Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Huntere asi bych se měl omluvit,páč sem to předtim nějak nepochopil...ae když to máš takhle ,tak je to jasny no.. Jinak k Phoenixu..Zatim tam nevidím moc velký výhody oproti Yoku...a samozřejmě žijeme v 21 století ...Všechno jde kupředu... proč né server?Ja si myslím,že ty kdo chtěj mít výhody v hraní tak maj svoje upravený programy tak jako tak ;)
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

je hloupost a zpátečnickost zakazovat Phoenixe.

Říkejte si co chcete.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Hunter píše:...
Mas pravdu. V tom pripade obdivuju lidi co to pvp tech "nekolik mesicu" (nebo tydnu ci dnu :) ) zvladni denne hrat i na assistu :)
Show is over motherlovers!
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Hunter píše:Jen jsem podotýkal, že za ty ccčka v yoku si můžou nejpravděpodobněji lidi sami. Nejsou k používání Phoenixu nuceni "systémem" (tedy že by jim server najednou začal způsobovat padání klienta a oni se můžou zachránit jen c# programem), nýbrž si za to skutečně nejspíše (jako už obvykle) můžou sami. Tak, když už nic, si to alespoň přiznat. No ne? Vždyť se tady ani nikdo za používání nepovolenýho programu nemaže, tak naco takový dráááma ;p
Tak mi prosim vysvetli, kde je chyba a jak si za to muzu, kdyz stojim v hidu, nic nedelam, nebezi mi zadny skript, minimalni uprava verdat a spadne mi to. Nekdy to pada za stejnych vyjimek, akorat s vyjimkou, ze jsem si dovolil v dungu chodit. Jako kdyz spustim skript, beru, je tam neco spatnyho, ale proste to pada i pri naproste pasivite...
Přeji pěkný den!
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

Pallando píše:
Tak mi prosim vysvetli, kde je chyba a jak si za to muzu, kdyz stojim v hidu, nic nedelam, nebezi mi zadny skript, minimalni uprava verdat a spadne mi to. Nekdy to pada za stejnych vyjimek, akorat s vyjimkou, ze jsem si dovolil v dungu chodit. Jako kdyz spustim skript, beru, je tam neco spatnyho, ale proste to pada i pri naproste pasivite...
ne, ty to nechapes, to je prece jenom a jenom tvoje vina, ze dostanes cc, a je to jenom a jenom tvoje vina, ze to cc s tebou dostane zaroven 5 dalsich lidi na obrazovce
proste kdo pouziva phoenix je LAMA a vsichni bychom meli jet na assistu, kterej, jak si vsichni pamatujeme, prece zadny cc nemel !!!
...
tak kde to jsme?
aha, na dp foru
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

este ze si nam to tak krasne zaskatulkoval heretic. aka skoda ze v tom hunterovom poste je kus pravdy ktory, mozes sa snazit sebeviac, nezmazes.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Hunter píše:Byste se spíš měli zamyslet nad tim, PROČ vám začlo takhle padat.
Proc? To by me zajimalo?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

vetsina kdo si udela phoenixe, ho bude mit holeho, tak proc tu vsichni rikaji at ho zakazou, zatim ma yoko vice vymozenosti pro bugy a spol , jne par lidi ma full phoenixe ale yoko maji vsichni se vsim
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

The Heretic píše:
Pallando píše:
ne, ty to nechapes, to je prece jenom a jenom tvoje vina, ze dostanes cc, a je to jenom a jenom tvoje vina, ze to cc s tebou dostane zaroven 5 dalsich lidi na obrazovce
proste kdo pouziva phoenix je LAMA a vsichni bychom meli jet na assistu, kterej, jak si vsichni pamatujeme, prece zadny cc nemel !!!
...
tak kde to jsme?
aha, na dp foru

Myslím, že lama je jen ten, co jede jen na asistu.
A to že cc na asistu nikdy nebyly , je pěkná hovadina. Poprvé sem začal hrát uo asi v roce 2000 a řeknu ti, že cc na asistu měl každý koho sem znal.
Phoenix a Yoko je jen o tom, co si dokážeš sám naprogramovat. Když to neumíš, tak si hraj s 20 makrama na asistu + options, které na současné pvp a pvm nestačí ani z poloviny.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Dave Lister píše:
pravidla píše:Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
jedes bez jakekoli upravy verdat?
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Johny X píše: Myslím, že lama je jen ten, co jede jen na asistu.
A to že cc na asistu nikdy nebyly , je pěkná hovadina. Poprvé sem začal hrát uo asi v roce 2000 a řeknu ti, že cc na asistu měl každý koho sem znal.
Phoenix a Yoko je jen o tom, co si dokážeš sám naprogramovat. Když to neumíš, tak si hraj s 20 makrama na asistu + options, které na současné pvp a pvm nestačí ani z poloviny.
to, ze ty s 20 makrama hrat nedokazes neznamena, ze to nestaci. Ne vsichni potrebuji skripty, ktere se za ne dojdou i vysrat. Jsi rozmazleny.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Mulambo píše:
to, ze ty s 20 makrama hrat nedokazes neznamena, ze to nestaci. Ne vsichni potrebuji skripty, ktere se za ne dojdou i vysrat. Jsi rozmazleny.
me by to asi taky nestacilo, protoze minimalne chci zakladni makra, abych se neuklikal, preci jen je jednodussi pouziti klavesnice misto mysi, tzn piti GH,GS,TMR,TR,GC, + cepovani bez gc, tj 9 maker. Dale banda na sebe, banda s targetem (uz si nepamatuju co bylo v assistovi) 1-2 makra. Summy minimalne 4 druhy - 4makra. Ted z hlavy nevim, jestli jde v cistym klientu pouziti skillu, jinak minimalne treba hiding. Stejne tak kouzla na lasttarget rekneme 4, + x kouzla ze svitku.

Takze jen ted z hlavy se dostanec k poctu 19-24 +svitky. A to bys musel vsechny veci jako rr/hodf (pripadne dalsi bizuterie), salaty, klamaky, zbrane atd klikat rucne. Nevim co vse jde ciste v klientovy, ale i tak by to velky rozdil nebyl. Takze pokud si chces opravdu zahrat a ne se uklikat a znicit si mys a nervy strefovanim kurzoru na itemky v baglu a pak treba nasledne do hry, tak opravdu potrebujes vic nez jen 20 maker. A to nemluvne o pvp, kde by te tohle klikani v zabordalerenem baglu uplne vyradilo.
Přeji pěkný den!
Johny X
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Johny X »

Pallando píše:
Mulambo píše:
me by to asi taky nestacilo, protoze minimalne chci zakladni makra, abych se neuklikal, preci jen je jednodussi pouziti klavesnice misto mysi, tzn piti GH,GS,TMR,TR,GC, + cepovani bez gc, tj 9 maker. Dale banda na sebe, banda s targetem (uz si nepamatuju co bylo v assistovi) 1-2 makra. Summy minimalne 4 druhy - 4makra. Ted z hlavy nevim, jestli jde v cistym klientu pouziti skillu, jinak minimalne treba hiding. Stejne tak kouzla na lasttarget rekneme 4, + x kouzla ze svitku.

Takze jen ted z hlavy se dostanec k poctu 19-24 +svitky. A to bys musel vsechny veci jako rr/hodf (pripadne dalsi bizuterie), salaty, klamaky, zbrane atd klikat rucne. Nevim co vse jde ciste v klientovy, ale i tak by to velky rozdil nebyl. Takze pokud si chces opravdu zahrat a ne se uklikat a znicit si mys a nervy strefovanim kurzoru na itemky v baglu a pak treba nasledne do hry, tak opravdu potrebujes vic nez jen 20 maker. A to nemluvne o pvp, kde by te tohle klikani v zabordalerenem baglu uplne vyradilo.
Asi tak. Nynější pvp je opravdu náročnější na makra, než tomu bylo před pár lety. To si taky žádá dokonalejší prográmky :)
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Mrakoplas píše:
Dave Lister píše:
pravidla píše:Schválené externí programy jsou: UOAssist, Autopilot, Winpilot, EasyUO, Yoko-Injection a Razor.
co myslis? (a i kdybych napsal ze jedu bez uprav, uveris mi to?)
pouze cituju pravidla, s mym pohledem na Phoenix to nema nic spolecnyho.. ale predpokladam ze kdyz se toleruje nepovolenej externi program, upravy verdat sou proti tomu nic..
hemeneks more gadzo vazelina!
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Mrakoplas píše:
Dave Lister píše:
A co kdzy jo, muzu pak byt aspon AFK kdyz si to vybrecim?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Johny X píše:
The Heretic píše:
Pallando píše: Tak mi prosim vysvetli, kde je chyba a jak si za to muzu, kdyz stojim v hidu, nic nedelam, nebezi mi zadny skript, minimalni uprava verdat a spadne mi to. Nekdy to pada za stejnych vyjimek, akorat s vyjimkou, ze jsem si dovolil v dungu chodit. Jako kdyz spustim skript, beru, je tam neco spatnyho, ale proste to pada i pri naproste pasivite...
...
tak kde to jsme?
aha, na dp foru

Myslím, že lama je jen ten, co jede jen na asistu.
daj si sprchu ty blazne a sakra studenu, do pvp sa vam srat nebudem ale ze sa pvm neda zahrat s 20 makrami a zyvcsok amt resene cez options... jako sory mozno ty to nevies ale pre panaboha ty demente netvrd ze to na pvm to nestaci len preto ze to nedokazes
edit: teraz som sit o rperatal, presne do tych 20tich som sa v yoku prosim pekne vosiel, a niesu to ziadne narocne makra co by nezvladol asist skor jednoduche veci typu sumy
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak, ze bez podpurnyho, pomocnyho programu neumim hrat ja to chapu, ale ze bez nej nedokazete hrat vy, kteri tu hrajete x let, o hre vite uplne vse to je smutny
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

No uz by docela bylo nacase to nejak doresit.
Na jednu stranu verim, ze urciti lide ten fenix pouzivaj opravdu jakozto nepadajici yoko, ale jsou tu urciti lide ( a ze je to zrovna skupinka jednech z nejvetsich smejdu na serveru - nechci jmenovat myslim, ze vetsina lidi si domysli kdo) kterejm neverim ani za mak to, ze z toho nevytahnou naprosto vsechny neprimereny vyhody, kterej ten program muze poskytnout a prave kvuli temhle lidem bych to zakazal do chvile nez bude vlastni DP client ( estli se toho nekdy dockame)
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Romeo
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Romeo »

Inkvizitor Dan píše:No uz by docela bylo nacase to nejak doresit...
Naprosto souhlasím. Tahle diskuze měla být uzavřena už dávno. V minulosti se za podobné aktivity dávaly bany a mazaly účty. A rozhodně to nepovažuji za chybu.

Znamená to, že dneska si může kdokoliv doma na koleně zbastlit podpůrný program, využívat ho a vesele šířit? Nebo jen někteří? K čemu je v pravidlech zmínka o povolených programech?

Apriori proti Phoenixu nic nemám, zejména když bude je stabilnější než Yoko, ale:
Konzultoval autor funkce Phoenixu s někým zodpovědným za provoz DP?
Má někdo z GM přístup ke zdrojovým kódům, aby se přdešlo alepsoň některým bugózním featurám?
Jestliže je tak úžasný jak někteří tvrdí, proč ho úžasem zkamenělí GM nepovolili hned jak ho poprvé spatřili?

Pokud bude existovat jediná správná, všem stejně dostupná DP schválená verze. okrouhaná o nepřiměřené výhody typu přejmenovávání sumů a držení záložek, sem s ní. Jsem pro všema deseti.
[color=red]Romeo,[/color] the gallant highwayman
To se zase poved blábol...
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

jsem na dovolene, ale tak trosku se vyjadrim nez to utece zas nekam daleko.
takze za prve. Proc bych si jako nemohl neco naprogramovat? Kdyby se vsichni branili tvurci cinnosti, budem jeste lovit mamuty.
za druhe: konzultovat, s kym? jediny kdo toho vi o technicke strance hry vic nez ja je balt (nechci se vychloubat, ale opravdu, kdo uo rozumi do nejmensich detailu at se ozve).
za treti: v phoenixu je uz par ochran pred bugovanim, v dobe kdy byl vyvijen (2005-6) jeste aktualnich. tzn bugovani pisem, pauzy mezi akcema atd..
za ctvrte: phoenix je opensource, reseno o stranky dve zpet. Pokud nevis co to znamena, zjsiti si to.
za pate: sice uz jsem to sem taky psal, ale tak znova. puvodni zamer byl phoenix -> jediny povoleny. Melo by to spoustu vyhod.. Ale nikdy sem ho nedokoncil (vsimli ste si toho slova Beta za ve verzi?). Proto sem ho taky nikdy nesiril. Vyvoj sem ukoncil kdyz sem prestal hrat v roce 2006. A letos ho nekdo vyhrabal a pak uz to byla lavina...
za seste (sem ukecanej, citim se dobre :p): klienta, kontrolujici verdata atp jsem vymyslel, navrhnul a naprogramoval tez ja.. Jakym pravem sem si to dovolil ze? (nemuzu si ten sarkazmus odpustit, viz uvod)
za sedme (to asi nevi oficialne ani gm): pozvolna ve volnem casu stavim novou verzi phoenixe nad "mym" klientem, vyrazne bezpecnejsi, osekanejsi (byt programovat v nem pujde taky pekne).

Na pripadne reakce si mozna pockate, uvidim kdy se mi zas bude chtit na net, ale beztak to tu vetsinou zaspamujete driv nez odpovedet stihnu, a taky ty moje odpovedi vetsinou nikoho nezajimaj (dyt ja to jen delal, tak co do toho kecam )))
Howgh
Odpovědět