fajn a teď mi napiš kdo z true NB zná tyhle místa...Mara z Acoma píše:Jakoze Ilshenary, Avatar, T2A, dojo ostrov, Homare, Zento a kotel dalsich minidungeonu s pokladkama po celem dp svete vam prijde malo jo?

..jen nechej, NuBicky i objevovatNicugee píše:fajn a teď mi napiš kdo z true NB zná tyhle místa...Mara z Acoma píše:Jakoze Ilshenary, Avatar, T2A, dojo ostrov, Homare, Zento a kotel dalsich minidungeonu s pokladkama po celem dp svete vam prijde malo jo?![]()
No ale to, ze jsou nb lini pridavani monster nezmeni :p Ja jsem sveho casu mela obchozenou celou mapu.Nicugee píše:fajn a teď mi napiš kdo z true NB zná tyhle místa...Mara z Acoma píše:Jakoze Ilshenary, Avatar, T2A, dojo ostrov, Homare, Zento a kotel dalsich minidungeonu s pokladkama po celem dp svete vam prijde malo jo?![]()
omg tak dojdes raz o veci booooze sak ale nikto ti nevravi ze mimo gz mas ist v mythe..Pheme píše:Neni me 14, nemam obchozenou mapu, neznam skoro zadne minidungy
Kdysi sem se zeptal jestli je na dp nekde misto, kde nebudu vtazen do pvp(fire v te dobe bylo zavreno) a odpovedi bylo trh, cech, nb dung.
Na trh moc nechodim, cechovni cviciste uz nejsou a do cechu take nak nechodim, takze jsem navstevnikem nb dungu(to je vse co z dp znam)
Parkrat sem z gz vylezl a nedopadlo to vetsinou dobre, ale urcite je toho spoustu k zabijeni co sem tam videl
Prej mythJohny Matovic píše:omg tak dojdes raz o veci booooze sak ale nikto ti nevravi ze mimo gz mas ist v mythe..Pheme píše:Neni me 14, nemam obchozenou mapu, neznam skoro zadne minidungy
Kdysi sem se zeptal jestli je na dp nekde misto, kde nebudu vtazen do pvp(fire v te dobe bylo zavreno) a odpovedi bylo trh, cech, nb dung.
Na trh moc nechodim, cechovni cviciste uz nejsou a do cechu take nak nechodim, takze jsem navstevnikem nb dungu(to je vse co z dp znam)
Parkrat sem z gz vylezl a nedopadlo to vetsinou dobre, ale urcite je toho spoustu k zabijeni co sem tam videl
Ja ked som bol nb tak som cely svet presiel na lodke :p ale zase som videl skoro vsetko a tolko som veru neumieral (iba u vesper hb ma vzdy nekdo vypapal)
Takze co navrhujes? Aby harvici prisery byli tesne vedle gz a pokud mozno nejak oznacene, aby je kazdy nasel? :pPheme píše:Neni me 14, nemam obchozenou mapu, neznam skoro zadne minidungy
tak hraj crafta alebo nos hnede trenky :pPheme píše:Prej myth, ale tak bez vybavy jit nemuzes ani na ty nejslabsi npc
Pribehne sklbcak mazne te po lebeni, lootne a muzes jit znova pro veci
To je posledni vec co by me bavila
Ale vubec ne(ja si jen chci zablbnout v pvm, nestojim o pvp ani abych bezestrachu, ze neprijdou pk harvil v topku), si vem sebe jak se menilas ve hre a takhle se tady meni vsichni(nebavi,neni cas, neni chut) a nikdo novej neprichaziMara z Acoma píše: Takze co navrhujes? Aby harvici prisery byli tesne vedle gz a pokud mozno nejak oznacene, aby je kazdy nasel? :p
ne ze prestavaju hrat pc hry ale dneska je take mnozstvo druhych hier ktorym nemusis venovat tolko casu ako uo (povedzme si pravdu ...na normalne hranie uo treba skutocne obrovske mnozstvo casu) a maju pomerne rovnake mnozstvo zabavy v omnoho krajsej grafike....Pheme píše: Myslim, ze nejvic je tahle hra vhodna pro skolaky od zakladky po vysokou, proc zde kdysi zacali hrat a proc ted nikdo nechce nevim
Snad prestavaji hrat pc hry, coz pochybuji, nebo je jen nebavi dodrzovat pravidla dp a protoze je moznosti/her spoustu s klidem odchazi
No jasně. Snad je to úplně logický - jakmile bude víc míst pro solo hárvení, tak se sem začnou hrnout nbíci jak na běžícím páse a navíc ten ruch po světě, to bude úplně něco jinýho. Ta souvislost je myslím úplně zřejmáMara z Acoma píše:Jakoze Ilshenary, Avatar, T2A, dojo ostrov, Homare, Zento a kotel dalsich minidungeonu s pokladkama po celem dp svete vam prijde malo jo?
A tu koncepci máš tedy už hotovou, nebo ji teprve dokončuješ?Byotch píše:Dokud nebude koncepce rozveje a hra bude upravovana jen ku prospechu soucasne hracske komunity, podle ktery se hra prizpusobi tak se dostaneme do stavu kde jsme ted. Ze par lidi dokaze ze systemu tezit na plno at uz PvM tak i PvP ale pro novacky ta hra hold prestava byt atraktivni pac tato "TOP" komunita na jejich neschopnosti plne tezi a neni mista kde se ukryt krom HB.
Naval njubiku? Mozna tak takovejch jako si ty, ale pure nb urcite ne. Jaka je souvislost s nb dolem a dolem chranenym guardama nechapu bohuzel, ac se snazim sebevic.Calderik píše:zavřete pkčku oba ilshenary a uvidite naval nbiku:-D a to s tim nb dolem se mi nezda jako nejlepší nápad kdyby se udělal chráněnej dul bez gz kde by vstupy chranili guardi a ne jak v homare ty liny straže co nemaj skoro ani šípy,tam každý pomalu i nb pk vlitne
Zábavy je tu dost ,bych řekl .....Irenicus píše:lidi nejhraji a novu neprijdou . a proc ? pak neni ani vo co hrat kdyz si vemes
cetky nejsou, rare veci nejsou , nb veci taky ne ..
politika servru byla takova jaka byla\
kdyz si vemes ze wow by nemelo nb veci tak by tezce meli takovou hracskou zakladnu jako maji ted
lidem de o tom se bavit u hry a ne porad refovat , harvit , makrit , farmit
dokud tohle nedojde gmkum , tak tu budou hrat jen skalni , co maji nasysleno a i ti budou casem ubyvat
jesi by to bylo technicky jednoduše proveditelný tak podle mě super nápad.Blecha píše:Dát náhodnej resp,aby to lidi nemohli chodit hárvit neustále dokola.
Mno. WoW nb věci mít musí, bo to je úplně jinej systém chození instancí a umírání. To se naprosto nedá srovnávat.Irenicus píše:kdyz si vemes ze wow by nemelo nb veci tak by tezce meli takovou hracskou zakladnu jako maji ted
lidem de o tom se bavit u hry a ne porad refovat , harvit , makrit , farmit
UO náročnější o tolik ani není. Stejně jako v UO můžeš s 250 sc jít akorát tak nb dungy, tak ve WoWku s levelem 10 můžeš akorát tak zabíjet prasata v lese za městem a plnit questy pro lolky. Ono questování typu "dones 20 prasečích ocásků, 20 vlčích kůží, 20 vlčích jater, 20 vlčích uší" není taky nijak úžasně zábavný.Shadowsong píše:to tu zas zacina velmi zaujimava diskusia... uo je omnoho narocnejsia na hracsky skill ako napr ten wow. lognes wow a mozes sa hrat. lognes uo a mozes sa rok ucit ako hrat. v tom vidim najvacsi problem. postavy so skillcapom 250 sa tu nemaju ako plnohodnotne zabavit a nemaju ziadne velke lakadla ktore by motivovali. ludia mozu bud okupovat cechy, alebo si v tom najidealizovanejsom pripade najst nejake miesto v prirode a zakempit sa tam, pretoze len tam je spawn dost slabych mobov.
ja som za harviace questy a zvysenie populacie priser na povrchu...