For Balt
For Balt
Teďka sem zkoušel jít Cove ... dostal sem na začátku ten deed a každou chvíli mě to začalo odpojovat jako při odlogu ... nevim jestli to dělá i ostatním ale je to divné, můžeš to prosimtě zkontrolovat?
Re: For Balt
Jojo, ted jsem koukal do logu, a nikomu se schvalenymi externimi programy to nepadaEmpair píše:Teďka sem zkoušel jít Cove ... dostal sem na začátku ten deed a každou chvíli mě to začalo odpojovat jako při odlogu ... nevim jestli to dělá i ostatním ale je to divné, můžeš to prosimtě zkontrolovat?

srbqf
takže si to udělal proti na serveru udělal úpravu proti používání phoenixu? nechápu důvodBaltik píše:Jojo, ted jsem koukal do logu, a nikomu se schvalenymi externimi programy to nepadaEmpair píše:Teďka sem zkoušel jít Cove ... dostal sem na začátku ten deed a každou chvíli mě to začalo odpojovat jako při odlogu ... nevim jestli to dělá i ostatním ale je to divné, můžeš to prosimtě zkontrolovat?
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
Empair píše:nechápu důvod
Kód: Vybrat vše
"Je zakázáno používat jiné než schválené externí programy, které ovlivňují chod klienta případně komunikaci mezi klientem a serverem."
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Verdilith píše:Empair píše:nechápu důvodhttp://www.darkparadise.cz/main.php?pg= ... #pripojeniKód: Vybrat vše
"Je zakázáno používat jiné než schválené externí programy, které ovlivňují chod klienta případně komunikaci mezi klientem a serverem."
Kód: Vybrat vše
které ovlivňují chod klienta případně komunikaci mezi klientem a serverem
Najdi si jinou verzi yoka. Existují takové, které nepadají.
Klidně s Tebou půjdu dung a můžeme to vyzkoušet.
Klidně s Tebou půjdu dung a můžeme to vyzkoušet.
Naposledy upravil(a) Redd dne 29.05.2009 16:50:28, celkem upraveno 1 x.
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jojo jen par veci:( a urcite se to pouziva jen proto, ze to nepada:((
hlavne, ze to pak potom vyzera takhle:(
http://img26.imageshack.us/img26/4134/myuo.jpg
hlavne, ze to pak potom vyzera takhle:(
http://img26.imageshack.us/img26/4134/myuo.jpg
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Me joko nepada...A ani tobe urcite nepada kdyzch 5 minut.Na yoku hraje temer kazdy tak proc bys nemohl i ty?Empair píše:na skillu ti to nepřidá a kdžby mi, když si trochu šikovnej napíšeš si na yoko skoro všechno je jen pár věcí, které se tam nedají udělat, kdžby mi yoko napalo co 5 minut ani bych to phoenix nepoužívalRaynor píše:Treba v tom ze jeho moznsoti prevysujou o monem vic moznosti joka?
Myslim ze party system na yoku nevytvoris napr.
A bude tam urcite spousta dalsich veci.
Jen ten party system je neskutecna vyhoda o proti ostatnim.
Edit:Mam windows xp a jede to uplne v pohde.Pada mi to minimalne.
Tak tu nepovidej o w98...
Naposledy upravil(a) Raynor dne 29.05.2009 16:55:39, celkem upraveno 2 x.
Správce charity válečníků
neříkám že tobě to padá ...Redd píše:Mám Win Vista Home Premium x64 - dvoujádrovej procesor...
každý jednotlivý systém je svým způsobem unikatní a je možné že v určitém prcentu připadů yoku nepadá ... ale z vlastní zkušenosti vím že největší problém yoku který vůbec je jsou cčka ....
když sem hrál clerika na yoku byl sem víc na ploše než v dungu to je prostě neunosné tak jsme se pohlíželi po něčem jiném dodělai jsme pár věcí do mikeeho phoenixu aby se dal používat a začali jsme na něm hrát ... opravdu nevím co na to komu vadí
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze tu jde o zakladni pravidla a dodrzovani "fair play" .Prece si kazdy nemuze napsat vlastni program a hrat na nem...Skill maji tvorit herni schopnosti a ne externi programy.Empair píše:neříkám že tobě to padá ...Redd píše:Mám Win Vista Home Premium x64 - dvoujádrovej procesor...
každý jednotlivý systém je svým způsobem unikatní a je možné že v určitém prcentu připadů yoku nepadá ... ale z vlastní zkušenosti vím že největší problém yoku který vůbec je jsou cčka ....
když sem hrál clerika na yoku byl sem víc na ploše než v dungu to je prostě neunosné tak jsme se pohlíželi po něčem jiném dodělai jsme pár věcí do mikeeho phoenixu aby se dal používat a začali jsme na něm hrát ... opravdu nevím co na to komu vadí
Správce charity válečníků
na asstu jsme hrál snad 6 let (mágoval sme na něm všechny co na dp jeRedd píše:Víš, spousta lidí hraje na yoku. Já rozhodně nejsem jediný, komu to nepadá. To máme všichni ten unikát, na kterém to funguje? To je přece hloupost.
Zkus assist, na toho si nikdo nestěžoval. Klikat to umíš, tak žádné vylepšené věci nepotřebuješ.
na yoko sem hrál asi 4 roky only pvp bo tam mi ccčko až tolik nevadí

šak si udělej nějaký průskum nebo anketu ...
já aktivně dunguji a vím, že speciálně na nekterých pasážích mají koleknitvně lide ccčka a že to padá obrovké spustě lidí, dost často přežijeme nebo omřeme na to že to někomu spadne nebo nespadne
asisst nepadá ale omezený na macra a na top hraní nedostačujeRedd píše:Neříkám nikomu jinému, ale že nejsem sám, komu to nepadá, tak v tom asi nebude takovej problém.
Když jsi na něm hrál, tak hraj dál, v čem je problém?
yoko padá
- znám ředu lidí kterým to nepadá ale čím novější systém tím více lidí s problémy
phoenix je vytvořený pro DP pokud je známo nic neporušuje tak v čem je problém, jediné v čem je rozdím mezi ním a yokome je to že v tom, že napdá tak proč ne?
Konkretni verze, kterou navrhuje Mikee, po (uz snad jen) trosce prace mit tyhle problemy nebude a mela by se stat oficialne povolenym klientem.Empair píše: phoenix navrhoval mikee je na stejném principu jako yoku jen místo vlastního programovacího jazyku je použito C#, takže nevim v čem je problém
srbqf