Fame MC a treba nakyho coba by urcite bodlo kdys uz cena Ice vika dost a znemoznuje nekterym hracum si qest zajit...
Pal qest na specky
Pal qest na specky
Zdravim tak sem trochu premyslel az me to docela bolelo a vznikla mi v hlave takova myslenka, kterou si nechci nechat pro sebe, coz takhle dat si (ŠPENÁT
) na konec paladinskyho qestu nejakou tu odmenu v podobe rewardy? Na knightkach je taky rewarda tak proc by nemohla byt tady ?
Fame MC a treba nakyho coba by urcite bodlo kdys uz cena Ice vika dost a znemoznuje nekterym hracum si qest zajit...
- King
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
jenze na knajtky musis projit dva dungy ... pri kterych te muzou pojed takze riskujes Equip. muzes umrti musis jit odznova.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
Raynor
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze to diskutabilni neni...Kolik dunug musis projit abys sehnal icq vika? urcite to bude vic nez cove a wrong.Takze knajtka je podstatne dostupnejsi...Kentak píše:to je hodne diskutabilni ja ti tu muzu cpat ze na ice vika taky riskujes equip kdys ho jdes ziskat do dungu :p takze *-*
Správce charity válečníků
-
Papez
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Ano, rewarda by být neměla, jelikož na Dp je vždy odměna nepřímo úměrná investici. BTW navrhuji speciální ultra mega těžký quest, u něhož bude na konci se možné vyfotit s Malou Oranžovou Kuličkou (speciální rare item, který vůbec nic neumí, a nemůžete si ho odnést - jen se s tím vyfotit).
Osobně nevidím důvod, proč by tam být neměla (a to i přesto, že osobně wara nehraju a tudíž mi to celé může být zcela ukradené).
Osobně nevidím důvod, proč by tam být neměla (a to i přesto, že osobně wara nehraju a tudíž mi to celé může být zcela ukradené).
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
uz nejakuu dobu maju nb dyky (nebo jejich zvireci ekvivalenty) schopnost mazat splasene klamaky. skusal si to?Ardent píše:O rewardu mi nejde- stačilo by kdyby občas mrkli a promazali tam ty red zosty
mam rovnaky nazor ako byo. inak rewardu aj skyhawkovi, upirim klanom, ...
Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 16.05.2009 17:42:17, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
Raynor
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
na skyhawkovi je rewarda?Shadowsong píše:uz nejakuu dobu maju nb dyky (nebo jejich zvireci ekvivalenty) schopnost mazat splasene klamaky. skusal si to?Ardent píše:O rewardu mi nejde- stačilo by kdyby občas mrkli a promazali tam ty red zosty
inak mam rovnaky nazor ako byo. inak rewardu aj skyhawkovi, upirim klanom, ...
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
-
Raynor
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
ahaShadowsong píše:mysleno to je tak, ze jestli rewardu pal speckam, tak at ma rewardu treba i ten skajhok
ja myslel ze tohle
zanmena"Mam stejny nazor jako byo"...a byo psal ze by rewardy zrusil :pShadowsong píše: inak mam rovnaky nazor ako byo. inak rewardu aj skyhawkovi, upirim klanom, ...
Sem asi holt negramot)))
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
Sarko 2x klik na nb kudlicku a zatergeti red zosta a zost je smazlejArdent píše:O rewardu mi nejde- stačilo by kdyby občas mrkli a promazali tam ty red zosty
Edit: tak ted ctu ze uz to tu psal SS tak nic no :p
----------------
2 Kentak: ty chces u kvestu na 15 min rewardu? lol :p Jako sry ale srovnavat palovsky spesl zbrane a knajtky to je jako srovnavat jabka s hruskama, palovsky zbrane maj mnohem vetsi dmg (sic jen do urciteho monstra), knajtka da velkej dmg jen obcas ...