Nekdo snese nekdo ne, ale neni se cim chlubit, stoji to vic penez a nekomu bejva druhej den ne dobre
To ja mam nejradeji lidi s kterejma je sranda at sou napiti, nebo strizlivy
Nekdo kdyz je napitej(v dnesni dobe spis sjetej) tak mu trosku hrabe a pak je z toho problem
11 piv bych nepil protoze bych pak musel chodit furt chcat
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
No 11 plzni neni problem kdyz mi to sedne, ale nekdy jich vypiji 7 a jsem ozralej jak ta krava..
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Darkness píše:No 11 plzni neni problem kdyz mi to sedne, ale nekdy jich vypiji 7 a jsem ozralej jak ta krava..
Tak nějak..
To vis kdyz kazdou plzen prolozis brkem a rumem tak se nemuzes divit
Ja nehulim jen kdyz se jde fakt kalit hodne tak to si brko dam protoze mi neni potom vubec spatne druhej den. A rum ten mi nemichanej jeste nikdy neuskodil teda krome toho kubanskeho 75 procentního:)
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Darkness píše:No 11 plzni neni problem kdyz mi to sedne, ale nekdy jich vypiji 7 a jsem ozralej jak ta krava..
nerikam, ze se to neda... ale udivujeme me, ze nekdo rekne, ze je to malo... pak je tedy akorat kolik 20 ?:p a to uz se dle meho neda:p
No jako dvacent plzní a uz bych se nejspis vyparil. No kamos kalí 10 kdyz jich ma 15 tak potom prechazi na plzne no a jich da tak 10 taky. No kdyz la esemnou jede vodku neo absinta tak odpadne hned. Jo a nas budejovickej sladek da 76 piv za den. Takze se to da ale jen u nekoho:)
jako když jdeš popít někam třeba na brigádě se zedníkama tak to sou řízci co tam v hospodě udělaj 25-30 piv ale taky podle toho vypadaj jejich mozoly
mě by 11 plzní stačilo ke štěstí docela, ale mám zas problém, že tak u 7 piva dostávám chutě na tvrdý, takže se s pivama zaseknu většinou na 7-11 :p