas, ze si pk, ze si vrah...
ale pritom chces same vyhody a plusy:p

řekni mi, jakou výhodu dnes pk mají ?
můžou zabít koho chcou ?? To je snad jediná co mu zbyla

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Však si, milý Mraku, spočítej kolik bylo za posledních třeba 5 let opatření propk a protipk. A porovnej.Mrakoplas píše:jak sem uz rikal...
Ono se nedá říct, že chce výhody a plusy. Spíš, že chce alespoň některé uměle (př. pk semtam pojížděj na portu do Minocu, co je 5 políček od GZ pls help = šup-port doprostřed města a k němu měšťáka) zavedené nevýhody a mínusy trochu vyvážit zpátky na nulu.
Pk má mít (mělo by mít, mno) možnost na tomhle serveru hrát stejně jako modrák. Je o tom možné diskutovat, je s tím dokonce možné i nesouhlasit - ale to je tak jediné, co se s tím dá dělat. No a k postům "hraj dneska pure pk", to se snad nemá ani cenu vyjadřovat. Mallory asi 7(?) let zaspal a nevšiml si, že už třeba nejde vběhnout do Hytlu a doběhnout bez zdržení rovnou až na konec ;]
Nexios
Asi tak....konečně seriozní postHunter píše:Však si, milý Mraku, spočítej kolik bylo za posledních třeba 5 let opatření propk a protipk. A porovnej.Mrakoplas píše:jak sem uz rikal...
Ono se nedá říct, že chce výhody a plusy. Spíš, že chce alespoň některé uměle (př. pk semtam pojížděj na portu do Minocu, co je 5 políček od GZ pls help = šup-port doprostřed města a k němu měšťáka) zavedené nevýhody a mínusy trochu vyvážit zpátky na nulu.
Pk má mít (mělo by mít, mno) možnost na tomhle serveru hrát stejně jako modrák. Je o tom možné diskutovat, je s tím dokonce možné i nesouhlasit - ale to je tak jediné, co se s tím dá dělat. No a k postům "hraj dneska pure pk", to se snad nemá ani cenu vyjadřovat. Mallory asi 7(?) let zaspal a nevšiml si, že už třeba nejde vběhnout do Hytlu a doběhnout bez zdržení rovnou až na konec ;]
Když to tak veznu, tak pure PK v podstatě su, když nepočítám nb modráka, co mám na trh. Ti co mě znají, tak potvrdí, že hraju jen PK (nepočítám stání s modrákem na trhu).Mallory píše:Hele Miki, kdyz ses takovej vrah a lupič atd. co kdybys hral pure pk, jako kdysy za starejch času, zadny relogy na modraka, zadnej modrak, zadny pvm, zadný suporteni postavy věcma co uloupíš (nebudu komentovat to jaky se tu pouzivaj "fair play" veci na zjisteni kde je vyprava nebo kam jde...)
pk zdar a čus .p
No a s tím R.I.P.em, tak to docela jakože rofl

Nevím proč mi nadáváš, když mě ani neznáš. Já tebe taky neznám, ale už teď můžu říct, že PK si nikdy nehrál, alespoň v dnešní době. Já využívám všechny možnosti, který mi za PK tentor server umožňuje (moc jich není), nikdy sem se nesnížil na to, abysem špicloval duchem výpravy, dělal si nějaký super makra. To bude možná ten důvod, proč moje gildy (Tlupa, Hated) a lidi (možná jen pár vyjímek) v ní nikdy nebyli smazáni jako ostatní, tak nejdřív otevři oči, než začneš házet špínu okolo sebe

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
A ty si myslíš, že dp je jen pvm server nebo co ???Pheme píše:Stale pisete na tema Hraci ubyvaji?
Nebo jste presli na tema Nebavi me to tu za pk?
Já si osobně myslím, že úbytek není způsobený hrama jako je wowko, které se s uo absolutně nedá srovnávat.
Je to prostě tím, že se na dp vůbec nic neděje, žádné novinky, žádný pokus o oživení hry a naprostá ignorace hráčů v prosazení nějakých změn.
Uvědomte si lidi, že změny jsou prostě důležité. Jestli vás baví věčný stereotyp a chození pořád stejných dungů, postávání v cove u banky a na trhu, tak vás upřímně lituju.
Jestli chcete dungy bez pkáček a bez možnosti ztráty věcí, tak si děte na wowko. Tohle je DP a PK byli a jsou vždy součástí hry.