Wampir kisska a ostatne top zbrane
Ty kokso ty si dobry typek jednu som znicil a druhu mam a nicim ju postupne takze viem asi o trosku viac nez ty ...Michaels píše:na vajco: de videt ze si ji nikdy nemel no, a nici ? nici se stejne jako jiny zbrane , je jen rychlejsi tim padem se i rychleji nici? at ji daji rychlost wf a uvidis jak vydrzi, vis picu a chtel bys pomnik
OKey takze realne navrhy na upravy :
1. AK by sa dalo spravit ztoho nonfamovku ako hociktora ina top zbran ..
2.TO nicenie ak sa teda neda chapem to ale co tak zvysit dusurabku na 160 napr ako ma berserka a tusim takto vysoku ma aj honor ...
3.Upravit to odhidovavanie po nasadeni to sami zda ako velmi velka sprostost
1. AK by sa dalo spravit ztoho nonfamovku ako hociktora ina top zbran ..
2.TO nicenie ak sa teda neda chapem to ale co tak zvysit dusurabku na 160 napr ako ma berserka a tusim takto vysoku ma aj honor ...
3.Upravit to odhidovavanie po nasadeni to sami zda ako velmi velka sprostost

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodušší řešení by bylo to, aby všechny tyhle zbraně měly stejnou dura. A bylo by hotovo. A tak v součtu za životnost daj všechny "stejně" dmg.
U zbraně, která je rychlá jako prase nakládat ještě 2x - 3x větší dura, to věru není dobrý nápad. Tje jako kdyby katana měla mít znenadání 300 dura a hála jen 140 proto, že hála mlátí pomaleji ;P
U zbraně, která je rychlá jako prase nakládat ještě 2x - 3x větší dura, to věru není dobrý nápad. Tje jako kdyby katana měla mít znenadání 300 dura a hála jen 140 proto, že hála mlátí pomaleji ;P
Nexios
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rekl ze zapominas ze ten kryss nedrzi v ruce war, ale odmorflej vamp, kterej si tim kryssem da docela velky procento za 0 dmg, nebo nekde v rozmezi 0-5...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Videt ze si nikdy nemal kissku v ruke :p ....Inkvizitor Dan píše:Ja bych rekl ze zapominas ze ten kryss nedrzi v ruce war, ale odmorflej vamp, kterej si tim kryssem da docela velky procento za 0 dmg, nebo nekde v rozmezi 0-5...
Hlavne to odhidovavanie + nonfamovost by som hlavne upravil lebo ine top zbrane taketo nevyhody nemaju a myslim ze su to nevyhody dost velke ...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
1. nonfame kisske netreba, staci na 5 min zobrat mystik do ruky.
2. spear of vampire kiss? :p
3. j, ten odhid je celkom sprostost ale s vampom nemas problem hidnut znova a aspon je trochu adrenalin ^^
3. j, ten odhid je celkom sprostost ale s vampom nemas problem hidnut znova a aspon je trochu adrenalin ^^
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
1. samo, ale proc by top zbran pro vampa, nemohla bejt stejne nastavena jak ostatni top zbrane?Shadowsong píše:1. nonfame kisske netreba, staci na 5 min zobrat mystik do ruky.
2. nechal bych ten kryss, precijen vamp je misser, s tou spirou si myslim ze by misoval az moc ...
jen bych se priklonil k hunterovymu napadu, aby meli vsechny tyto top zbrane stejnou durabku ...
3. ten odhid bych taky oddelal, kdyz neodhidovavaj jine top zbrane, proc by mela tato?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ked som ja, lama a zlodej, odhidol kisskou a znova hidol v krizovke v despe pri ada serpente, tak ty to urcite zvladnes aj pri 88 arachoch :p
da sa to len je to narocnejsie na prsty...
ale j, keby ma uvidel wilson tak to uz by som asi nezvladol ani ja

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
SI kisku nevidel ani na obrazku .... ci to bolo v bledakovom bagli ?Shadowsong píše:ked som ja, lama a zlodej, odhidol kisskou a znova hidol v krizovke v despe pri ada serpente, tak ty to urcite zvladnes aj pri 88 arachoch :p