neco ve stylu *nemuzes carovat dalsi zed* ? To by bylo zajmaveLegend Of Pain píše:dajte magovi len jednu stenu, hned to bude hárd kór bejbe !
Ale myslim ze jdna zed je opravdu malo ale tak 2 nebo 3 to uz by snat i slo
tak to pozor, vest vypravu != rikat magovi co ma delatInkvizitor Dan píše:A ted kdo ma tu vypravu vest? Jinej char nez mag? Velice neefektivni , protoze kdyz musis magovy rikat co ma delat, tak vetsinou musis furt cumet co tam dela - nesoustredis se na svuj char a ten mag spatne reaguje na situace s kterejma se nepocitalo. Pokud mag hraje intuitivne a neni treba mu nic rikat, ale zas neni schopnej mluvit do TS a rict co se bude dit, ostatni blbe reagujou na veci co dela mag a nastava chaos a problemy.... na mistech kde je ta stena nezbytna obzlast.
ale prosimte... ten tvuj uber navrh akorat dostane topka na trh only...Inkvizitor Dan píše:Jo to me mrzi, ze jsem se tam nestihl podivat. Tesim se az bude zas otevrenej. Tahle akce s tim dungem pomerne vychytavala dost veci co mi tu vadi. Byl bych hrozne rad, kdyby se podobny dungy delali casto a ve stalejch dungach padali veci odpovidajici potrebe snizit standard equipu.
vsiml bych si toho thx uther...Johny Matovic píše:takze sa tu verejne teraz priznavas k bugovaniu?;pCukrar píše:sice nemam komplet a nechodim dungy jak teplouš, ale bráchovi sem taky sehnal skoro komplet ADA a to bez jedinýho GP....
THX to Uther
no a tu nastupuje ten skill o ktorom som hovorilInkvizitor Dan píše: Pokud mag hraje intuitivne a neni treba mu nic rikat, ale zas neni schopnej mluvit do TS a rict co se bude dit, ostatni blbe reagujou na veci co dela mag a nastava chaos a problemy....
a jeste dodatek k tomu kdo si veme topko do dungu ktery nezna ? takze to opravdu nebude odliv mistre daneMrakoplas píše:nato se da rict jen jedno : NEZAVID...
a ano chapu, jak strasne nezavidis... ale to bych ti veril, jen kdybys mel v bance 4 topka... a to nemas... takze cista zavist typu " ja nemam, tak ani nikdo ostatni"...
ps: ten top equip je fakt premnozenej:p
edit 2 : myslim, ze nove dngy s novymi taktikami typu ankh 3 ... maji odmeny rozlisitelne od dene dochazenych dngu... a chci videt gm, ktery si najde cas, aby ty dngy menili tak casto, aby se stav topek nezmenil....
ja prave reagujem nato thx uther.Mrakoplas píše:vsiml bych si toho thx uther...Johny Matovic píše:takze sa tu verejne teraz priznavas k bugovaniu?;pCukrar píše:sice nemam komplet a nechodim dungy jak teplouš, ale bráchovi sem taky sehnal skoro komplet ADA a to bez jedinýho GP....
THX to Uther
no rutina, mas to obdobne, akorat je to mnohem vice zabavnejsi, mnohem vic si zahrajes a hlavne v tomto poctu beres jen lidi co to umej klikat a neprotahujes nejake klamaky, jenze zas proti tomuhle se udelalo taky par zmen, protoze mas urcite potvory, na ktere potrebujes urcitou dps... a preci jen 5 je min nez 7, 7 je min nez 9... takze prakticky takhle muzes jit jen d2Byotch píše:Tak ho chodte v 3-4 lidech at to mate HC, to si myslim ze pak takova rutina nejni.Inkvizitor Dan píše:Jednou ten desp dojdes, zadnej tezsi dung tu neni a zvrhava se to pouze v rutinu chozeni
a osetrit to vuci vygravovani cele zdi, fizzu, ruzne vysce magery, tzn ruzne delce trvani zdi?Baltik píše:Nerikej dvakrat, ten paket se da docela dobre hlidatRaynor píše: Ale myslim ze jdna zed je opravdu malo ale tak 2 nebo 3 to uz by snat i slo