Morfovani u Maga
Morfovani u Maga
Chtel bych se zeptat, jak to vidite s morfovanim do deamona. Myslim si ze by bylo dobre . Kdyby slo do deamona morfovat bez mystika (jenom s invul rovbou). Tento morf je oproti drakoj velice znevyhodnen.
-Velikost deamona
-Nemoznost resovani
-Nemoznost nekterych kouzel
-------------------------------------------------
-Rekl bych ze by to ozivilo morfovani do deamona.
-Velikost deamona
-Nemoznost resovani
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jn bych to vyresil tak ze bych povolil demona s invul robou a zakazal makovy sutrovky...Prijde mi dost preboost mag s 250 hp a invul komletem + ada roba/+20/+25 kovovka....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Morfovani u Maga
Jen technicka, ta velikost diky AI Sphery, kde potvory utoci znacne nerady na postavy se stejnym BODY je bohate vyvazena a pokud se neco nezmenilo, prave s tim se pri tom oslabeni pocitavalo.Miki píše:Chtel bych se zeptat, jak to vidite s morfovanim do deamona. Myslim si ze by bylo dobre . Kdyby slo do deamona morfovat bez mystika (jenom s invul rovbou). Tento morf je oproti drakoj velice znevyhodnen.
-Velikost deamona
-Nemoznost resovani
srbqf
coz je equip jen +- za 12m... to uz si ten preboost mage docela zaslouzi, ne... kovovka s 20 durab neni nicmoc k zavideni...Nymir píše:Má pravdu.....Inkvizitor Dan píše:Jn bych to vyresil tak ze bych povolil demona s invul robou a zakazal makovy sutrovky...Prijde mi dost preboost mag s 250 hp a invul komletem + ada roba/+20/+25 kovovka....
ja osobne mam pro demona dost vyuziti... pokud nevite co s hulkama sem s nima...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
ne pokud nevite co s hulkama tak ke mě
))
Mrakovi je nedavejte on s nima moc plejtva
to Miki... Velikost demona? je porad stejne velkej jako byl a drak taky neni malej tak si nestezuj.
vzhledem k tomu ze drak chce achmagy...tutiz logicky daemon je znevyhodnen kdyz nema takovy pozadavky i tak ho vyuzijes na nejakej skok dost casto (pak se za zdi zase odmorfnes treba a muzes si sumonovat a resovat klidne a hadice daemon má :p)
Jedinej kdo ma s timhle problem je opet nas spamer Miki Mora
Muzes si morfovat do dracka bez lorda to pak bude mensi a snad ti to uz bude vyhovovat
)))))
Jeste by se tim padem meli zmenšit Balroni, vadej mi ty jejich křídla , nevidím přes ně totiž a vrhaj na mě stín :p
jedina změna kterou bych uvidítal, by bylo aby byl daemon taky na 10 nabiti jako je hulka na draka

Mrakovi je nedavejte on s nima moc plejtva

to Miki... Velikost demona? je porad stejne velkej jako byl a drak taky neni malej tak si nestezuj.
vzhledem k tomu ze drak chce achmagy...tutiz logicky daemon je znevyhodnen kdyz nema takovy pozadavky i tak ho vyuzijes na nejakej skok dost casto (pak se za zdi zase odmorfnes treba a muzes si sumonovat a resovat klidne a hadice daemon má :p)
Jedinej kdo ma s timhle problem je opet nas spamer Miki Mora
Muzes si morfovat do dracka bez lorda to pak bude mensi a snad ti to uz bude vyhovovat

Jeste by se tim padem meli zmenšit Balroni, vadej mi ty jejich křídla , nevidím přes ně totiž a vrhaj na mě stín :p
jedina změna kterou bych uvidítal, by bylo aby byl daemon taky na 10 nabiti jako je hulka na draka

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky někam chodim :p jen tím nemyslím Deceit a Tk jako tyMallory píše:abyste se nezblaznili ja aspon nekam chodim a nespamuju to tady vecma co uz se tu pred nejakou dobou resili.
Mimoto by mel spis taky hrat nez tu porad vymejslet bejkarny :p

Myslím třebas realný svět !!!! :p
Správce charity válečníků