Darkness píše:Normalizace je to ze se uvede zase vsechno do tzv. normalu. Neboli po velkem u volneni v 60 letech nastala okupace rusakama 68 (bratrská pomoc) a vse se muselo uvest znovu do normalu jak to bylo v 50 letech takze znova brunatlní cenzury, vyslechy, zpolitizovane prosesy..atd.
Ne vazne mi to nemusite rikat vím ze jsem proste nejlepsí
No az tak jako v 50 letech ne, ale byla proste opet zrusena ta trosku zacinajici svoboda, a lide znovu zacali drzet ze strachu usta
Nevim sice jak by ti "dobri komunisti" jako dubcek vedli a smerovali stat dal. Myslim hlavne ekonomicky v te dobe mela koruna navrch v kurzu proti rakouskemu silinku
Ale vam to muze byt jedno, vas zajima dnesni svet, vase dnesni penize(a podle toho jak v jinem topicu pisete o tulamorce a jinem "lacinem" piti, jich mate asi dost)
dalsi skolak co nekde neco slysel ale nevi co to znamena
Ty mě znáš osobně? Jestli jo pak o tom nevím protože já tebe neznám. A vyprošuji si aby si se mnou mluvil jako se "školákem"....... radši už nic víc
Takový přístup některých panáčků mi dokáže teda zhnusit jinak hezký den.....
Kapesnik ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
proc mylsis ? ze me jedno topko vytrhne ? a jeste jim to ukrad cele pheobe
Edit: aspon nekdo nema topko jen na trh
Naposledy upravil(a) King dne 19.05.2009 14:10:21, celkem upraveno 1 x.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Tak to vazne zamrzí, ale ty jsi sikovný a určitě si ho zase naberes zpet
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
No az tak jako v 50 letech ne, ale byla proste opet zrusena ta trosku zacinajici svoboda, a lide znovu zacali drzet ze strachu usta
Nevim sice jak by ti "dobri komunisti" jako dubcek vedli a smerovali stat dal. Myslim hlavne ekonomicky v te dobe mela koruna navrch v kurzu proti rakouskemu silinku
Ale vam to muze byt jedno, vas zajima dnesni svet, vase dnesni penize(a podle toho jak v jinem topicu pisete o tulamorce a jinem "lacinem" piti, jich mate asi dost)
Eh... to je uzasny jak dokaze jedna veta ktera mela byt parodii na vety duchodcu vyvolat takovej flejm *placl se do cela* Jde videt ze jsem tu uz dlouho nebyl, tak jsem zapomnel jak to tu chodi, jezismarja ;p
Oximus píše: Jde videt ze jsem tu uz dlouho nebyl, tak jsem zapomnel jak to tu chodi, jezismarja ;p
uz sem se bal, ze sis ublizil...
Ten?? Oximus je vecny!! Kdybych mel jeho fotku tak mu davam hold vzdy nez jdu spat!
Vážne?? No tak kolik za ní chces? Je to poslední do sbírky víš:)
Morlith píše:az jedno topko? z tvojim zavyslactvom od monitora? to muselo boliet...
strasne me to bolelo cekal chtel sem si zavolat sanitku kdybych si nahodou neco chtel udelat at prijede