Albus Brumbal

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Dolberk
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Albus Brumbal

Příspěvek od Dolberk »

Zdravím všechny příznivce ultimi online. Hraju na DP1 pár dní. Jsem ještě noob, který si troufne akorát na hřbitov a to jen za vrátka. Proto jsem byl překvapen několika hráči, kteří mě podali pomocnou ruku a v začátcích mě pomohli. Jak radou, tak hmotně.
Vím, že jsou tu PKčka, kteří si dovolují zrovna na takové, jako já. A tak jsem počítal s tí, že když uvidim červené jméno, jsem nejspíš mrtev. Jaké bylo moje překvapení, když sem bloudil pustinou a neměl rune book, ani recal, abych se kopl do města a tu se objevilo červené jméno. Myslel sem, že jsem mrtev a víte co? Nebyl, nejen, že zabil reapra, co chtěl sejmout mě, ale pučil mi i knihu, abych se mohl vrátit do města.
Myslel sem si, že je tu určitá tolerance. Ale spletl sem se. Když postava jménem ALBUS BRUMBAL přišla a všechny tam prosila, aby mu někdo půjčil sekáček, řekl sem si, že když lidi pomáhají mě, měl bych to i já vracet. Domluvili jsme se na 5 minutách a pak mi sekáček vrátí. Bohužel tomu tak nebylo a když jsem DOTYČNÉHO našel ve městě a požádal ho o navrácení, jen odpověděl. NENÍ. Poté se vymlouval na to, že jsem mu ho dal a že ho vyměnil za jíiný item. Když jsem mu řekl, že se o něm zmíním všude, kde to jen půjde, akorát se mi vysmál. Ale pak mi řekl, že mi dá jiný. Že s ním mám jít domů, že mě zabít nechce. Jsem sice noob, ale nejsem blbec. Ale i tak jsem mu chtěl dát šanci a šel s ním za město. Samozřejmě připraven utíkat při prvním kouzle. Přišli jsme k nějakému domu a pak to přišlo. Para, zost kill na mě.
ALe dámy a pánové, ALBUS BRUMBAL je taková LAMA že mě nedokázal zabít. Mě bude něco říkat o noobech :D Dokázal sem doběhnout zpět do města.
PROTO TÍMTO VARUJI VŠECHNY PŘED ZLODĚJEM, LHÁŘEM A LAMOU jménem ALBUS BRUMBÁL ( dělá špatnou pověst tomuto jménu) Nechť si všechny PKčka na tohodle človíčka udělají čas a dopřejou mu své přítomnosti a ať jeho ...... pozná středověk.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Natoceno podle skutecnych udalosti :shock:
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

bez sa vyvetrat :)
clear brainwashing
dNb prezents
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hm skoro zabiti bez killu. Pekne prase ;p
Dobre, Hated si na nej cas najde, o to se postaram. Aspon bude naka sranda.
Ale jinak peknej pribeh, chytil me za srdce. Muzes jmenovat i to hodne pk?
Jen tak pro uplnost.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Dolberk
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Dolberk »

Jméno toho hodného PK bohužel nemám. Byl sem celkem vystresovaný z toho, jak jsem se ztratil. Nefunguje mi totiž mapa (alt + R nefunguje) A UO map mi sice jde, ale neukazuje, kde jsem :) Ale pokud si dobře pamatuju, byl to necro mág na lamce .)
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Dolberk píše:byl to necro mág na lamce .)
no dokonca :)
clear brainwashing
dNb prezents
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

To jsem byl ja to pk...
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Zdravicko, vim ze jsi nbik a ze tohle pro tebe nerpijemna zkusenost a nedivim se tve reakci. Casem poznas ze takovych prasat a blbecku je tu kopa a cim budes zkusenejsi a znat vic lidi, tim na vic takovejch narazis. Ale nema moc vyznam o tom psat na forum, takovych situaci se denne stane i nekolik a kdyby o tom kazdej hned zakladal topic tady tak tu nic jinyho nedelame, nez ze se hadame kdo koho kde zprasil.
Takze asi nejlepsi rada je mit se napozoru pred lidma co neznas a lidma co po tobe chtej nestandardni veci ( jako napr. aby si s nekym opustil gard zonu) a kdyz se ti i pres to neco takovyho stane tak mit pevny nervy a prenest se pres to. Tihle lide vetsinou ujdou trestu at si na ne stezujes kde chces a jedina obrana proti tomu je se domluvit s kamaradama a podat si je nekde kdyz bude prilezitost.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Zrovna mi nedávno někdo položil otázku, kolik, že zákazníků z deseti se zmíní o dobré a naopak špatné zkušenosti z obchodu. Po mém tipu mě informoval.

Prý o špatné všichni, kdežto o dobré takový jeden z těch deseti.

To nám asi trochu vysvětluje nejen ono zapomenuté jméno toho pk, ale vlastně i to, jak vypadá tohle forum :]
Nexios
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hunter píše:Zrovna mi nedávno někdo položil otázku, kolik, že zákazníků z deseti se zmíní o dobré a naopak špatné zkušenosti z obchodu. Po mém tipu mě informoval.

Prý o špatné všichni, kdežto o dobré takový jeden z těch deseti.

To nám asi trochu vysvětluje nejen ono zapomenuté jméno toho pk, ale vlastně i to, jak vypadá tohle forum :]
Tak zacni chvalit prvni :wink:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ok, jdu na to tady ;P

Bych napsal i něco z DPčka, ale už ani nepamatuju kdy se mi na DP vůbec něco stalo ;P
Nexios
Dolberk
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Dolberk »

Je mi jasné, že toho moc nezmůžu. Ale na druhou stranu, proč by nemohla vzniknout listina, kde jsou jména zrovna takových ..... Nebo tu nejde o RP, guildy, užít si legraci a pobavit se s "přáteli" ? Že by tu šlo jen o co nejlepší brnko, zbraně a jiné nej itemy ? Možná jsem naivní, myslel sem, že se tu rozkoukám, najdu guildu, která by mě přijala a budu se u počítače bavit. Pokud nemám nikomu věřit a od každýho čekat jen podraz, tak mi to jako zábava nepřijde :(
A samozřejmě, koho tohle nezajímá nemusí to vůbec číst. Schválně sem to dal do Pokecu, kam to snad patří.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

No na tohle si budeš muset zvyknout a to buď rád, že ještě nehraješ PvP :).
Já si tak vždycky navečer lognu PK wara, naběhnu si jen tak pro srandu králikům do Cove, kde je hodně modráků a chcu si jen tak for fun zaběhat. Klidně i sám proti přesile, šak o ekvip nejde... Vždy mě zabijou, s tím taky počítám, klidně bych reffl i víckrát, ale vždy mě tam někdo vyprasí, tak rači spokojeně odlognu a zkouším to další den zas 8) :P ..
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Dolberk píše:Je mi jasné, že toho moc nezmůžu. Ale na druhou stranu, proč by nemohla vzniknout listina, kde jsou jména zrovna takových ..... Nebo tu nejde o RP, guildy, užít si legraci a pobavit se s "přáteli" ? Že by tu šlo jen o co nejlepší brnko, zbraně a jiné nej itemy ? Možná jsem naivní, myslel sem, že se tu rozkoukám, najdu guildu, která by mě přijala a budu se u počítače bavit. Pokud nemám nikomu věřit a od každýho čekat jen podraz, tak mi to jako zábava nepřijde :(
A samozřejmě, koho tohle nezajímá nemusí to vůbec číst. Schválně sem to dal do Pokecu, kam to snad patří.
Ber to tak, ze je to jako real, proste se neda verit kazdymu. Nekdo je v pohode a nekdo svine, bohuzel pod anonymitou internetu se takhle projevuje lidi vic jako svine no.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

No ja si takhle uz 6 let pisu denicek se vsema svinakama a apk az skoncim z uo tak jim pujdu rozbit hubu. No a jak koukam tak jich tam uz par je 8)
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

šmarjá dávejte ten hopity hop aspoň do příslušnýho topiku, no ale do hudby by to asi taky bejt nemělo :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Prafotr Morava píše:šmarjá dávejte ten hopity hop aspoň do příslušnýho topiku, no ale do hudby by to asi taky bejt nemělo :p
nojo když jim ještě nikdo na to mluvený slovo nezaložil topic...hold ty tvrdy hop hipaci se bojej projevit... :D
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Odpovědět