Phoenix

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Povolit?

Ano
132
43%
Ne
102
33%
Ano jen se stejnymi podminkami pro vsechny + kontrola na spravnost souboru(verdata etc.)
76
25%

Celkem hlasů: 310

Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Ian píše:Jestli by se meli stizit doskoky v pvm jak pises, tak to si muzu uo rovnou smazat, protoze doposud jsem umiral skoro porad a se stizenim timto zpusobem budu umirat porad :lol:
Jestli umiras porad, tak to bude problem asi za klavenici a nebo u clera s tim ti novy soft nepomuze i kdyby byl sebelepsi.

Pokud nebudou mizet na doskokach zalozky tak stizeni techto mist je prakticky nutnosti, protoze jinak ty dungy budou o nicem. Skocim vidim kdo ma nejmin a hodim ivm. Ted ten clovek proste umrel kdyz si nebyl shopnej na TS rict a ja jeho zalozku jeste nemel.

To same situace, kdyz se na nekoho porti. Lamky co nemely zalozku a nebo jim spadla protoze odbehly nekam daleko na tomto miste udelaj nejakou blbost lehnou a ostatni se musej vracet a resovat je. Jo ted kdyz zalozka nespane tak zase o situaci ktera muze nastat mene.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Byotch píše:Skocim vidim kdo ma nejmin a hodim ivm. Ted ten clovek proste umrel kdyz si nebyl shopnej na TS rict a ja jeho zalozku jeste nemel.
ti asi nikdo nerekl, ze ty zalozky maj "opozdenej" refresh ... boze fakt vsichni odpurci tu na foru mate plnou hubu kecu a pritom nevite ani jak ten phoenix, potazmo jeho fce funguji ...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Za klerika me ty padajici zalozky opravdu rozcilovaly, kazdou chvili se nekdo dostal z dosahu, nez ho clovek najde tak zmizi dalsi:). Nebo kdyz uz teda vytaham vsechny zalozky, vytahnu si posledniho cloveka a sama zmizi tu co jsem vytahnul jako prvni. S tim clovek stravi pulku vetsiho dungu, ze jen hledal kde kdo je a kdo mu chbi nebo prebejva.) a to me fakt nebavilo:). A proto bych tuhle funkci uvital s otevrenou naruci:).
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:ti asi nikdo nerekl, ze ty zalozky maj "opozdenej" refresh ... boze fakt vsichni odpurci tu na foru mate plnou hubu kecu a pritom nevite ani jak ten phoenix, potazmo jeho fce funguji ...
Ti asi nikdo nerekl, ze kdyz na TS mag zarve heal a ty nemas zalozku tak ho proste nehodis. Pokud ho nemas na HK. Cili i nerefresujici zalozky dokazou velice velice pomoci WILSONE. Mozna znas funkce phenixu, ale de videt ze nevis nic o hrani clera :p
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Náhodou Wilík zná Wilík ví!

Wis Quas -> All v pyžamech :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Byotch píše:Mozna znas funkce phenixu, ale de videt ze nevis nic o hrani clera :p
ale vim, pomuze to, ale proc ne? Neznam klera, mozna az na tebe kteryho by to bavilo furt vytahovat zalozky, uz snad od zacatku co hraju na dp slychavam o tom jaky by to bylo kdyby nekdo vymyslel neco jak udelat aby zalozky nepadali, s prichodem yoka se to este nepovedlo, ted s fenou jo, ale kdyz te to tak trapi tak to nepouzivej a porad si vytahuj zalozky po kazdym skoku, kdyz te to tak bavi :p
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Vemte to z pohledu pravidel a pvp/pve

Klient vs a/b:
PvE - Zadnej rozdil v podstate
PvP - Probihani lidi bez nutnosti hide, je k tomu co vic rict?

Speedhack vs standart speed run:
PvE - Hlidany dvere, pasti, kompletne useless
PvP - ...Speedhack....

Phoenix vs Yoko
PvE - Zalozky by urcite sli i v yoku pres plugin poresit
PvP - Zrovna ty nepadajici zalozky, stalej ciselnej prehled o tom kdo ma kolik hp ?

Skill prakticky nepridava ani jedno, nicmene to poskytuje neprimereny vyhody oproti lidem co to nemaj a ulehcuje hrani

(nekde si tu najdete muj minulej post = zatim to povoleny neni = trest jako za SH, Icko, whatever)

btw, vzhledem k tomu v co se to zvrhlo by to moh nejak ukoncit, akarova ala papez taktika (zalozim topic a uz do nej nikdy nic nenapisu nekdo to vyresi za me) je fakt zoufala
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 02.06.2009 18:15:27, celkem upraveno 2 x.

... Vision vs Speech test ...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Anger píše:lepsi komunikaci se serverem
v cem to prosimte spociva? nejak nechapu (z technickyho hlediska) jak to muze komunikovat rychlejs, ale rad se necham poucit..
hemeneks more gadzo vazelina!
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Topic sledujeme a s Acarem konzultujeme.

Vy, kdož se tu tak oháníte tím, že tomu rozumíte určitě víte, proč se nám to nemusí tolik líbit. Konečný verdikt čekejte do konce týdne.

Nadále ovšem platí, že je tento externí program nežádoucí, dokud nebude rozhodnuto jinak.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dave Lister píše:
Anger píše:lepsi komunikaci se serverem
v cem to prosimte spociva? nejak nechapu (z technickyho hlediska) jak to muze komunikovat rychlejs, ale rad se necham poucit..
Jako laik odhaduju, ze yoko je v tomhle asi na dnesni moznosti netu a pc nevyhovujici, zastaraly
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

nevim co resite, to co jde v phoenixovi jde udelat i v yoku,
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

vysoke zdi v pvm nepomozu (o odstraneni parezou nehovorim pretoze pvp nehrajem)
moja logicka uvaha - dungy sa neustale stazuju lebo sa vo velkom dochadzaju -> nikdy niesu tazke -> hraci si ich zlahcuju nie skilom ale externymi programami -> stale sa stazuju dungy -> v dungoch niesu poklady
v par bodoch mozte lubovolne menit poradie
miznutie zaloziek, popravde wilsne nikdy som sa nestazoval alebo nedajboze chcel aby to ostalo, ked mi chces povedat ze pre klera to na sucasnom nastaveni DP nieje vyhoda tak sa chod ozrat a pod si pisat pak
a ako som bavil s kolegom, tak to ze tie zalozky nemiznu je v podstate "nastavenie serveru" (feature alebo ako to volate) tak ako je zakazany iny klient lebo robi to to a to... a tymto sa to obchadza
v inych charoch tu imba vyhodu zas nevidim (pvm stale sa bavim o pvm) mag to zdi, mozno to premenovavanie sumov, kde zas sa jemne zmaze rozdiel emdzi srackovym negrom a dobrym negrom, celkovo sa zacinaju siterat rozdiely medzi "skill" a "lama" ale ak vas to bavi prosim )
Michaels píše:nevim co resite, to co jde v phoenixovi jde udelat i v yoku,
tak rpeco to drviva vacsina ludi co ma yoko nema, a naopak, drviva vacsina fena ma?

suma sumarum moj nazor - je to ulahcenie hrania a z mojho pohladu kedy sa dungy neustale stazuju mi to pride ako "velmi vtipne"
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Pheme píše:Jako laik odhaduju, ze yoko je v tomhle asi na dnesni moznosti netu a pc nevyhovujici, zastaraly
jako o neco mensi laik ti muzu rict ze dnesni internet jede stale na stejnem TCP/IP protokolu jako pred 15 lety.. a tim ze je internet rychlejsi a spolehlivejsi by se nejaky rozdily v rychlosti yoka/phoenixu meli spis zmensovat.. (proste nejakejch par set milisekund nehraje zadnou roli protoze stejne na konci tech dratu sedi hrac kterej neni schopnej ten rozdil poznat..)

neco jinyho by bylo rict ze phoenix min zatezuje server a ten tim padem treba tolik nelaguje, tomu bych treba i veril..
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Dave Lister píše:
Pheme píše:Jako laik odhaduju, ze yoko je v tomhle asi na dnesni moznosti netu a pc nevyhovujici, zastaraly
jako o neco mensi laik ti muzu rict ze dnesni internet jede stale na stejnem TCP/IP protokolu jako pred 15 lety.. a tim ze je internet rychlejsi a spolehlivejsi by se nejaky rozdily v rychlosti yoka/phoenixu meli spis zmensovat.. (proste nejakejch par set milisekund nehraje zadnou roli protoze stejne na konci tech dratu sedi hrac kterej neni schopnej ten rozdil poznat..)

neco jinyho by bylo rict ze phoenix min zatezuje server a ten tim padem treba tolik nelaguje, tomu bych treba i veril..
Phoenix sem nainstaloval spustil udelal par zakladnich hotkeyu a muzu ti rict ze ten rozdil je dost znat...Rodzdil hotkej a akce je mezi Phoenixema yokem podle miho odhadu tak pul vteriny...
Správce charity válečníků
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dave Lister píše:

Reknu ti to tedy jeste jednoduseji, odezva, nebo doba nez je provedena cinost u hrace ktery hraje pres yoko a hrace ktery hraje pres phoenix, je k memu prekvapeni u nekterych hracu rozpoznatelna pouhym okem, nebo jak to mam rict
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

By me zajimalo co mate v tom yoku za scripty, ze jste schopny rozpoznat prodlevu. Na casteni mam poreseny scripty na target a samotnej script na cast kouzla ma cca 3-4 radky a nemam s tim problem. Mam takovej dojem, ze tu nekdo v zoufalstvi jak jeste ten fenix vychvalit svadi na yoko i ping :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Pheme píše:Reknu ti to tedy jeste jednoduseji, odezva, nebo doba nez je provedena cinost u hrace ktery hraje pres yoko a hrace ktery hraje pres phoenix, je k memu prekvapeni u nekterych hracu rozpoznatelna pouhym okem, nebo jak to mam rict
ok, ted uz to chapu (to ale nema nic spolecnyho s rychlosti komunikace se serverem ne? to uz je jen prodleva mezi yokem a klientem..)
v tom pripade bych Angerovi doporucil hrat na cistym klientu, tam by ta odezva mela bejt este mensi nez u phoenixe a zarucene si zacne vsechny empy v pvp davat..
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

ses trosku hnidopich ne ? kdybys nebyl blbej tak pochopis jak sem to myslel jednoduse ze ti to jde cistejc.
E:kvuli mensi pause pri kasteji nebo jen hardwarove narocnosti.
Naposledy upravil(a) Anger dne 02.06.2009 20:40:53, celkem upraveno 1 x.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ja to nepisu jako spatnou vlastnost phoenix, naopak spatne jde nekomu yoko a s phoenix mu to nejde lip, ale jde mu to tak jak by to melo spravne jit
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Pheme píše:Ja to nepisu jako spatnou vlastnost phoenix, naopak spatne jde nekomu yoko a s phoenix mu to nejde lip, ale jde mu to tak jak by to melo spravne jit
Je mozny ze mi jen de blbe yoko :)
Správce charity válečníků
Odpovědět