6x vajíček denně kdo z Vás na to má?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

já tam teda v těch reportážích viděl s vajíčky i některé typy, kterým pod 50 nebylo...

Jinak lepší student, než babka která tomu moc rozumí a jde jí o 30 korun, které stejně ve výsledku zaplatí.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

neexistující stranka
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Pallando píše:Jenze davas spatny priklad, to kolik dam penez za luxus, je ciste moje dobrovolne rozhodnuti, ale nijak to nepotrebuji k zivotu, zatimco tady jsem nucen vydat penize kvuli zajisteni zakladnich potreb - preziti. To je ten zakladni rozdil.
Nene davam dobry priklad, lidi si zvykly zit v "luxusu" a vsechno ostatni mit zadarmo. Jenze kdyz pak lidi chodej v luxusnim tricku kdyz venku jsou 3 stupne nad nulou tak at si zapletej 30kč za to že musej jit k doktoroj. Vetsina zdravotnich problemu je ze lidi nedodrzujou prevenci. Tohle aspon lidi donuti se zajimat o sve zdravi a ne si nechat psat brufen za brufenem aplatit za to po 30kč 5 let v kuse. Pak treba i ten clovek rekne a pane doktore je to nutne? nemel bych jit i na jine vysetreni? A cloveku pak zjistej ze ma uplne neco jinyho a ne jen bolest tlumit praskama jak je v CR zvykem.

Styx píše:vsichni tihle odpurci, cco tam lezou a jsou hrozne akcni se svejma vajickama a cinkajicima klicema.jsou vsecko normalni deti, ktery nekde studujou a snazej se neco zmenit a myslej si , že o tom hodne vedi.Proč myslite ,ze tam tuhle ubohou estradu nedelal nekdo starsi ,co ty strany zazil?
Proc studenit ? - Prooze to jsou lidi, ktery svy idealy jeste neztratily. Stejny jako se treba upalil Jan Palach a ne nejaky 50lety hornik.

Myslis si ze hodne vedi? - To si mysli o sobe kazdej at uz jes student nebo ne. Ty, ja, Paroubek, Klaus

Proc estradu nedelal nikdo starsi ? - Na tyhle meetingy chodej bud Důchodnci, nezamestnany nebo studenti. Ostatni Lidi jsou v pracovni den ve 2h odpoledne v praci a kvuli Paroubkoj si dovolenou brat nebudou. Z toho de taky krasne videt na jakou cilovou skupinu jsou tyto meetingy zamereny a kdo CSSD voli - Duchodci a nezamestnany
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Přečist! Zajímavé! Krásně spočítaná reálná bohatost naší společnosti a její nespravedlive dělení.

KRIZE
Překlad ze španělštiny z 15.3.2009
Jednoduchý výpočet, ale zajímavý výsledek.
Jedno zamyšlení a výpočet španělského diváka, který byl zaslaný stanici CNN.

Plán na záchranu bank penězi daňových poplatníků, který je momentálně diskutovaný (mezitím i odsouhlasený) v americkém parlamentu, bude obnášet nepředstavitelnou sumu 700 miliard Dolarů (USD - $), a to i přesto, že už 500 miliard dostaly.
Abyste si tyto sumy vůbec uměli představit, ukáži vám následující výpočet:

Na planetě Zemi žije momentálně asi 6,7 miliardy lidi. Jestliže vydělíme jenom těchto 700 miliard uvedeným počtem obyvatel Země - 6,7 miliardami, znamená to, že
KAŽDÝ JEDEN obyvatel Země by dostal 104 milionů Dolarů!!!!!!
Touto sumou by mohla být jedním rázem zlikvidovaná chudoba na celém světě, ba co víc, každý obyvatel by se stal milionářem!!!
Španělský divák došel k následujícímu závěru:
Očividně máme s rozdělováním bohatství maličký problém.

Podívejme se ale na jeden blíže ležící příklad – v samotném Španělsku:
Španělský stát podpořil banky sumou 30 miliard Euro, které pocházejí z kapes daňových poplatníků, tím, že na sebe převzal dluhy bank ve výši 30 miliard Euro.
Podle aktuálních údajů má Španělsko momentálně 46 063 511 obyvatel.
A teď znovu trochu počtů:
30 000 000 000 : 46 063 511 = cca 651 miliónů Euro
!!!!pro každého Španěla!!!!
Jestliže předpokládáme, že průměrná rodina má 4 členy, dostala by potom každá rodina ve Španělsku cca 2,5 miliardy Euro.

Hm, z takových peněz by se ty problematické hypotéky už snad daly zaplatit, co myslíte?.
To je krize! Očividně se vyplatí považovat nás všechny za hlupáky.
Jak vlády, tak i jejich opozice se nám pouze vysmívají.
A co děláme my? Neuděláme doopravdy vůbec nic?

Tak alespoň pošlete tento malý výpočet svým známým, aby se jim alespoň trochu otevřely oči. Ty hromady našich - nikoli vládních - prachů za to stojí.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Ackerman píše: Na planetě Zemi žije momentálně asi 6,7 miliardy lidi. Jestliže vydělíme jenom těchto 700 miliard uvedeným počtem obyvatel Země - 6,7 miliardami, znamená to, že
Heh, no asik mají rozbitou kalkulačku, protože mně vychází, že každý člověk na světě by dostal jenom sto babek, což zas takové terno není :p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Sakra ze je nsi to nepocital :-)
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Napospas píše:
Ackerman píše: Na planetě Zemi žije momentálně asi 6,7 miliardy lidi. Jestliže vydělíme jenom těchto 700 miliard uvedeným počtem obyvatel Země - 6,7 miliardami, znamená to, že
Heh, no asik mají rozbitou kalkulačku, protože mně vychází, že každý člověk na světě by dostal jenom sto babek, což zas takové terno není :p
ja ti vole nevim ale asi mas rozbitu kalkulacku lebo 700/6,7 je 104 a ked sa pohras aj s nulkami tak zistis ze chlapec ratal dobre ;)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

skutecne je to tech 100 dolaru, ten clanek je fakt vtipnej
Ackerman píše: Podívejme se ale na jeden blíže ležící příklad – v samotném Španělsku:
Španělský stát podpořil banky sumou 30 miliard Euro, které pocházejí z kapes daňových poplatníků, tím, že na sebe převzal dluhy bank ve výši 30 miliard Euro.
Podle aktuálních údajů má Španělsko momentálně 46 063 511 obyvatel.
A teď znovu trochu počtů:
30 000 000 000 : 46 063 511 = cca 651 miliónů Euro -> autor je evidentne zdatny matematik :)
!!!!pro každého Španěla!!!!
Jestliže předpokládáme, že průměrná rodina má 4 členy, dostala by potom každá rodina ve Španělsku cca 2,5 miliardy Euro.
to tech rodin ve spanelsku teda moc neni
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Před časem mi to přišlo, na mail, z vícero stran se stejnými chybami, možná není pointa ve správných číslech, ale v těch blbých :-)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Morlith píše:ja ti vole nevim ale asi mas rozbitu kalkulacku lebo 700/6,7 je 104 a ked sa pohras aj s nulkami tak zistis ze chlapec ratal dobre ;)
"Pohrát s nulkami" myslíš jako že miliarda dělená milardou je milion jo? :)
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

ajo teraz mit o doslo :D jasne nebudem ratat neskoro v noci
my bad :oops:
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Sejra píše:http://www.novinky.cz/domaci/170220-na- ... pesti.html doporucuju video a fotky :p
Olol paroubkova volska oka :D:D:D:D
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Ackerman píše:...
Dobrý sranec, asi někdo z MATFYZu :p
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Stillwater píše:Dobrý sranec, asi někdo z MATFYZu :p
lidi z matfyzu vetsinou nemivaj problemy se zakladoskolskou matematikou..
hemeneks more gadzo vazelina!
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

tve, co to tam mate za bordel u vas?
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Jsem trubka důvěřivá...co naděláte :-)...prostě jsem nad tím nefáral ....je obecně známej fakt, že cca 95 % světového jmění vlastní cca 5% populace (Parretul princip trochu dovedeny do absurdna co ? :) ) no a tak na základě tohoto jsem to příjmul :). Stane se :-D
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Ackerman píše:Jsem trubka důvěřivá...co naděláte :-)...prostě jsem nad tím nefáral ....je obecně známej fakt, že cca 95 % světového jmění vlastní cca 5% populace (Parretul princip trochu dovedeny do absurdna co ? :) ) no a tak na základě tohoto jsem to příjmul :). Stane se :-D
To mi chces rict ze 300mil. lidi vlastni veskery bohatství na zemi???
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Veškeré ne, ale většinu ano.....
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Ackerman píše:Veškeré ne, ale většinu ano.....
Pockaj takze jako rekneme ze pul tasky (kdyz ne 300mega) ma vsechny penize a zbytek neboli 5 a pul tasky nema nic nebo jen nejaky susne?? A my jako ceska republika tma patrime?? Nemecko?? britanie usa ?? Promin ale ja to nechapu
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Odpovědět