Nápad

Vaše nápady a návrhy
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Nápad

Příspěvek od Empair »

No čekám, že zase dostanu od všech členů mého věřného fanklubu plno barvitých postů ale nudím se a třeba to GMka zaujme.

Na DP je poměrně velké množství mrtvých a nebo již dlouho umírajících Guild, které přežívájí jen díky tomu, že někdo jednou za měsíc při prologovávání účtů zaplatí nájem.

Neřekl bych, že je to přímo problém ale pokud guilda umře měla by asi i zaniknout (to je můj osobní názor).

GM mají docela fajn způsob jak guildu potrestat za nezaplacení guildovného => hodí GS do nějakého dungu dosažitelného té guildě. Mě napadlo, že by bylo fajn, kdyžby jsme si jednou za čas museli pro GS někam dojít (a ne kůli tomu, že jsme zapomněli zaplatit) ale aby jsme měli třeba důvod podívat se do dungů, kterýma bychom jinak pohrdnuli.

- trochu by tím prořídnul seznam guild
- trochu by to okořenilo placení (kdyžby člověk šel zaplatit a zjitil, že nemá kde :) )
- zábava pro dungaře navíc
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já jsem proti už jen z důvodu, že i ty guildy, které mají na to, aby platily nájmy, GS atd. něco dokázaly a proto si to můžou dovolit. Ty, které se rozpadnou dřív, než začnou, stejně zaniknou.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Imho nie.
Aj ked guilda podla teba umre , vela krat sa este stava ze ludia hrat zacnu.(aj po roku,rokoch)
Ked chces mat v zozname 5 aktivnych modrych pvm guild a 5 cervenych tak nech sa paci ;p to bude veru krasna rozmanitost
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Pokud by to platilo i pro cervene gidly tak nevim nevim. Prectava ze si za pk du do ratmenu/D4 pro gs no nevim ...
Jinak receno blbost no. Od toho je tu rpave to palceni co ti urci kdo je a k do neni. Trestat ty lidi jeste takhle navic ... k nicemu.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

ale zdrazit GS neni spatny napad, kdyz uz jsme u toho, ze je moc gp a zdrazoval se i vykup killu... ale ne nejak moc kvuli nubikum
Přeji pěkný den!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Zajimave
No, ale nektere gildy by si pro gs do dungu jen se cleny te gildy opravdu nedosli a zase zrusit tu gildu kdyz maji temer nekonecny majetek na placeni a sentimentalni, mamon vztah se jim asi nechce...spis je skoda, ze maji nektre zajimave itemy navzdy "zmizele" ze sveta dp
Nake muzeum, kde by si je mohla verejnost prohlednout :wink:
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

Rozhodně jsem proti takové nedomyšlené hlouposti.
Za prvé - existují guildy a existovaly pouze craftí, které se specializovali jen na výrobu a prodej. Tyhle nutit chodit dungy je úplně zcestné.
Za druhé - Postrádá smysl, protože u umírajícich guild se najde vždy alespoň jeden, co je schopen sehnat pár lidí mimo guildu, kteří mu pomohou dostat se na patřičné místo pro GS. Takže tohle je taky o ničem.
Za třetí - Kdo bude rozhodovat, která guilda je mrtvá a které se GS umístí do dungu. Jestli bez rozdílu všem, tak kdo to bude přehazovat. Nebo se udělá skript, co to sám rozháže v jeden čas? Podle jakého pravidla a do jak obtížných dungů by se to házelo? Je tu 66 guild!!

Vidím to pouze jako způsob, jak vyhnat lidi do úzkého výběru dungeonů, aby je mohli snáze pojíždět PKáčka v krátkém časovém období v pravidelných intervalech.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

podle empa je aktivni guilda asi jedine kdyz chodi tejdne vyberat desp, ze jo :roll:
Totalne zcestny napad.. nektere guildy si skoci spolu 2-3 dungy za mesic a taky to je aktivita, neoplati se to ani zapisat na web a pak si mysli, ze oni nehrajou :cry:
Prave ta skratka za menom ich mozno spaja a preto tu hru hrali, nie kvoli majetku alebo skillcupu..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Měl sem na mysli dungy jako je Hytl nebo Cove a to tak jednou za půl roku. Dojít tam je otázka formality pro jakoukoli jen z půlky aktivní guildu. Pro ty co tu již opravdu nejsou by to byl ale problém. Samozřejmě by se to týkalo všech a i kdžby byla guilda plná jen kraftů (PS: jsmenuj mi nějakou Franto) tak i craft se dostane na konec Terra Sanktum, když si sežene menší doprovod.

PS: je to jen nápad pokud se nějakému GM bude libit tak si ho může realizovat po svém a když ně tak máte alepoň kde spamovat
Naposledy upravil(a) Empair dne 18.06.2009 09:06:30, celkem upraveno 1 x.
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Empair píše:Měl sem na mysli dungy jako je Hytl nebo Cove a to tak jednou za půl roku. Dojít tam je otázka formality pro jakoukoli jen z půlky aktivní guildu. Pro ty co tu již opravdu nejsou by to byl ale problém. Samozřejmě by se to týkalo všech a i kdžby byla guilda plná jen kraftů (PS: jsmenuj mi nějakou Franto) tak i craft se dostane na konec Terra Sanktum, když si sežene menší doprovod.
No a ty PK gulidy?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Mesmeric píše:
Empair píše:Měl sem na mysli dungy jako je Hytl nebo Cove a to tak jednou za půl roku. Dojít tam je otázka formality pro jakoukoli jen z půlky aktivní guildu. Pro ty co tu již opravdu nejsou by to byl ale problém. Samozřejmě by se to týkalo všech a i kdžby byla guilda plná jen kraftů (PS: jsmenuj mi nějakou Franto) tak i craft se dostane na konec Terra Sanktum, když si sežene menší doprovod.
No a ty PK gulidy?
no to už záleží na realizaci ... ale já nemám problém proběhnout si za PK decík pro GS ... ale bylo to zajímavý, kdžbych se musel dostat do nějakého dungu pro GS a frakce by se mi to přes runy pokoušela křekazit
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Empair píše:
Mesmeric píše:
No a ty PK gulidy?
no to už záleží na realizaci ... ale já nemám problém proběhnout si za PK decík pro GS ... ale bylo to zajímavý, kdžbych se musel dostat do nějakého dungu pro GS a frakce by se mi to přes runy pokoušela křekazit
Mňo něvím, nejsem kategoricky proti celému tomu nápadu, zdá se mi i docela zajímavý. PK gulidy budou proti, když teda i pro ně tak max do dungů kam nevede O/CH runa a těch zase až tak moc není, z hlavy mě napadá TS a pak dungy na Ilshu. Toť můj názor
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Mno, já k tomu jen dodám, že mrtvých accountů je tady taky dosti, takže by jsme vymysleli i něco na ně? To že někdo logne aby refreshnul account přece taky není aktivita.

Snaha se cení, ale nemyslím si, že toto je správná cesta.
Bez podpisu
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

anebo aktivnim guildam hodit sutr nekam do sveta at si ho najdou,ne do dungu,aby nam tu hraci nemutovali do krtku :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

nebo ho hodit do nějaké hospody v ČR....
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

Empair píše:...(PS: jsmenuj mi nějakou Franto)
Popravdě já osobně si jejich název nepamatuju, ale vím že byli a i jsem se kdysi díval na jejich web, kde nabízeli své služby. Z dobrého zdroje mám, že se jmenovali Mistři kladiva a nyní jsou někteří z nich v guildě Kamarádi.
A taky si pamatuju, že hluboko v minulosti se někteří lidé pokoušeli vytvořit také něco takového jak Mistři kladiva. Možná to byli přímo předchůdci.
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Jako neni to zla myslenka ale osobne si myslim, ze je to docela jedno kolik je tu gild ne??:)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Frantisek ml. píše:
Empair píše:...(PS: jsmenuj mi nějakou Franto)
Popravdě já osobně si jejich název nepamatuju, ale vím že byli a i jsem se kdysi díval na jejich web, kde nabízeli své služby. Z dobrého zdroje mám, že se jmenovali Mistři kladiva a nyní jsou někteří z nich v guildě Kamarádi.
A taky si pamatuju, že hluboko v minulosti se někteří lidé pokoušeli vytvořit také něco takového jak Mistři kladiva. Možná to byli přímo předchůdci.
Jedna z těch kraftích guild měla sídlo za trhem v tom velkém domě u řeznictví, tuším měli i otevřené (nezamčené) dveře a uvnitř malý obchůdek :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

to je zas napad kokos, ze,... preco sa chces starat do toho jak ma kto hrat? je proste guilda co rada PVMkuje a je taka co vobec a ten guildstone lne udrzuje,.... to uz kde sme aby sa urcovalo ludom jak maju hrat,... nech si kazdy hraje jak chce a s kym chce a nech sa mu do toho druhy neseru,....

aj KEBY,.. jeden dung za pol roka,.... to je fakt ozivenie pre tych mesacne_guildstone_platiacich ludi ked si pojdu za pol roka dung a zase lognu za polroka ;P
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Leon píše:
aj KEBY,.. jeden dung za pol roka,.... to je fakt ozivenie pre tych mesacne_guildstone_platiacich ludi ked si pojdu za pol roka dung a zase lognu za polroka ;P
ako ale toje fakt.. az an to ze ja nic neplatim :P
btw co tak dat najmy na barak do dungov? ved naco si tu kopec ludi vydrzuje domy ?
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Zamčeno