To je zaklad mit to pres jedno jadro:)Big Bud píše:přesně, mikeeho klient myslim hodně napomáhá proti padavosti.. ti co máte více jádra tak doufám to doufám máte zamklí jenom na 1 jádro...
For Balt
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Taky mam ty zkusenosti, ze to jeden den na jednom miste spadne 100x a druhej den na stejnym miste se stejnejma lidma ani jednou. Jednou jsem neco harvil na gild hry a padlo mi to asi 100x pokazdy kdyz jsem zatahl za lot pytlik, druhej den na stejnym miste nic...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
To potahnuti loot pytliku me to taky nekdy udelaInkvizitor Dan píše:Taky mam ty zkusenosti, ze to jeden den na jednom miste spadne 100x a druhej den na stejnym miste se stejnejma lidma ani jednou. Jednou jsem neco harvil na gild hry a padlo mi to asi 100x pokazdy kdyz jsem zatahl za lot pytlik, druhej den na stejnym miste nic...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poprosit o trochu kultury na tom foru. Smysluplná diskuze je založena na argumentaci prostřednictvím faktů. Ale fakt skutečně není ,,ty jsi lamka a tak musíš používat lepší program". Vím že je to OT, ale vážně se na tom foru dneska dostat k zajímavé informaci znamená pročítat tuny urážek a hloupejch pokusů o ani nevím co....
Prostě prosím aby ty co nemají co říct nic neříkali. Děkuji.
Prostě prosím aby ty co nemají co říct nic neříkali. Děkuji.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
jak jako ?:p ja mam athlon x2 6400 a nemam to zamknute a ziadny problem som s tim doteraz nemal :p (UO mam copy/paste zo stareho kompu (celeron 800:D))Petrkov píše:To je zaklad mit to pres jedno jadro:)Big Bud píše:přesně, mikeeho klient myslim hodně napomáhá proti padavosti.. ti co máte více jádra tak doufám to doufám máte zamklí jenom na 1 jádro...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
vzhledem k diskuzi na pravidla vs phoenix, nedoporucujes v podstate neco co ja zakazanyho ?:pRedd píše:Funguje, pokud použiješ Mikeeho clienta, kterej nepoužívá registry.
Kód: Vybrat vše
Povolené klienty jsou: 1.26.4a nebo 1.26.4b, ostatní verze, zejména 1.26.4i jsou výslovně zakázány. Tyto klienty si můžete stáhnout z našeho webu v sekci Server -> Soubory.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
tak ta naucim novy figel teda. nakopirujes uo z jedneho kompa. na druhy komp nainstalujes akukolvek uo a tou nakopirovanou z druheho kompu ju prepises a vuala funguje jak ta stara ...Michaels píše:ani ne sice uop jde zkopcit, ale aby ti fungovala musis si vytvorit registry, jinak samotny zkopirovani nefunguje
Sklb - okrasny clovek