Tak uctěme michaelovu památku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Prosel sem vcera dve hospody vsude bylo toto tema vsude byli slyset jeho pisnicky. Skoncil jsem na diskotece kde hodinu v kuse zase hraly jeho songy jestli to tak bylo vsude tak nerikejte ze to nebyl kral.... ;p
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Michael Jackson byl a bude kral popu. Proste jeho pisnicky jsou tak nad casove ze se budou hrat i za 100let. Myslím si ze je to obrovska ztrata a snim i odchazi kus meho mladi.
Jsem toho nazoru ze to pedofil nebyl urcite zvlastni byl jako kazdy svetovy umelec ale pedofil to rozhodne nebyl. Spis proste ty rodice tich deti z neho chteli vytahnout penize.
Je to proste ohromna ztrata tak jako byl Freddie, Elvis atd...........
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Jo, restecp! Majkl byl fakt dobry, ale proste jako vsichni tihle velikani, neudrzel se a spadl do problemu, ktere proste slava a uspech prinasi... Plastiky a vsecko, pritom byl fajn cernousek, mamka mi tu furt rika, jak byl hezky za mlada, dokonce i babicce se tak libil :lol: Ale bohuzel, mozna bohudik, zil asi dyl, nez normalni hvezdy tohoto formatu, proto to casem doslo tak daleko. Kazdopadne vzpominky zustanou :)

A k te pedofilii, asi tak :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GaDHXCiTtxQ
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

skoda ho
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Castian píše:
Miky Mora píše:Souhlasím se Samem.
Úplně miluju takový ty debily jako Castian ve vedlejším topicu :roll:
taky jeden co chtel byt jako jackson? fakt neresim, strelim jeden joke a ty se spravas jak urazene 5 lete dite a delas tu ze mne anti-jacko privrzence, pomaly rasistu.
Ja jsem jacksona nikdy neresil, v mladi sem par jeho sungu mel rad ale nikdy sem jeho hudbu vyslovene nevyhladaval. Jako osobnost je mi ukradeny tak jako treba Britney nebo Papez. Je mi taky jedno co se s nim stalo, kdyby byl normalny nedrzel by nemluvne vytrcene z balkona, ze jo..

A taky jako uvedom si, ze ta blbost co sem ja napsal v tom topicku dnes vyjde v americkych novinach jako dalsi teorie toho co se mozna stalo.
A co třeba úcta k mrtvým ti nic neříká? Neřeknu když umře nějakej parchant. To on určitě nebyl, byl to dobrej zpěvák, nikdy sem ho moc neposlouchal, ale prostě uznával sem ho jako umělce a krále popu. Kdyby ti umřela tvoje maminka a já bych o ní napsal to, co si napsal ty o něm ve vedlejším topicu, tak už bysis sháněl mou adresu co? :roll: No prostě k tobě rači no comment..
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Miky Mora píše:
Castian píše:
Miky Mora píše:...
taky jeden co chtel byt jako jackson? fakt neresim, strelim jeden joke a ty se spravas jak urazene 5 lete dite a delas tu ze mne anti-jacko privrzence, pomaly rasistu.
Ja jsem jacksona nikdy neresil, v mladi sem par jeho sungu mel rad ale nikdy sem jeho hudbu vyslovene nevyhladaval. Jako osobnost je mi ukradeny tak jako treba Britney nebo Papez. Je mi taky jedno co se s nim stalo, kdyby byl normalny nedrzel by nemluvne vytrcene z balkona, ze jo..

A taky jako uvedom si, ze ta blbost co sem ja napsal v tom topicku dnes vyjde v americkych novinach jako dalsi teorie toho co se mozna stalo.
A co třeba úcta k mrtvým ti nic neříká? Neřeknu když umře nějakej parchant. To on určitě nebyl, byl to dobrej zpěvák, nikdy sem ho moc neposlouchal, ale prostě uznával sem ho jako umělce a krále popu. Kdyby ti umřela tvoje maminka a já bych o ní napsal to, co si napsal ty o něm ve vedlejším topicu, tak už bysis sháněl mou adresu co? :roll: No prostě k tobě rači no comment..
tak třeba pod to co tu napsal Cast bych se moch podepsat,jsem na tom uplně stejně...jeho písničky jsem měl rád,jsou fakt povedeny ale tohle je podle mě přehaný...nedávno tušim umřel jeden českej spěvák tušim Matuška,vim že se to nedá srovnávat,ale pro mě to byl třeba taky spěvák kterej sice nebyl tak známej jako Jakson,ale písničky od něj vědšina Čechů zná taky...ale že by kolem jeho smrti byl takovej poprask...prostě to ty a všichni ostatní moc hrotíte...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Miky Mora píše:A co třeba úcta k mrtvým ti nic neříká?
Což mi připomíná Kompost.cz a jeho (blahé paměti) FUCK obrázky.
Tuším, že papež (ten druhý, Pavel (Jan)) tam měl i nějaké "soon fuck" - ve chvíli, kdy to s ním nevypadalo dobře. A koneckonců i nějakou pěknou sérii kartinek. http://www.kompost.cz/clanek/71644

A pohoršoval se nad tím někdo? No možná i ano, ale já jsem to bral jako takový hodně černý, nicméně přecejenom humor.

Takže si ho běžte uctívat pláčem, vzpomínkou nad sklenkou, pouštěním jeho písní v jukeboxech, apod. My ho půjdeme uctít / zavzpomínat (třeba) nechutným humorem.

Ona to přece byla osobnost. Tak si to zaslouží.
post++;
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

presne tak, to je hold udel umelcu a celebrit..

http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 29.06.2009 13:20:15, celkem upraveno 1 x.
hemeneks more gadzo vazelina!
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Reginald píše:ale že by kolem jeho smrti byl takovej poprask...prostě to ty a všichni ostatní moc hrotíte...
Ano je kolem něj poprask . Respektive byl ted už se to toči kolem dalšiho :wink:
neexistující stranka
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Jezis marja ale chapej kdyby byl Matuska znamej celosvetove jako Michel tak ho taky kazdy tet uctiva to za prve a zadruhe Matuska uz byl trosku jine generace. To proste nemuzes vubec srovnavat ikdyz mel treba lepsi hlas nez Jackson:) No offense.
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Darkness píše:Jezis marja ale chapej kdyby byl Matuska znamej celosvetove jako Michel tak ho taky kazdy tet uctiva to za prve a zadruhe Matuska uz byl trosku jine generace. To proste nemuzes vubec srovnavat ikdyz mel treba lepsi hlas nez Jackson:) No offense.
jasny takže jestli tě chápu dobře,Matuška je znamej jenom tady unás takže ten se tak neoplakává jako Jakson ve světě tudíš chceš bejt in a připojit se ke světu...aha už vás chápu...
Sejra píše:
Reginald píše:ale že by kolem jeho smrti byl takovej poprask...prostě to ty a všichni ostatní moc hrotíte...
Ano je kolem něj poprask . Respektive byl ted už se to toči kolem dalšiho :wink:
no myslel jsem to spíš tak že zrovna kuli Matuškovi se žádnej topic nezakládal...
NEJSEM REGIS!
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Reginald píše:
Darkness píše:Jezis marja ale chapej kdyby byl Matuska znamej celosvetove jako Michel tak ho taky kazdy tet uctiva to za prve a zadruhe Matuska uz byl trosku jine generace. To proste nemuzes vubec srovnavat ikdyz mel treba lepsi hlas nez Jackson:) No offense.
jasny takže jestli tě chápu dobře,Matuška je znamej jenom tady unás takže ten se tak neoplakává jako Jakson ve světě tudíš chceš bejt in a připojit se ke světu...aha už vás chápu...
Sejra píše:
no myslel jsem to spíš tak že zrovna kuli Matuškovi se žádnej topic nezakládal...
Pane boze kolik ti je??? Matuska byl znamej i zahranicema to jo ale asi ne jak Jackson ne??? TO je proste púrirozeny kdyz je nekdo vic znamej nez ten druhej tak se o nem dela vetsi BUM:) A kdyz jsme u toho a ty ho tak chavalis tak proc jsi teda nezalozil topic na ucteni jeho pamatky sam hm??
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Reginald píše:
Sejra píše:
Pane boze kolik ti je??? Matuska byl znamej i zahranicema to jo ale asi ne jak Jackson ne??? TO je proste púrirozeny kdyz je nekdo vic znamej nez ten druhej tak se o nem dela vetsi BUM:) A kdyz jsme u toho a ty ho tak chavalis tak proc jsi teda nezalozil topic na ucteni jeho pamatky sam hm??
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Reginald píše:
Sejra píše:
Pane boze kolik ti je??? Matuska byl znamej i zahranicema to jo ale asi ne jak Jackson ne??? TO je proste púrirozeny kdyz je nekdo vic znamej nez ten druhej tak se o nem dela vetsi BUM:) A kdyz jsme u toho a ty jsi takovej jeho zastance a fanousek tak proc jsi teda nezalozil topic na ucteni jeho pamatky sam hm??
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Jak je to mozne, ze nekdo muze mit Michaela Jacksona u prdele!!! Kam sme se to dostali, sodoma gomora velebnosti :roll:
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Darkness píše:Pane boze kolik ti je??? Matuska byl znamej i zahranicema to jo ale asi ne jak Jackson ne??? TO je proste púrirozeny kdyz je nekdo vic znamej nez ten druhej tak se o nem dela vetsi BUM:) A kdyz jsme u toho a ty jsi takovej jeho zastance a fanousek tak proc jsi teda nezalozil topic na ucteni jeho pamatky sam hm??
:lol: :lol:
no asi takle věk tu opravdu hraje roli o tom žádná že...
nikde nepišu že jsem jeho zastance,když bys četl pozorně tak bys jistě viděl že ho udávám jen jako příklad...jelikož žádnej další českej spěvák neumřel takže tu nemůžu prezentovat nikoho dalšího,ale neboj určitě až někdo umře,dám ti hned vědět...

edit: vim že každej post + se počíta ale 3x to sem psát važně nemusíš..
NEJSEM REGIS!
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

No jak ctu tak v tvem pripade ten vek dela hodne...

To Castian: Ja ti to neberu ze je ti u prdele ale alespon o nem nemusi rikat to co neni pravda a nikdy nebyla. Jo a jestli to byl vtip tak promin ale tu vtipnou kasi bych bejt tebou reklamoval...
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Darkness píše:No jak ctu tak v tvem pripade ten vek dela hodne...
vždy když dojdou argumenty,začína se každej ohánět věkem,jak zvláštní...
NEJSEM REGIS!
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

ty vole nektery lidi kyby videli co vypuklo na 4chanu nebo na nyxu po jeho smrti by se asi museli zabit taky :D

http://img35.imageshack.us/img35/2930/lfeogea.jpg
http://img44.imageshack.us/img44/892/robopop.jpg
hemeneks more gadzo vazelina!
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Reginald píše:
Darkness píše:No jak ctu tak v tvem pripade ten vek dela hodne...
vždy když dojdou argumenty,začína se každej ohánět věkem,jak zvláštní...
No protoze stebou to vazne nema cenu se o nicem bavit a je to jen ztrata casu.
Odpovědět