6x vajíček denně kdo z Vás na to má?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Inkvizitor Dan píše:Od dob co jsem schopnej vnimat politiku je tohle pro me nejnenavidenejsi clovek a jedinej vcetne komunistu, kterymu bych dal na ulici facku kdybych ho potkal.
hm dalsi clovek co ma diky castecne "anonymite" internetu drsne reci, chtel bych to videt v rl, jak bys udelal to co tu pises ... :roll:
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Wilson píše:
Inkvizitor Dan píše:Od dob co jsem schopnej vnimat politiku je tohle pro me nejnenavidenejsi clovek a jedinej vcetne komunistu, kterymu bych dal na ulici facku kdybych ho potkal.
hm dalsi clovek co ma diky castecne "anonymite" internetu drsne reci, chtel bych to videt v rl, jak bys udelal to co tu pises ... :roll:
akorat i kdyby mu mocny danik tu facku dal pak by ho asi hledali chvili :( imho mylsis ze jirik nema ochranku ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Ono nikdo z vás tady nemůžete ale říct že vám srdce nezaplesalo při pohledu na Paroubka s ksichtem od vajčka....ono to prase bradavičnaté už štve lidi delší dobu,já sám jsem se koukal na jednu politickou diskuzi s nim a v tu chvíli když jsem ho poslouchal bych si to vajčko hodil asi taky,protože mi přišlo až neuvěřitelný co hlava jedné velké strany může dovolit vypustit z úst.. :roll:
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Paroubegg má co si zaslouží. Jeho projevy sou plné arogance a hlouposti. Když se čeští politici "bojí" říct, jak Jirka a celá čssd lže přicházejí na scénu vajíčka. Tomu hovadu je celá republika naprosto u p.dele, jde mu jenom o to dostat se k moci a plně reprezentovat svou přezdívku šuplík. Nic jinýho mě nenapádá, když sem si přečetl body populisticky-amatérského volebního programu čssd. Pro mě člověk co volí čssd je hlupák. Tečka.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Volim ODS, je to menší zlo, ale mrzí mě, že tento stát nemá liberály a konzervativce. ODS je jejich spatlanina dohromady a to nedělá moc dobrotu. Strana jako KSČM nemá dávno v parlamentu co pohledávat, zbytečně zabírá místo...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

budme radi, ze komunisti se stale menuji komunisti a nevydavaj se za neco jineho...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

King píše:
Wilson píše:
akorat i kdyby mu mocny danik tu facku dal pak by ho asi hledali chvili :( imho mylsis ze jirik nema ochranku ?
Ochranku? Nezertuj, tem ceskym vyhazovacum z diskoteky se neda rikat ochranka.. :) Kdyz po nem nekdo hodi z 10 metru predmet (Litomerice), to je na vyhazov a aby to nebylo dost, tak ten studentik si hodi jeste podruhy. Kdyz nekolik lidi "z ochranky" nezvladne jednu osobu zjevne zcela jinych fyzickych dispozic, tak je to opravdu smutna ukazka. S ochrankou bych se teda zrovna moc neohanel, protoze tohle je totalni nezvladnuti situace a kdyby to nekdo myslel trochu vazneji, tak je problem s Jirkou uz davno vyresen (jesteze my Cesi umime jen fackovat a hazet vajicka, nekde jinde by asi Jirka za svoje vykony sklidil jinaci odmenu).

Jinak ja s tim souhlasim, temer jakykoliv odpor je dobry, praseti taky neservirujete kaviar ale pomyje. Vytky o nizke urovni teto formy politickeho dialogu bych mozna bral vazne v jinem state a pro jinou stranu, tady je ta politicka kultura tak nizko, ze tohle je jeste dobry. Opravdu nevim, jak dlouho si jeste musime nechat vsechno tohle svinstvo libit. Horsi je, ze dalsi (postkomunisticka) generace mela byt prislibem, ale misto toho jsou to povetsinou jen spratkove vychovani pokrivenym zpusobem.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

ja sa na tom len smejem ale ked si uvedomim, ze u nas to ide pri kazdych volbach z kaluze do blata tak ma smiech prechadza.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Raegann píše:Ochranku? Nezertuj, tem ceskym vyhazovacum z diskoteky se neda rikat ochranka.. :) Kdyz po nem nekdo hodi z 10 metru predmet (Litomerice), to je na vyhazov a aby to nebylo dost, tak ten studentik si hodi jeste podruhy.
Pořád mi nedocházelo, co to musí být za ochranku, co nechá na svého chráněnce metnout dvě boty. Teď už to vím. Čeští vyhazovači si evidentně vyjeli do Iráku.
Raegann píše:Jinak ja s tim souhlasim, temer jakykoliv odpor je dobry..
...v extrémních případech. Tohle (samozřejmě podle mého názoru) extrémní případ není.

Nicméně předpokládám, že to bude mít alespoň jeden pozitivní efekt - dotáhne to lidi k volbám. Minimálně všechny rozzlobené plnoleté přispěvatele do tohoto topicu.
post++;
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Cpt.Rookie píše: Nicméně předpokládám, že to bude mít alespoň jeden pozitivní efekt - dotáhne to lidi k volbám. Minimálně všechny rozzlobené plnoleté přispěvatele do tohoto topicu.
Muzes mi prosim zodpovedet skromnou otazku, koho by asi tak tam v tech volbach onen plnolety prispevatel mel volit, aby si do mesice po volbach nemusel pred zrcadlem dat sam sobe poradne po hube?
srbqf
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Tohle jsem teď taky v týdnu řešil :-) nebo spíš :-(

Není z čeho vybrat...
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Baltik píše:Muzes mi prosim zodpovedet skromnou otazku, koho by asi tak tam v tech volbach onen plnolety prispevatel mel volit, aby si do mesice po volbach nemusel pred zrcadlem dat sam sobe poradne po hube?
To není moc skromná otázka.
V podstatě - jakoukoliv stranu, jejíž lidé se dotyčnému z nějakého důvodu zamlouvají.
(ano, čímž se může stát reálnou myšlenka, že ten hlas naprosto zapadne a nebude k ničemu)
Nebo (méně idealisticky) - jakoukoliv stranu, jejíž volební zisk reálně pomůže tomu, že jiná strana (která se dotyčnému třeba ukrutně nelíbí) bude mít ten zisk menší.
(ano, čímž se může reálnou stát myšlenka, že budu volit uskupení, které mi v určitých ohledech vadí a nesouhlasím s ním)
Pochopitelně že zamyslet nad sebou by se měl ten, co volit nepůjde vůbec. Ono jako gesto nesouhlasu s celkovou politickou situací je to pěkné. Jenže se to ztratí v ostatních, méně pěkných, reakcích - "nechtělo se mi", "nezajímá mě to", "stejně je to k ničemu" - za které by si teprve měli lidé nafackovat.
post++;
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Přesně tak, člověk co nejde k volbám by se měl zdržet jakýchkoliv komentů politky, protože je mu to vlastně jedno...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak volby do evropskeho parlamentu, co k tomu rict slusneho
Kdyz si muze "koupit" znojmaky "pan" zelezny, aby se v tom parlamentu pekne zasil
A vajickari z facebooku, zkuste nekdy zorganizovat akci ktera povede k necemu zajimavemu, kdyz chvili budete premyslet urcite najdete v republice naky ty problemy
Jeste bych k tomu straseni "musite jit volit ods jinak vyhrajou komunisti", tohle se mohlo rikat pred 10 lety, ale ted uz je to od nich smesny
Vzdyt i v rusku predsedajici parlamentu jelcin dal k obrovskemu šoku(gorbacov vstal a kricel "to nemuzete") hlasovat o pozastaveni komunisticke strany
U nas na komunalni urovni je uplne normalni spoluprace napric stranama, lidi se znaji a je jim ukradena stranicka ideologie a vic je spis zajimaji opravdove problemy
A v te "velke" politice o jejich podporu musel zadat i prezident
Treba by me zajimal vas nazor jako zastance nelevicove politiky na placeni skolneho na VŠ, poplatky ve zdravotnictvi schvalujete, co tohle?
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Az to nekdo vymysli tak, aby to nebyl jen zhovadilej vykrik do tmy a fungovalo to a bylo spravedlivy pro vsechny tak proc ne.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pheme píše: Treba by me zajimal vas nazor jako zastance nelevicove politiky na placeni skolneho na VŠ, poplatky ve zdravotnictvi schvalujete, co tohle?
Ja poplatky schvaluju. Ve zdravotnictvi je to hodne ok a nevim proc se kvuli nakejm 30 korunam dela takovej boom, klidne bych dal 100. Kdyz nebudu kvuli nakejm hypochondrum cekat o hodinu dyl a dostane se me adekvatni pece. Skolny je imho taky ok, vzdelani dostanou jen ti kteri o nej stoji a aspon by se zamezilo parazitovani na systemu skolstvi, kdyz clovek jde do skoly 3x a ma na rok klid. A taky to zvysi celkem motivaci cloveka studovat, kdyz vi ze studuje uz za svoje.Na to by moh krasne navazovat nakej stupidejni system skol atd.
Cukrar
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Cukrar »

Acarus píše: Skolny je imho taky ok----.
imho je to dvousečná zbraň na jednu stranu odstraníš parazity, na stranu druhou si představ že si jeden ze 3 bratrů a že tvoje rodiče jsou ze střední - tzn zdaleka nedosahujou průměrnýho platu....

jak se potom udržíš na škole ? mm ?
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Článek 31
Každý má právo na ochranu zdraví. Občané mají na základě veřejného pojištění právo na bezplatnou zdravotní péči a na zdravotní pomůcky za podmínek, které stanoví zákon.

Článek 33
(1) Každý má právo na vzdělání. Školní docházka je povinná po dobu, kterou stanoví zákon.
(2) Občané mají právo na bezplatné vzdělání v základních a středních školách, podle schopností občana a možností společnosti též na vysokých školách.

To by se nejdriv muselo zmenit tohle a tech 30 korun bylo jasne poruseni clanku 31 ze zaklandni listiny prav a svobod, ktera je soucasti nasi ustavy.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

S poplatkama u lékaře naprosto souhlasím... Co me osobne nejvic stve tak soucastna situace: Ods zavedla poplatky, cssd udela kampan ze poplatky zrusi a lidi je s vidinou usetrenych 30 korun voli, cssd to zaplacne nejakou pujckou a prohlubovanim deficitu statniho rozpoctu, ale to lidi co usetri 30 kc vubec nezajima.. Cssd absolutne nema zadny plan co do budoucna, jak se nejak dostat ze soucastne situace. Jejich predvolebni program: proplatime zase prvni 3 dny dovolené (nemakčenka volte nás), zvysime podporu v nezamestnanosti, zrusime poplatky u lekare atd. Podle me je to ubohy populismus a volit je muze fakt jenom hlupak.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Jáj. Co to tady zase je? Jako já jsem byl live na takovejch jako debatičkách jak v podání ČSSD, tak v podání ODS a odpovědi na otázky byly od představitelů obou stran naprosto stejný. A to tedy takový, že na nic konkretního neodpověděli. Samý kecy, kecy, sliby, nápady .. ale když se člověk zeptá JAK to udělají, nebo KDE na to vezmou, tak to vždycky zakecaj a neodpověděj. Se mi zdá, že jste tady snad někteří včera spadli z jahody, protože jinak nevim, jak můžete přijít s argumentem, že Paroubek mele kraviny a lže. Ona to je klidně pravda, ale když napíšte tohle, tak je třeba hned jedním dechem dodat, že se stejně chovaj i politici jinejch stran. Příkladně té vaší ODS.

Jinak ve volbách si hodím asi SSO.

K těm poplatkům ve zdravotnictví - ano. Když vidím, jaké jsou pálky za zdravotnictví kdekoliv jinde ve světě, tak nechápu, jak někomu může vadit 30,-. Ono jako ano, ty poplatky jsou špatně provedený - různý dvojitý placení a tak, o tom zase žádná - ale samotná poplatky jako takové jsou dobrá a prospěšná věc.

Ke školnému - to by se muselo hooodně promyslet. Protože zavedení nedodělaný verze celý reformy - čili zavíst jen školný nějaký a to je všechno, nedodělanej sysém stipendií, půjček, spoření aj. - jak to u nás bývá zvykem - to by mohlo mít dost drsný následky.
Nexios
Odpovědět